Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.istediğiniz numara olur
    2.Yeni tip çipli (eskiler artık geçmiyor sanırım) Fotoğraflar geldiğin de anlarsınız.
    3.Pasaport Serisi ve nosu
  • Exaliburcigo E kullanıcısına yanıt
    Sanatçı bu tablo da Doğmamış bebeğe don biçmenin ne elem bir durum olduğunu betimlemeye çalışmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PesimistChe

1.istediğiniz numara olur
    2.Yeni tip çipli (eskiler artık geçmiyor sanırım) Fotoğraflar geldiğin de anlarsınız.
    3.Pasaport Serisi ve nosu

Teşekkürler :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PesimistChe kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ahahahah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • independent_21 kullanıcısına yanıt
    Kardeş senin yapman gereken tüm bilgileri passport sahibin bilgilerini girip imei yatirman olucak eşinle alakan adamin numarasini dahi girsen problrm yok.!! Sadece imei cihazin imei gireceksin passport sahibinin e devletine girip passport belge numarasini giriş tarihini yazip kayit ediceksin.!!

• Fazla pasaport kayıt hakkı olan var mı :) :) :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Exaliburcigo

iphone x 256 gb space gray alıcam apple store dan kısmetse ayrıca kılıfım simdiden geldi :) tek sorun turkiye de ne zaman satısa cıkacak beklemek gercekten sinir bozucu

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

Bende sipariş ettim bundan bi tane ama birisi aradı 2 hafta sonra gelecek dedi bende siparişi iptal ettim.Yerine evo21 sipariş ettim apple sitesinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: zultaran

quote:

Orijinalden alıntı: Exaliburcigo

iphone x 256 gb space gray alıcam apple store dan kısmetse ayrıca kılıfım simdiden geldi :) tek sorun turkiye de ne zaman satısa cıkacak beklemek gercekten sinir bozucu

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

Bende sipariş ettim bundan bi tane ama birisi aradı 2 hafta sonra gelecek dedi bende siparişi iptal ettim.Yerine evo21 sipariş ettim apple sitesinden.

Spigen bu sektorde cok kaliteli ayrica tercih sebebim indirim kampanyalari onu yakaladim zaten siparis 3 hafta sonra geldi telefon ortada olmadigi icin sorun olmuyor

• zipmaker kullanıcısına yanıt
    Kutunun arkasında yazar ;)

• arkadasin iphone 8 plus da turkcell volte calisiyor. Aramalar 4g uzerinden geliyor.

Benim ki yurtdisindan alinma. Herseyi denedim birturlu 4g uzerinden arama yapmiyor. Hemen 3g ye dusuyor. Var mi bir fikriniz bu konuyla ilgili.

• 64 GB versiyonunu almakla hata mı ettim diye düşünmeye başladım. Dün yeğenimin 29 ekim gösterisini, provasını, sonrasını 1080p/60fps kayda aldım. Yaklaşık 1,5 saat video, fotoğraf falan derken fotoğraf albümü olmuş 10GB. Sırf hafıza için o kadar para vermek de istememiştim. Umarım pişman olmayız..

• Arkadaşlar bu iphone 8 plus modelini kullanırken sorum yaşamıyor musunuz? Ağırlığı fazla ve çerçeve genişliği de çok fazla. Hem taşırken hem gece sırtüstü yatarken kullanımda sıkıntı yaşatıyor mu?

Çerçevesi olmayan iphone modeli beklemekten 6 plusdan beri büyük model iphone almıyorum. Ama X modeli de muhtemelen bir takım sıkıntılarla gelecek. Bir sene daha mı beklememiz gerecek bakalım görelim.

• lonelas kullanıcısına yanıt
    1,5 saatlik 1080p 60fps video ve bir sürü fotoğrafran bahsediyorsunuz, 10 Gb olması normal. Bence 64gb normal kullanım için fazlasıyla yeterli.

• pil anlaminda 7plus ile kiyaslacak varmi acaba ?

7 plusa gore az gittigi soyleniyor?
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    testlere göre 8 plusun 7 plusa göre 1 saat fazla gittiğini görmüştüm.
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    arkadaşımın 7 plus ile aklımıza geldikçe karşılaştırıyouz.
    kullanımımız ''hemen hemen'' aynı sayılır.
    8 plus ta fark var hocam.
    kimi zaman 50 dk. kimi zaman 1:30 saat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokyere

arkadaşımın 7 plus ile aklımıza geldikçe karşılaştırıyouz.
    kullanımımız ''hemen hemen'' aynı sayılır.
    8 plus ta fark var hocam.
    kimi zaman 50 dk. kimi zaman 1:30 saat.

8 Plus'ın bataryası efsane gidiyor. En memnun olduğum yönü Samsung'dan sonra
  • Golden Gate kullanıcısına yanıt
    bende i6 dan sonra hayran kaldım.doldu dolu bir gün çıkıyor daha kalan %30-40.
    1 tam günde daha %20 nin altına düşmedim.(blütüt kulaklık ekstra)
  • Arkadaşlar bu gün iphone x siparişini verdim,fransada yaşadığım için 27 ekimdeki ön siparişe katılma imkanı kolladım ama stoklar tükenmişti,ama ne hikmetse bu gün bir operatörün stoklarına baktığımda cihazı yeniden ön siparişe koymuşlardı ve hemen siparişimi verdim ve siparişim kabul edildi,cihazın 3 kasımdan itibaren dağıtılacağı yazıyor 3 kasım cumaya denk geliyor sanırım en geç 6 kasım pazartesiye bana ulaşır,hadi hayırlısı bakalım,çok heyecanlıyım!

• tesekkur ederim bilgiler icin

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.