Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    amazon.com a bakin spigen kiliflar icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Dostum ben 3989 tl ye aldım. axess 100 tl chip para verdi.
    ayrıca axess kampanyası var peşin ödemeye banka 3 taksit yapıyor. 31 ekime kadar geçerli.

telefonum hafta sonu geldi. Şu an kullanıyorum. Gayet memnunum

Şu anda iphone 8 3929 TL düşmüş hepsiburada da 100 TL chip para birde 3 taksit hala geçerli
    bence gayet iyi.
  • Günaydın arkadaşlar. Bende iphone ailesine katılmış bulunmaktayım. İphone 8plus aldım. Daha önce iphone kullanmamış biri olarak yüklemem gereken uygulamalar varmıdır tavsiye ettiklerin vs.
  • gelen aramalarda
    AHMET VEYA AHMET arıyor bölümünü nasıl kapatırım ?
    ben ilk ismin yazmasını istiyorum
  • Merhabalar;

Delaware/Usa'den vergisiz Iphone8 alma durumum var ama aklıma takılan bir durum var. Orada operatörsüz satmadıkları söyleniyor, AT&T sim kartıyla veriliyormuş. Fakat telefon international use olarak kaydedilip full price contract free alındığı için turkcell hattı takıp kullanılabileceğini söyleniyor. bu konuda bilgisi olan var mıdır?
  • ogisan O kullanıcısına yanıt
    3 taksit kampanyası hepsiburada alışverişlerinde mi geçerli?
  • req16 R kullanıcısına yanıt
    Belki marka takıntısı olmadan objektif bir cevap alabilirim dedim,bende ip8+ yakınım fakat tereddütlerim var,alacağım note 8 iki sene sonra note 5 e dönğşecek farkındayım o yüzden almak içime sinmiyor ama ip8+ da artık tip kötü yani,s7 edge bile daha güzel duruyor,tabi ki bu göreceli,ama o kalın çerçeve içime sinmiyor. Fakat bir telefonda görünüm mü stabilite mi önemli bu da ayrı bir tartışma konusu. Çok para veriyor sonuçta bu cihazlara, aldığım cihaz 2 sene sonra işe yaramaz bir çöp olsun istemiyorum. Daha önce
    htc m8 aldım 2500 liraya şimdi 600 liraya satamıyorum.
  • sir.eko kullanıcısına yanıt
    Yoo tüm peşin alışverişlerde geçerli.
    axess kampanyalarında detayı var.
  • yogun54 Y kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim o dik olan modelin linki var mı acaba ?

• FthK. kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Nokia DT-910 Kablosuz Şarj Cihazı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/nokia-dt-910-kablosuz-sarj-cihazi-p-TELSARJDT910-B

bendeki ise bu
    www.hepsiburada.com
    Nokia DT-900 Kablosuz Şarj Cihazı Beyaz Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/nokia-dt-900-kablosuz-sarj-cihazi-beyaz-p-TELSARJDT900-B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yogun54 -- 30 Ekim 2017; 12:55:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gevrek35

Merhabalar;

Delaware/Usa'den vergisiz Iphone8 alma durumum var ama aklıma takılan bir durum var. Orada operatörsüz satmadıkları söyleniyor, AT&T sim kartıyla veriliyormuş. Fakat telefon international use olarak kaydedilip full price contract free alındığı için turkcell hattı takıp kullanılabileceğini söyleniyor. bu konuda bilgisi olan var mıdır?

Hocam arkadaşim amerikadan 8 plus aldi bana at t cihazı ve içinden sim çikti ama kendi turktelekom simi takinca çalıştı sikinti olmadi. Arkadaş daha önce almıştı kendine sim free dedi yani unlock oluyor galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir.eko

Belki marka takıntısı olmadan objektif bir cevap alabilirim dedim,bende ip8+ yakınım fakat tereddütlerim var,alacağım note 8 iki sene sonra note 5 e dönğşecek farkındayım o yüzden almak içime sinmiyor ama ip8+ da artık tip kötü yani,s7 edge bile daha güzel duruyor,tabi ki bu göreceli,ama o kalın çerçeve içime sinmiyor. Fakat bir telefonda görünüm mü stabilite mi önemli bu da ayrı bir tartışma konusu. Çok para veriyor sonuçta bu cihazlara, aldığım cihaz 2 sene sonra işe yaramaz bir çöp olsun istemiyorum. Daha önce
    htc m8 aldım 2500 liraya şimdi 600 liraya satamıyorum.

