Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    10 tl koruyucu alsan bile yeter sana o fiyata 10-15 tane alirsin gerek yok gercekten israfli olur ayni işlevi görüyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone x için amerika'da kasım ayı içerisinde stok bulunur mu ki arkadaşlar bilgisi olan var mı?
  • Zırt pırt güncelleme uyarısı veriyor, bir sorun ya da kullanımla ilgili bir eksiklik yaşamadığım sürece güncelleme yapmayacam.

Nerden kapanıyor bu ?
  • arkadaşlar bu kılıf için ne düşünürsünüz? Başka önereceğiniz model var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sir.eko

https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/iphone-8-plus-7-plus-kilif-spigen-ultra-hybrid-2-black-P207602649 arkadaşlar bu kılıf için ne düşünürsünüz? Başka önereceğiniz model var mı?

Güzel ürün de o fiyatın yarısı olsa belki alınır, 90 lira verilir mi bir plastiğe yazık günah be.
  • Megadeth_ kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bilginiz olsun diye soyledim. Zaten pahalida degilmis gule gule kullanin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.. 22 Ekim'de iPhone 8 satın aldım.

Fakat sıkıntılar mevcut. Şahsi telefonuma ait problemler de olabilir genel problemlerde olabilir. Ama yinede buraya yazmak istedim.

1)Öncelikle bir önce ki modellerim olan 5s ve 6s telefonlarım da yaşamadığım otomatik olarak uygulama ve iOS güncellemelerini (Hücresel veriden indirmeyi aktif etmeme rağmen) otomatik olarak yapmıyor. Sürekli olarak AppStore ve Ayarlar kısmından Yazılım Güncelleme kısmını kontrol etmem gerekiyor.

2) Pil durumu farketmeksizin telefon tuş kili modundayken 3-5 dakika geçince sesi ON/OFF yapma tuşunu OFF kısmına getirince telefon sessiz (titreşim) moduna geçmiyor. Telefonun tuş kilidini açmam gerekiyor sessiz moda geçmesi için. Yine önce ki modellerim de bu problemi yaşamadım.

3) Ana ekran sayfaları arasında geçiş yaparken ara ara donmalar oluyor ve tonlarca para verdiğim cihazda bunu yaşayınca sinirlerim bozuluyor.

4) Telefon görüşmesi esnasında telefonu kulağıma getirince ekran kapanıyor (doğal olarak) ama yine görüşme devam ederken telefonu kulağımdan çekince ekran açılmıyor (muhtemelen sensör problemi olabilir). Yada yazılımsal problem olabilir mi? Bilen arkadaşlar cevaplayabilir.

5) Kamera menüsünde telefonu yatay/dikey pozisyona getirirken arada sağ/sol (konumu değişiyor) kısımlarda siyah kısım beliriyor.

Şimdilik karşılaştığım sorunlar bunlar. Telefonu satın aldığım gün 30cm yükseklikten düşürdüm sağ alt kısmında hafif ezik oldu. Bu darbeden dolayı mı yoksa telefonun donanımsal/yazılımsal problemi mi bilemiyorum.

Bu durumlarda kıstasında telefonu garantiye versem sıfır cihaz temin ederler mi bana? Yoksa darbeyi bahane edip tamir etme yoluna yada garanti dışı sayma yoluna giderler mi?

Problemlerim bunlar genel olarak bilgisi/yaşadıkları olan cevaplayabilirse sevinirim.

• Arkadaşlar 8 ler için Turkcell T-Kolleksiyon Kablosuz Şarj Ünitesi
    www.hepsiburada.com
    Turkcell T-Kolleksiyon Kablosuz Şarj Ünitesi Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/turkcell-t-kolleksiyon-kablosuz-sarj-unitesi-p-HBV0000060VME?magaza=Dts
    50 TL iş görür mü ? Ne diyorsunuz ? İlla ki bilindik bir marka mı almak gerekir ? Önerebileceğiniz f/p bir şarj ünitesi var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthK. -- 29 Ekim 2017; 23:38:58 >

• Beyler hong kong fiyatlarina baktim Usa den 30 dolar fazla; bir arkadasim orda, aldirmayi dusunuyorum. Uzakdogudan alip da sikinti cikan var mi? Sim free aliyoruz degil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rehberciyiz1907

Merhaba arkadaşlar 8 plus kullanıyorum ekran koruyucu alacağım fakat hangisini alacağıma karar veremedim. Sizce bu mu ?
    yoksa Bu mu ?
    Ya da 30-40 TL'lik normal bir şey mi alayım ?

Para tuzağı

www.zoreaksesuar.com
    Üzgünüz Aradığınız Sayfa Bulunamadı.
    http://www.zoreaksesuar.com/Apple-iphone-8-Plus-Zore-Nano-Micro-Glass-Temperli-Koruyucu

Kızılay necatibeyde 20 liraya yaptırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Beyler hong kong fiyatlarina baktim Usa den 30 dolar fazla; bir arkadasim orda, aldirmayi dusunuyorum. Uzakdogudan alip da sikinti cikan var mi? Sim free aliyoruz degil mi?

