Merhaba arkadaşlar
Şahıs şirketi sahibiyim, bağkur ödemesi yapıyorum.
Ancak Garanti Bankası İnternet bankacılığında gözükmemesine rağmen, e devlette 2 aylık borç gözüküyor.
Demin online tahsilata girip ödeme yaptım, ama cari mi geçmiş mi derseniz geçmişten girip yapmama rağmen cari de kayboldu.
Bankacılık sisteminde borç gözükmüyor ama bu sefer e-devlette 2 ay ödenmemiş borç gözüküyor...
Haziran ya da Temmuz 2022'ye kadar böyle bi sorun yoktu. Alo 170'i arıyorum ama hatta dakikalarca beklememe rağmen call center'dan birine ulaşamıyorum.
Yardımcı olan herkese teşekkürler
iphone 5s whatsapp kullanımı sona eriyor
Merhabalar, iphone 5s kullanıcısıyım.
iş telefonum olduğu için, akıllı telefon kullanımı için bi ihtiyacım pek yok whatsapp dışında.
ancak sorun şu, bu telefonda whatsapp, bu sürüm için 24 ekimden itibaren sona eriyor.
öneriniz nedir?
yeni telefon alana kadar bunun whatsappını, kişisel telefonumda "whatsapp business" yükleyerek oradan devam edebilir miyim?
eğer devam edebilirsem, konuşmalar oraya mı taşınacak yoksa hepsi silinecek mi?
lütfen yardım edin, çözüm yolu nedir?
not: yakında yeni telefon alıp, o telefonu kişisel yapıcam. telefondaki bilgileri taşırken ne gibi sorunla karşılaşırım? konuşmalar yine karışır mı?
telefonlarım; kişisel telefon iş telefonu....... ilerde kişisel telefonumu 13 pro alırsam bu sefer bundaki konuşamaları ona aktarırken sorun yaşar mıyım? yoksa sadece telefon numarası ve kodu girerek whatsapp kaldığı yerden devam eder mi? teşekkürler
Ses problemi (hem kulak kısmı hem hoparlör)
telefonum iphone 8 plus.
ne zamanki bu lanet telefonu 14'e güncelledim, hem kulaklıktan (kulağı dayadığımız kısım) hem de hoparlörden sesleri iyi duyamamaya başladım.
En yüksekte olsa dahi karşı tarafı duymakta zorluk çekiyorum.
Bunun çözümü nedir? neredeyse telefonu kırma noktasına geldim.
Hani planlı eskitme yaparsın da bu tam adilik.
Güncel versiyonum 14.4.1
Beklemede bi güncelleme var; 14.4.4 ama o işe çare olur mu onu bile bilmiyorum.
8 plus başlığına iki kez yazdım ama kimse cevap vermedi. Umarım doğru yere başlık açıyorum.
MSI Z590 Carbon + i7 11700 satın almak
Arkadaşlar herkese selamlar...
Yabancı bir arkadaşım buradan (İstanbul) MSI z590 carbon ve i7 11700 almak istiyor.
Ancak kendi bilgisayarını mağazaya getirip bu iki ürünün uyumunu test ederek satın alma işlemi gerçekleştirmek istiyor.
Sorun şu ki, vatan ile görüştüğümüzde ürünü kendi mağazalarında toplayamadıklarını ve satın alma işlemi gerçekleşmeden evvel kutuyu açamadıklarını belirtti.
Şimdi bu durumda ne yapmalıyız?
Ben pek hakim değilim bu konulara, kendisi Türkçe bilmediği için ben foruma başlık açarak fikir alabilirim diye düşündüm.
Bilgi ve tecrübesini paylaşacak herkese şimdiden teşekkürler......
iphone için spam arama engelleme
arkadaşlar malum artık kafayı yemek üzereyiz.
işimin gücümün arasında ne damacanasına hallendiğim ne de dekoderci lavuklar bitmiyor.
androidde arkadaşlarımın kendinden programları var, telefon çalarken altında spam allert veyahut da telefon numarasının kime ait olma "ihtimali"ni gösteriyor.
apple için program yok mu?
lütfen yardım edin artık bezdim.
(konu eğer yanlış alt başlığa açıldı ise modlardan özür dilerim)
teşekkürler
pundi x nedir, güvenilir midir
2 gündür aklıma takılıyor. 1 adeti 0,0035 $ civarı.
1 dolar olmaz diyen de var, bi gecede %30 getirir diyen de...
ne dersiniz? nedir ne değildir?
Türk Telekom tarife yenileme başvurumu iptal etmiş
|
Pos'u olmayan mağazaya kredi kartı numarasını elden vermek
|
|
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 362
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.370 (Bu ay: 105)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 190 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası