Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İkinci ele koyun anında satarsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pisst0n kullanıcısına yanıt
    icloud kesinlikle kırılmaz sanırım cia yda fbi da kırmayı denedi apple'den yardım almaya çalıştılar.İsrailli bir şirketin yardımı ile kırdılar.

Türkiye'de İcloud kırıcak kimse yok.
  • neroXIII kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 13:15:54 >
  • iPhone 8 telefonu kenarında hafif çizik var diye garantiye yolladım. Garanti yollama sebebim şebeke ve wifi arızası ek olarak konuşurken cızırtı çıkıyor. Bu durumda telefonu sıfırla değişim yaparlar mı? : )
  • dakamon kullanıcısına yanıt
    Nasıl anlatsam hocam kullanabilinir ekranı tamamen kapatmıyor işte,yanlardan tuşun orda orantısızlık ahize kısmı yine alakasız.Aslında arkadaşta ip7 var ona takıp fotoğrafını gözlerine sokmak lazımda kim uğraşacak.

İade ettim bende dediler aynısından bir tane daha sipariş edin belki bir sorun olabilir o üründe diye.

Bende şimdi sipa riş etsem yenisini yine aynı olacak ondan sonra uğraş dur.En iyisi para iadesi alıp başka bir ürün sipariş etmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.0.2 sürüm yüklü geldi,11.1.0 a geçmek gerekirmi çok fazla kurcalama fırsatı bulamadım birde İosa yeni geçtiğim için açıklarını fazla bilmiyorum.se konusunda bir arkadaş yeni sürüm çıktığında mesela 12 o zaman en son 11 sürümüne geçmeyi önerdi.Genelde ara sürümler sıkıntılı oluyormuş...

• Ayrıca Türk Telekom faturalı müşterisiyim voLTE için mesaj attığımda telefonunuz desteklememektedir diye mesaj geldi sonra müşteri hizmetlerini aradım adamlar bi haber bu sorunu yaşayan var mı ya da nasıl çözebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Morichannnn

Ayrıca Türk Telekom faturalı müşterisiyim voLTE için mesaj attığımda telefonunuz desteklememektedir diye mesaj geldi sonra müşteri hizmetlerini aradım adamlar bi haber bu sorunu yaşayan var mı ya da nasıl çözebilirim?

Turkcell de yeni getirdi volteyi. 2-3 gun once geldi, bazen lte bazen 3g oluyordu aramalarda, bugun hic 3g ye dusmedi. Yavas yavas oturtacaklar heralde. Turkcell de skinti yok gibi suan

• Arkadaşlar Iphone 8 PLUS 64 GB kapalı kutu var.

Pasaport kayıtlı, A1897 modeli. Ülke uzantısı ise D/A.

Bu cihaz alınır mı ? Türkiye’de satılandan bir farkı varmıdır.

Garantisi Türkiye’de geçiyormu ? Geçiyor ise arıza durumunda nereye götürmemiz gerekiyor.

En önemlisi de, benim cihazım 7 Plus 32 GB 22 ay garantili çiziksiz.

Karşı taraf 7 Plus + 500 tl istiyor. Fiyat nasıl ?

• Golden Gate kullanıcısına yanıt
    hücreselin açık olması gerekiyor mu volte için
  • quote:

Orijinalden alıntı: zultaran

11.0.2 sürüm yüklü geldi,11.1.0 a geçmek gerekirmi çok fazla kurcalama fırsatı bulamadım birde İosa yeni geçtiğim için açıklarını fazla bilmiyorum.se konusunda bir arkadaş yeni sürüm çıktığında mesela 12 o zaman en son 11 sürümüne geçmeyi önerdi.Genelde ara sürümler sıkıntılı oluyormuş...

Olumlu etkileri var, olumsuz bir yanını görmedim. iOS 11 ile geldiği için en stabil sürüm gelene kadar güncellemekte bir sakınca yok, daha kötüye gitmez zaten. Her güncellemede iyileştirmeler çoğalıyor.

• ben bir türlü gelen mail ses'ini değiştiremiyorum !!!
    her defasında ilk ayarladığım ses kalıyor.
    nasıl değiştirebilirim bu sesi ?
    daha önce hiç böyle bir problem yaşamamıştım
  • Arkadaşlar iPhone 6S Space Gray 64 GB ---> iPhone 8 Gold 64 GB geçmiş bulunmaktayım.

Cihaz gerçekten çok güzel fakat bir sorum olacak sizlere.

Şimdi benim eski telefonumda yaklaşık 50 GB'lık veri vardı ve bu telefonda da aynı şekilde veri olsun, telefon şişsin istemiyorum. Eski telefondan sadece Rehber ve Uygulamaları çekmek istiyorum. Bunun için iCloud mu yoksa iTunes'ten mi geri yüklemem gerekiyor?

Bu arada resimler cloud'da değildi.
  • Beyler vatandaki bu indirim kaç gün sürer ?

Bendeki İphone 8 plus'u iade edip vatandan mı alsam ?

4.300 yazıyor vatanda ?
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Sabah 6 da bitiyor maalesef.

• isofix46 İ kullanıcısına yanıt
    Sabah 6 değilde öğleden sonraya doğru bitseydi karta para ekleyip alabilirdim ama bu çok canımı sıktı :(
  • Vatan indirime neden koymamış gold rengini 8 plus'ın

• Batarya kullanımı nasıl iOS 11.1 yükleyen var mi .Bircok internet sitesinde okumuştum ;Hani iOS 11.1 bütün iPhone larin batarya kullanımını iki katına çıkarıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Arkadaşlar Iphone 8 PLUS 64 GB kapalı kutu var.

Pasaport kayıtlı, A1897 modeli. Ülke uzantısı ise D/A.

Bu cihaz alınır mı ? Türkiye’de satılandan bir farkı varmıdır.

Garantisi Türkiye’de geçiyormu ? Geçiyor ise arıza durumunda nereye götürmemiz gerekiyor.

En önemlisi de, benim cihazım 7 Plus 32 GB 22 ay garantili çiziksiz.

Karşı taraf 7 Plus + 500 tl istiyor. Fiyat nasıl ?

Yardımcı olabilecek varmı?

• Pritt31 kullanıcısına yanıt
    Ben olsam girmem böyle bir işe,yani sizin daha 22 ay garantiniz var üstelik 7plustan 8 plusa geçmek için çok önemli bir neden de yok. Daha sonra satarken Türkiye garantili cihaz ile yurt dışı cihaz arasında illa ki fark olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.