Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam birşey sormak istiyorum;

Ben bugüne kadar hep 4.7 inç cihaz kullandım. 8 Plus alsam pişman olur muyum? Yoksa düz iPhone 8 mi alayım bilemedim. Sadece boyut kafama takılıyor, aslında alışılır ama telefon dediğin fazla büyük olmayacak. Ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giansello

Ben bugüne kadar hep 4.7 inç cihaz kullandım. 8 Plus alsam pişman olur muyum? Yoksa düz iPhone 8 mi alayım bilemedim. Sadece boyut kafama takılıyor, aslında alışılır ama telefon dediğin fazla büyük olmayacak. Ne diyorsunuz?

Ben oldukca begendim ve memnunum, yalniz ben temel bir kullaniciyim cok fazla video/foto cekmem. Konusma, whatsapp, bankacilik uygulamalari biraz da internette forumlar vs kullanimim. %100’deyken 2 saatlik ekran kullanimi 9 saat bekleme ile %82 civarina geliyor. Tabi yuzde azaldikca daha hizli dusecektir, 7’ye gore devrim beklemeyin ama batarya kuculmus olmasina ragmen 7den biraz daha iyi sarji. Bu yeterli derseniz memnun kalirsiniz. Benim icin en onemli konu boyuttu ve pisman degilim.

Edit: bu arada bunlar LTE ile, konum acik bluetooth kapali background app refresh sadece whatsapp icin acik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surferbabe -- 29 Ekim 2017; 19:51:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bu spigenin likit cam korumasını alan var mı seramik kaplamaymış falan filan... Cama bezi sürüyor partiküller falan camla birleşiyor sanki cam kaya gibi oluyor. Ben bunu pek çözemedim nasıl bir koruma olur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth_

quote:

Hocam adaptörü 220 desteği yok muydu?

anlamadım ?

Hocam Belkın'ın 220w destegı yok muydu kı donusturucu aldınız onu sormak ıstedım

Yurtdışından alınma olduğu için yok maalesef.

Hocam emınmısınız buna? o yuzden cok sasırdım. Genel olarak artık satılan tum urunlerın bu destegı var.

e satıldığı yerde ihtiyaç olmazsa adam kutuya niye koysun ki, sonuçta 5 lira bile olsa bir maliyet kalemi, firma onu düşünebilir.

• Cihazımın ekran rengini gittim turkcellde başka bir cihaz ile karşılaştırdım benim yurtdışından aldığım ekran daha sarımtırak. Söylenti apple 2 çeşit ekran kullanıyormuş. Var mı fikri ve tespiti olan ?

Cihazım 8 Plus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GedKalessin -- 29 Ekim 2017; 20:4:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giansello

Eğer telefonu cepte taşıyorsanız plus modeller işkence haline gelebiliyor..özellikle yeni nesil dar kesim kotlarla plus cihaz taşımak tam bir eziyet..kaldıki 8 plus şu ana kadar yapılan en ağır plus modeli..202gr zaten cihaz..cam yapısı sayesinde kılıfsız kullanmakta ayrı bir mesele..202gr artı birde kılıfın ağırlığı resmen tuğla gibi oluyor cepte..eşofman altıyla yada şortla kullanmayı zaten hayal bile etmeyin..bunun dışında toplu taşıma kullanıyosanız tek elle kullanımda imkansız oluyor..düşünün taşının karar sizin..ama benim fikrim çantada taşıdıkları için plus modellerin daha çok kadınlara uygun olduğunu düşünüyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GedKalessin

Cihazımın ekran rengini gittim turkcellde başka bir cihaz ile karşılaştırdım benim yurtdışından aldığım ekran daha sarımtırak. Söylenti apple 2 çeşit ekran kullanıyormuş. Var mı fikri ve tespiti olan ?

Cihazım 8 Plus.

Truetone kapali olmasin turkcellde baktiginizda?

• arkadaşlar 8 plus telefon alıcam ankaradayım yurtdışı yada yurtiçi olabilir silver olması şart
  • Megadeth_ kullanıcısına yanıt
    Hocam hayır öyle değil. Direk olarak belkin'in 220w desteği kendi içinden var. Kutuya bir şey konulmuyor. O şekilde üretiliyor. Yapmanız gereken sadece 3tl lik bir uç almak. Vatandan aldığınız çevirici muhtemelen çok daha pahalıdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam hayır öyle değil. Direk olarak belkin'in 220w desteği kendi içinden var. Kutuya bir şey konulmuyor. O şekilde üretiliyor. Yapmanız gereken sadece 3tl lik bir uç almak. Vatandan aldığınız çevirici muhtemelen çok daha pahalıdır.

