Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

birde telefonumu orjinal adaptörü ile değilde sony nin 1,5A lik şarj adaptyörü ile yapsam zararı olurmı _ kendim aslında elektrik teknisyeniyim normalde biz trafo merkezlerinde aküler var buranın can damarı yüksek Amper ile şarj edince kurşun asitli doğru akım akülerine ömürden zarar veriyor. peki telefonda etki ediyormu uzun vade de ?

çok soru soruyorum bağışlayın .
    telefona kılıf öneriniz varmı sadece arka için ? yani önü kapatan kapalı olmayan :)

şuan üzerindeki yazılım 11.2.5 son bekleyen 11.3.1. var onu yüklemek mantıklımı ? ?
  • yokyere kullanıcısına yanıt
    neden değişmek istiyorlar acaba, red daha yeni ürün, başabaş takasmı teklif edildi...
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    Sıfır kapalı kutu kafa kafaya.yabancı değil değişmek isteyen akrabam. Yurt dışı cihaz tr 1 yıl garantili.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yokyere kullanıcısına yanıt
    ok anladım, sizinki tr cihazıysa bu durumda 1 yıl garantiniz az olacak, tercih sizin tabiiki.
  • ertugrulkose E kullanıcısına yanıt
    merhaba. hocam bende 27 si cuma günü 8 plus aldım hücresel yerde aldığım günün tarihi yazıyor. birde benim telefon 11.2.5 sürümünde bekleyen 11.3.1 var onu yüklememi tavsiye edermisniz? birde ben sony xperia z5 ten ilk kez iphone geçtim temiz kurulum falan anlamıyorum bilgisayarımda yok sadece şirketin pc var onda da kısıtlama var. direk sürümü yüklesem olmazmı ? veya bu sürüm de kalmak iyimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Sorun değil, standart bir özellik. Isı bir noktaya çıktıktan sonra ekran ışığını kendisi biraz düşürüyor.
    tam da bugün bu olay başıma geldi. teşekkürler
  • YavuzÇ. Y kullanıcısına yanıt
    Hocam ozaman tek alıma gelen şey o cam kaplamanın biyeri göremeyeceğin yerlerden hava alıyor ya suyla yada havanın veya elin neminden oksitlenme yapmış , servise göstermekten başka çare yok sanırsam , geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone'a kırmızı renkli olanlar ne zaman gelir bilgisi olan var mı acaba?
  • hell line kullanıcısına yanıt
    Dostum cam kısım la bir alakası yok kenar çerçeve de beyazlılar kenar çerçeve alüminyum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SelmanTatarOğlu

merhaba. hocam bende 27 si cuma günü 8 plus aldım hücresel yerde aldığım günün tarihi yazıyor. birde benim telefon 11.2.5 sürümünde bekleyen 11.3.1 var onu yüklememi tavsiye edermisniz? birde ben sony xperia z5 ten ilk kez iphone geçtim temiz kurulum falan anlamıyorum bilgisayarımda yok sadece şirketin pc var onda da kısıtlama var. direk sürümü yüklesem olmazmı ? veya bu sürüm de kalmak iyimi ?
    Direk sürüme yükle sonrada fabrika ayarlarına dön ve temiz bir kurulum yap.

Android deki gibi arada bir telefonu kapatıp açmaya gerek Kalmıyor. :)))

• Merhaba arkadaşlar, şu an z5 Premium kullanıyorum. Isınınca ekranın alt kısmının dokunmatiği çalışmıyor. Ve çok çabuk ısınıyor. Neyse, amiral gemisi olarak, iPhone 8Plus-X ve S9+ plus arasında kaldım. 2 senedir hep 3-4 sene kullanacağım diye telefon alıyorum ama cihazlar izin vermiyor maalesef.

Neden iPhone 8/8plus aldınız da X almadınız? Mesela bu soruyu sorarak başlamış olayım. Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Merhaba arkadaşlar, şu an z5 Premium kullanıyorum. Isınınca ekranın alt kısmının dokunmatiği çalışmıyor. Ve çok çabuk ısınıyor. Neyse, amiral gemisi olarak, iPhone 8Plus-X ve S9+ plus arasında kaldım. 2 senedir hep 3-4 sene kullanacağım diye telefon alıyorum ama cihazlar izin vermiyor maalesef.

