Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth_

quote:

Hocam adaptörü 220 desteği yok muydu?

anlamadım ?

Hocam Belkın'ın 220w destegı yok muydu kı donusturucu aldınız onu sormak ıstedım

Yurtdışından alınma olduğu için yok maalesef.
  • Arkadaşlar telefonun arkasımdw kameranın altına tık tık yapınca sanki içinde birşey çıt çıt ediyor sizce nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zultaran Z kullanıcısına yanıt
    Hocam apple kılıfın alt tarafları açık ki düşerse kırılma ihtimali yüksek. Ben biraz sakarim düşürürüm kesin. Onun için yanları da saracak böyle ince tutuşu güzel kılıf var midir spingen ? Bugün mall of ve 212 avm ye bakacağım bulamazsam akşam spingen kılıf sipariş geçerim. Peki spingen lerden şeffaf olanlar leke toz oluyormuş yorumlarda öyle yazıyor hep. Hangi tarz olanları tavsiye edersiniz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam adaptörü 220 desteği yok muydu?

anlamadım ?

Hocam Belkın'ın 220w destegı yok muydu kı donusturucu aldınız onu sormak ıstedım

Yurtdışından alınma olduğu için yok maalesef.

Hocam emınmısınız buna? o yuzden cok sasırdım. Genel olarak artık satılan tum urunlerın bu destegı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozz75

Hocam apple kılıfın alt tarafları açık ki düşerse kırılma ihtimali yüksek. Ben biraz sakarim düşürürüm kesin. Onun için yanları da saracak böyle ince tutuşu güzel kılıf var midir spingen ? Bugün mall of ve 212 avm ye bakacağım bulamazsam akşam spingen kılıf sipariş geçerim. Peki spingen lerden şeffaf olanlar leke toz oluyormuş yorumlarda öyle yazıyor hep. Hangi tarz olanları tavsiye edersiniz ?

Hocam ben kullanmadım,yukarda bir arkadaş spigen tavsiye etti şeffaf olanı ama ben iki parça olanı sipariş ettim daha sağlam diy bu defada birisi dediki iki parça olan spigenlerdeki dıştaki plastik parça ayrılabiliyormuş.Bu yüzden şeffaf olana veya başka bir markaya yönelebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Morichannnn

Arkadaşlar telefonun arkasımdw kameranın altına tık tık yapınca sanki içinde birşey çıt çıt ediyor sizce nedir?

iPhone 6 dan beri yaşanan bir durum. Bir sorun değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozz75

Hocam toz, leke istemiyorsanız arka yüzeyi astar tarzı tüylü kılıflara yönelin. Apple ın slikon ve deri kılıfının iç yüzeyine benzer olanlara.

• Sizler pc-telefon kablosuz fotoğraf paylaşımında neyi tercih ediyorsunuz?

iCloud açtım, pc de 2 adet klasör göstermem gerektiğini söyledi, birine attıklarımı telefona yollayacakmış diğeri ise telefondakiler otomatik oraya gidecekmiş. 1 gün kullandım ama ne yalan söyleyim 2 eşleme bana saçma geldi ve kapattım.

Şu anda direk chrome üzerineden icloud.com > photos menüsünden sürükle bırak yöntemleri ile işimi çözüyorum.

Ayrıca önceden google fotoğraflar kullanırken "Save to google photos" eklentisi ile istediğim bi görsele pc chrome dan sağ tuş yapıp otomatik telefona gönderebiliyordum hiç pc ye kaydetmeden burada öyle bir eklenti kullananınız var mı acaba.
  • 6s cihazdan 8 plus cihaza geçmeyi düşünüyorum. Sizce değer mi bu değişime?
  • Değer. Kendim de 6s’ten geçmiş bulunuyorum tabi ilk Huawei P10 Plus anca 2 dayanabildim ve dedim ki yapamam 8 Plus aldım ve iyi ki almışım.

• 8 plus volte destegi geldi diyor turkcell. Ama arama gelince 3g ye dusuyor. Deneyen var mi?

• Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Bugün düzeldi benim. Lte üzerinden arıyor artık 8 plus.

• DODANLI kullanıcısına yanıt
    bu model farkı nasıl anlaşılıyor? abd'den alacak eşim.

• Merhaba arkadaşlar silver iphone 8 plus kullanıyordum eşim çok beğenmişti ona vermiştim....

Bugün denk geldi bir arkadaşla Türk Telekom’a gittik kendis taahhütlü 8 plus gold 64gb aldı benden ondan nakit aldım 4200 e 600 tl Kardayım.

Akşam Apple Store dan yanına Apple Watch seri 3 ve orkinal deri kılıf alayım diyorum. ₺kılıfı hangi renk alayım siyah mi koyu gri mi

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

• Arkadaşlar iphone 8 ile 8 plus arasındaki fiyat farkına sizce değermi ? Bana budur diyebilceğiniz 5 fark sayabilirmisiniz ?? Birde cihazı n11 gittigidyor gibi sitelerden almayı düşünüyorum ama korkuyorum bir yandan önerileriniz için şimdien teşekkürler

• AM1GO kullanıcısına yanıt
    Ya 8'in o leş şarjına nasıl dayanıyorsunuz ? :D

alacaksanız plus alın küçük iphonelarn şarjı cidden leş
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisst0n

Ya 8'in o leş şarjına nasıl dayanıyorsunuz ? :D

alacaksanız plus alın küçük iphonelarn şarjı cidden leş

Kac gun denediniz bu karara varmak icin?

• surferbabe S kullanıcısına yanıt
    normal 6 kullandım 1 sene.

Plus'a göre cidden leş yoğun kullanıyorsanız mutsuz eder.
  • zipmaker kullanıcısına yanıt
    Kutunun arkasında model numarası yazıyor.

• 6 zaten 6s ve 7den bile kotu sarj konusunda. 8’in optimizasyonu iyi olmus diye dusunuyorum, beni 1,5 gun idare ediyor acikcasi, evet yogun kullananlar icin fark eder ebette ama yine de 1 gunu cikaracagini dusunuyorum. Sonuc olarak kullanicilarin ihtiyaclarina bagli bir durum duz 8 ya da plus secimi. Ben de cok dusundum sonuc olarak pantolom cebinde fazla yer kaplamadan kolayca tasinabilecek bir cihaz istedigim icin duz 8 aldim. Tek icimde kalan konu cift kamera, bence artik 8de de sunulmaliydi. Ama benim icin boyut agir basti.

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.