Valla dediğin doğru aslında da, kaç milyarlık telefon alıp da bi uç için ucuza kaçmayalım yakarız makarız aleti astarı yüzünden pahalı gelir dedim, 18 liraya aldım dönüştürücüyü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megadeth_ -- 29 Ekim 2017; 20:34:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: surferbabe

quote:

Orijinalden alıntı: GedKalessin

Cihazımın ekran rengini gittim turkcellde başka bir cihaz ile karşılaştırdım benim yurtdışından aldığım ekran daha sarımtırak. Söylenti apple 2 çeşit ekran kullanıyormuş. Var mı fikri ve tespiti olan ?

Cihazım 8 Plus.

Truetone kapali olmasin turkcellde baktiginizda?

Benim cihazda da kapalı tcell dekide kapalıydı.

Telefon 8 plus.

Bariz fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: gajiin

Iphone 7+ kullanıyorum, teknoloji canavarı bir tüketici değilim, mevcut telefonumdan çok memnunum, tek beğenmediğim yanı tasarım. Samsung S8 ile kıyaslayınca kalın çerçevelerini beğenmiyorum bir tek.
    Açıkçası işlemciymiş rammiş falan pek umrumda değil, sıradan alo alo diyip sosyal medyada dolaşan, mobil banka uygulaması kullanan, google maps ile yönünü bulan, yolculuklarda netflix ile film izleyen kullanıcıyım.
    Ayrıca Samsungun edge ekranı, renkleri daha bir hoşuma gidiyor. Teknik farklarını bilmiyorum umrumda da değil,
    Eğer Ip8+ daha dar çerçeveli bir tasarıma sahip olursa ve de mevcut telefonumu iyi bir fiyata değerlendirebilirsem almak isterim.

Öyle bir anlatmışsın ki sanki 5s filan kullanıyorsun sancaklar. Teknoloji canavarı tüketici değilim diyorsun 7+ kullanıyorsun

• Merhaba arkadaşlar 8 plus kullanıyorum ekran koruyucu alacağım fakat hangisini alacağıma karar veremedim. Sizce bu mu ?
    yoksa Bu mu ?
    Ya da 30-40 TL'lik normal bir şey mi alayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rehberciyiz1907 -- 29 Ekim 2017; 20:38:3 >

• Bu arada kilifsiz kullanan var mi? Ben en son gozumu karartip on arka jelatin yaptirdim, onlar da zaten sadece cizilmeye karsi etkili olacagini darbeye bir etkisi olmadigini acikca soylediler ama kilif hic sevmiyorum. Cok sakar degilim ancak arada evde elimde uyuya kalinca parkeye dusururum genelde :) Bu tip kucuk darbelerde durum nasil olur acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: surferbabe

Bu arada kilifsiz kullanan var mi? Ben en son gozumu karartip on arka jelatin yaptirdim, onlar da zaten sadece cizilmeye karsi etkili olacagini darbeye bir etkisi olmadigini acikca soylediler ama kilif hic sevmiyorum. Cok sakar degilim ancak arada evde elimde uyuya kalinca parkeye dusururum genelde :) Bu tip kucuk darbelerde durum nasil olur acaba?

Valla ben de kılıf sevmiyorum aslında ama birşeyin farkına vardım, arka taraftaki kamera gömülü değil çıkıntı halinde, jelatin çekince onun üzerinden de geçemeyeceğin her halükarda açıkta kalacak.

Ve telefonu bir zemine koyduğun zaman kısa vadede olmasa da uzun vadede o kısmın zarar görmesi kaçınılmaz, silikon bunun için şart.
    Kamera icin belki safir kullanmislardir diye dusundum, gerci spesifikasyonlara da bakmadim neden oyle dusunduysem :)

Ben aliskanlik olarak telefonu hep ekran uzerine koyuyorum, artik bir hasar gelecekse cepteyken olabilir.

Edit: kontrol ettim safirmis ama deneyenler low grade bir safir oldugunu soyluyor, yani TagHeuer cami gibi performans beklememek lazim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surferbabe -- 29 Ekim 2017; 21:11:11 >
  • Arkadaşlar, ön sipariş verip iPhone x 256 gb almak istiyorum.
    Resimde görüldüğü üzere, bu telefon unlock mu?
    Bilen yardım etsin allah rızası için
  • quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

Arkadaşlar, ön sipariş verip iPhone x 256 gb almak istiyorum.
    Resimde görüldüğü üzere, bu telefon unlock mu?
    Bilen yardım etsin allah rızası için

şu anda x'te sim kartsız satış yok, ilerde belki, görmüş olduğun üzere ekranda 4 operatörden birini seçmeni istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megadeth_ -- 29 Ekim 2017; 21:51:49 >

Tamam zaten seçtim.
    Bu ödeme ekranından önceki ekran.
    Bunu alsam Türkiye de kullanamazmıyım şu an?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

Tamam zaten seçtim.
    Bu ödeme ekranından önceki ekran.
    Bunu alsam Türkiye de kullanamazmıyım şu an?

O konuda kesin malumatım olmamakla birlikte unlock olmadıkça kullanamazsın diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.