Neden iPhone 8/8plus aldınız da X almadınız? Mesela bu soruyu sorarak başlamış olayım. Şimdiden teşekkür ederim.
    Iphone X ile 8 arasında 1.500 TL gibi bir fark var, ekran boyutu ve face ID dışında kayda değer bir fark olduğunu düşünmüyorum. Tasarım olayı göreceli olsa da X daha güzel ancak home tuşunun olmaması uzun zamandır İphone kullananlar için alışması zor bir durum.

Telefon işi biraz kullanımla da alakalı ama tamamen şans işi. 2012 Nisan'da aldığım Iphone 4S'i 2014 Nisan'da eşime verdim ve geçen aya kadar kullandı. Şimdi sim kartsız şekilde çocuklar tablet olarak kullanıyor.

2014'de aldığım Blackberry Z10 hala çalışır vaziyette lakin whatsapp desteği ve güncelleme desteği kesildiği için beklentimi karşılayamadı ve o da şuanda tablet vazifesi görüyor, hiç bir mekanik veya donanım sorunu yok.

Kasım ayından beri Xiaomi Mi6 kullanıyordum, gayet de memnun olmama rağmen kuzenimin Iphone 8'iyle takas ettik. Bir kaç gündür kullanıyorum yorum yapmak için erken ama performans ve ekran süresi olarak tatminkar geldi.

Tek olumsuzluk olarak Ios 11 sürümünü işlevsellik açısından pek yeterli bulmadım. İleride düzeltecekler mi bekleyip göreceğiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 30 Nisan 2018; 16:23:48 >

• Arkadaşlar sizin iphone 8 plus veya 8 lerin arkasında CE 0682 yazıyor mu yoksa sadece CE mi var ?
  • Bu yaz çok sıkıntılı geçecek.

Telefon biraz sıcak gördü ve ısınmalar başladı. Isınınca ekran kısma sıkıntısı var.

Bunu Lg yapıyor diye dalga geçiliyordu.

Yazın ciddi sıcaklarında devamli bu sıkıntıyı yaşarsam, net olarak satarım telefonu.

Bugün oyunumun tam ortasında rengi kıstı ve dışarıda neredeyse hiçbirşey göremedim. Kullanıcıdan onay almadan bunu yapması, pilin patlamasından korktukları anlamına geliyor yada yavaşlatma mevzusu çıktı diye oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sultan Yavuzz

Arkadaşlar sizin iphone 8 plus veya 8 lerin arkasında CE 0682 yazıyor mu yoksa sadece CE mi var ?
    CE var sadece

• Arkadaşlar şuan 8 Plus'ta spigen liquid crystal silikon kılıf kullanıyorum çok fazla kir gösteriyor. Apple'ın kendi sattığı deri kılıflardan almayı düşünüyorum biraz araştırdım fakat tereddütte kaldım daha önce kullanmış arkadaşlar varsa artı ve eksilerini yazarlarsa sevinirim.
  • arkadaslar feneri acınca kasanın üstünde ışık varmıs gibi oluyormu sanki ışık sızmazı var gibi karanlık ortamda deneyen olurmu arkada koruma jelatın var oda yaparmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SxDark -- 1 Mayıs 2018; 0:38:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BetterCallVicke

Arkadaşlar şuan 8 Plus'ta spigen liquid crystal silikon kılıf kullanıyorum çok fazla kir gösteriyor. Apple'ın kendi sattığı deri kılıflardan almayı düşünüyorum biraz araştırdım fakat tereddütte kaldım daha önce kullanmış arkadaşlar varsa artı ve eksilerini yazarlarsa sevinirim.
    Valla ben telefonu vatandan alırken 135₺ ye orjinal içi kadife dışı sert aynı zamanda da yumuşak plastik almıştım gayet memnunum.

• Iphone 8+ Pil Durumum. 4G + Wifi sürekli açık konum bilgileri sürekli açık bluetooth sürekli açık ve bağlı ek olarak batarya tasarrufu hiçbir zaman açık değil ve ekran parlaklığı otomatik.

• Sürüm ?

• 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.