Valla bende note 2 kullanıyordum perşembe günü ip8 aldım,note8'i de uzun süre kullanırsın ip8+'ıda ama güncelleme takıntın varsa malum iphone modelleri daha güncel kalıyor ancak ben iphone'a yeni geçtim ve arkadaşların yazdıklarından anladığım kadarıyla eski modelleri yavaşlatma yoluna gidiyorlar yeni güncellemelerle ve yeni sürümlerde sürekli hatalar çıkıyor hala ios 10'la kullananlar var 11'e geçmeyen.
    Bu yüzden note8 2 sene sonra hiçbir zaman çöp olmaz,güvenlik güncellemelerini alabiliyorsun sadece samsung 2 yıldan sonra eski cihazlara yeni işletim sistemi güncellemesi vermiyor note8 5 yıl bile idare eder kırmazsan tabi camını, ben mesela note 2'nin camını kırdım
    Plus zaten note 8'in sikletinde değil almışken x alın veya note 8

• quote:

Orijinalden alıntı: independent_21

quote:

Merhabalar;

Hocam arkadaşim amerikadan 8 plus aldi bana at t cihazı ve içinden sim çikti ama kendi turktelekom simi takinca çalıştı sikinti olmadi. Arkadaş daha önce almıştı kendine sim free dedi yani unlock oluyor galiba.

peki cihazın aktivasyonunu türkiyede türk telekom sim kartınızla mı yaptınız yoksa arkadaşınız amerikada At&t kartla mı yaptı?

• zultaran Z kullanıcısına yanıt
    Benim anladığım note android 7 ile çıktı,8 i de alacak faka 9 gelmeyecek öyle değil mi?İşte bu büyük sıkıntı benim için,üstelik a11 işlemci oldukça performanslı yavaşlaması epey zor gibi geliyor,tabi yazılımla olmayacak şey değil,bu kadar oyunun döndüğü telefon dünyasında her şey ihtimal dahilinde.
  • quote:

arkadaşlar bu kılıf için ne düşünürsünüz? Başka önereceğiniz model var mı?

www.spigen.com.tr
    Dünyanın En Ünlü ve En İyi Telefon Aksesuar, Kılıf Markası
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-8-kilif-spigen-neo-hybrid-crystal
    ben bundan sipariş verdim hatta aynı markanın başka modelini önermişlerdi biraz daha iyi bir modelini sipariş ettim.
    Ancak kendim biraz daha araştırınca
    Bu kılıfın spigen'den daha iyi bir koruma sağladığını gördüm daha doğrusu firmanın iddası 2 metre yüksekten düşmelerde koruma sağlıyor bunun 3 metreden düşmelrede koruma sağlayanıda var amazon da bakabilirsin ancak iyi para değmez
    Evo Check Evoke modeli floral bir tasarımı var ama sanırım piyasadaki en iyi korumayı sağlıyor.

• quote:

Benim anladığım note android 7 ile çıktı,8 i de alacak faka 9 gelmeyecek öyle değil mi?İşte bu büyük sıkıntı benim için,üstelik a11 işlemci oldukça performanslı yavaşlaması epey zor gibi geliyor,tabi yazılımla olmayacak şey değil,bu kadar oyunun döndüğü telefon dünyasında her şey ihtimal dahilinde.

Evet genelde öyle oluyor hanımda note 5 vardı 7 aldı 8 alamıyor.Sadece işlemci olarak bakarsanız evet a11 snapdragon 835'e göre çok güçlü,şöyle zaten a10 835'i geçebiliyordu,a11'de a10'dan %70 daha hızlı(firmanın iddası) olduğuna göre a11 nerdeyse 2 kat daha hızlı güçlü bir işlemci snapdragona göre.
  • applekutusu.com için ne diyorsunuz peki?Bir fikri olan ya da alışveriş yapanınız var mı acaba?3.799 lira ip8+ fakat pasaport kaydı bize ait.
  • iphone x 256 gb space gray alıcam apple store dan kısmetse ayrıca kılıfım simdiden geldi :) tek sorun turkiye de ne zaman satısa cıkacak beklemek gercekten sinir bozucu

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: independent_21

quote:

Merhabalar;

peki cihazın aktivasyonunu türkiyede türk telekom sim kartınızla mı yaptınız yoksa arkadaşınız amerikada At&t kartla mı yaptı?

Hocam arkadaş direk aldi getirdi bnde telekom hattini taktım acildi çalıştı ekstra bişey yapmadim. Ama arkadaşim orda yurtdisinda kullanilacak diye belirtti ordaki gorevliye.

• ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM.

Telefonu eşimin eniştesinin pasaporta işletttircem. Harcı onun adina onun bilgileriyle yatirdim. Simdi e devlete girdim orda tel no istiyor eşimin tel nosunu girsem bişey olmaz dimi yada eniştesinin kullandığı numarayı mı girmem lazim. 1. Soru buydu. 2.cisi pasaport türleri var yeni tip çipli ve eski tip lacivert diye hangisini seçicem bi akşam pasaportun fotolarini göndercek oğlu ozmn anlarmiyim hangisi olduğunu. Son sorum yurda giriş belgesinin seri no ve yurda giriş tarihi istiyor pasaportun seri numarasinimi istiyor.

YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARI BEKLIYORUM.

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.