Benimki hong kongdan gelme, 1 hafta bile olmadı, sim kartsız, tek alınacak şey priz ucu dönüştürücü.
  • CENS. C kullanıcısına yanıt
    1. Otomatik yapmadim sanirim guncelleme, hatta hic ayarina bile bakmadim o nedenle bilmiyorum

2. Denedim normal sessize geciyor, hatta kilitleyip 3 dk bekleyip kilitliyken sessize aldiktan sonra ekrani acinca direkt sessiz modu isareti cikiyor ilk is

3. Ekranlarda donma olmadi hic

4. Kulaktan cektigimde normal sekilde ekran aciliyor

5. Baya bir cevirdim kameradayken, herhangi bir sorun olmadi

Benim ilk aldigim iphone 8de home tusu sorunu vardi, bazen bastigimda kilit acilmiyordu apple magazasindan aldigim icin iade ettim ve yenisini aldim, yeni cihazimda home tusu sorunu olmadi, o nedenle su an en azindan benim sorunumun yazilimsal olmadigini dusunuyorum. Belki dusurmenizin de etkisi olmus olabilir, ama bu kadar sorun fazla bence.

• anlamadığım şekilde telefonum arada kasıyor ve güncellemeden sonra ekran bazen yarım kalıyor ekran aşşağı kaymış şekilde üstü boş kalıyor değişik değişik şeyler.İphone 8 kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: surferbabe

1. Otomatik yapmadim sanirim guncelleme, hatta hic ayarina bile bakmadim o nedenle bilmiyorum

2. Denedim normal sessize geciyor, hatta kilitleyip 3 dk bekleyip kilitliyken sessize aldiktan sonra ekrani acinca direkt sessiz modu isareti cikiyor ilk is

3. Ekranlarda donma olmadi hic

4. Kulaktan cektigimde normal sekilde ekran aciliyor

5. Baya bir cevirdim kameradayken, herhangi bir sorun olmadi

Benim ilk aldigim iphone 8de home tusu sorunu vardi, bazen bastigimda kilit acilmiyordu apple magazasindan aldigim icin iade ettim ve yenisini aldim, yeni cihazimda home tusu sorunu olmadi, o nedenle su an en azindan benim sorunumun yazilimsal olmadigini dusunuyorum. Belki dusurmenizin de etkisi olmus olabilir, ama bu kadar sorun fazla bence.

2) Ekranı açınca benim telefonda da sessiz modu çıkıyor ama tuşu OFF konumuna getirince ekranı açmadıktan sonra sessize geçmiyor. Yani tuşu OFF yapınca titreşim olur ya olmuyor işte. Tuş kilidini açınca oluyor.

• CENS. C kullanıcısına yanıt
    Anladim,bunu az once denedim dediginiz sekilde tuhaf bir sekilde 5 dakika gectikten sonra ilk kapattigimda titresim cikti ama tusu sessize aldiktan 3 - 4 saniye sonra cikti. Ekrani acmadan denemeye devam ettim sesli sessiz arasi gecis yaparak yine ilginc bir sekilde bazilarinda hic titresmedi bazilarinda gec titresti yalnizca bir tanesinde hemen titresti. Bu genel bir sorun olabilir.

• 11.11 de n11 den alacağım fakat not 8 mi yoksa 8 plus mı karar veremiyorum. Siz ne dersiniz?
  • ProNutra kullanıcısına yanıt
    Bu sorun bende de mevcut 24 eylülden beri kullanıyorum 6-7 kez ekranın üst bildirimi indirmişim gibi kaldı. Kapatıp açınca düzeldi.

• sir.eko kullanıcısına yanıt
    Burası i 8 konusu olduğu için başka bir öneride bulunan olmaz sanırım.

• FthK. kullanıcısına yanıt
    linkini verdiğiniz ürünün alt kısmında nokianın iki ürünü var ben yatay olanını kullanıyorum gayet de memnunum

çok uygun fiyata az kullanılmış olarak 2.el aldım

eşimdede 8+ olduğu için 2. bir şarj padi daha aldım sahibindenden gelmedi henüz ama o samsung marka hem evde hemde araçta kullanılmak üzere dizayn edilmiş

fakar bence nokia nın dikey olan standı çok güzel görünüyor

bu 2. yi almasaydım onu alırdım

hem markalı ürün hemde fiyatı uygun

yoksa piyasada çin malı o fiyatlara çok ürün var

yani işim özü bana göre çok pahalı ürün almanın manası yok zira çalışma prensibi hepsinde aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir.eko

11.11 de n11 den alacağım fakat not 8 mi yoksa 8 plus mı karar veremiyorum. Siz ne dersiniz?

Karar veremeyecek birşey yok, tabi ki plus.
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.