Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla şahsen (maddi durumdan bağımsız) bu kadar pahalı bir cihazı koruyucu camsız kullanmak bence çok afedersiniz, kondomsuz ilişkiye benzer. Ne zaman ne olacağını bilmek imkansız. Parasından ziyade, kendim için konuşuyorum elektronik konusunda çok hassasımdır ve kolay kolay servise bile gitmem ama performans olarak da o cihazın canına okurum, nesi varsa kullanırım (bilinçli olarak). Hal böyleyken de cihazımı gözüm gibi korur, gereken önlemleri alırım. Sonra gereksiz sinir harbi ve moral bozukluğu oluyor, sonra canım sıkılacağına, göz zevkimden biraz fedakarlık eder iyi bir koruyucu cam ve kılıf alır takarım. Karar sizin tabi.

Bu arada ben de Ip8+ cihazımı Şubat gibi almıştım, ara ara buraya takılıp okuyorum yorumları. Cihaz çok iyi arkadaşlar, pil ömrü olsun, sistem kararlılığı olsun, hızı olsun vb bence dört dörtlük bir telefon. Bunca yıldır akıllı telefon kullanırım (ta Imate zamanlarından beri) bunun kamerası gibi bir kamera performansı görmedim. Profesyonel çekim gibi sonuçlar veriyor, o bookeh efektinin hastasıyım, istersen iptal da edebiliyorsunuz sonradan falan. Allah muhabbetimizi bozmasın :) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 2 Mayıs 2018; 17:49:44 >

• Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Ya ben şimdiye kadar hep jelatinsiz kullandım,jelatin baya rahatsız ediyor beni,8 plusa geçmeden önce 2-3 yıl felan 6 plus kullanmıştım,o kadar düşürmeme felan rağmen hiçbir çizik yoktu ekranda(belkide gene böle kılcal çizikler vardı ama ben farketmedim),bunada dedim zaten çizilmiyor niye takayımki boşuna diye,ama bugun bir arkadaş birde flaş tutup bak ekrana diyince öyle fark ettim.Dediğim gibi normal kullanımda felan hiç belli olmuyor,anca yakından ışık tutarsan öyle gözüküyor,şimdilik sıkıntı değil benim için ama ilerde ne olur emin değilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 2 Mayıs 2018; 18:15:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar servisten böyle bir mesaj geldi anlamı nedir acaba ? Değiştirme ürününüzü gönderdik. Benim telefonu yenisi ile mi değiştirmişler ?

Servis ile görüştüm. Kapalı kutu sıfır cihaz gönderilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdeviL -- 2 Mayıs 2018; 19:45:40 >
  • pil sağlıkları ne durumda acaba sanki hızlı geriliyor gibi geldi bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

pil sağlıkları ne durumda acaba sanki hızlı geriliyor gibi geldi bana?
    8+ kullanıyorum.

Tam olarak kaçında aldım hatırlamıyorum ama şubattı sanırım. %98 şuan. Bana da öyle geldi yakın zamanda %97 olursa baya hızlı gitmiş olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingdeviL

Arkadaşlar servisten böyle bir mesaj geldi anlamı nedir acaba ? Değiştirme ürününüzü gönderdik. Benim telefonu yenisi ile mi değiştirmişler ?

Servis ile görüştüm. Kapalı kutu sıfır cihaz gönderilmiş.
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  • Aynen şarjda kullanmadığım halde birkaç ayda 97 oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Ocak sonu almıştım, 100 de hala.

Bu konuda birkaç önerim var, birçok insan bu hataları yapıyor çünkü. Sskın ola pc vs usb portlara direk bağlayıp şarj yapmayın. Sırf şarj edebiliyor diye kalitesiz kabloları takmayın. Mutlaka MFI lisanslı markalı kaliteli kablo kullanın. Min 2-3bin TL lik cihazlar için biraz paraya kıyıp kaliteli aksesuarlar kullanın. Dediğim türde kabloları TR de 50-60TL ye alabilir, yurtdışından 7-8 $ a getirtebilirsiniz. Aynı şekilde şarj cihazını da kaliteli seçin, ya orijinal Apple olsun ya da min 2a çıkışlı bilinen bir marka olsun. Son olarak da ayda 1 kez pil tamamen boşalana kadar kullanın. Genelde 60-70 ler civarında tutmaya özen gösterin, yani müsaitseniz pil 50-60 a inince takın şarja. Bunlara dikkat edin, gerisi artık Allah'a kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 2 Mayıs 2018; 22:34:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler. Bu 3. cihaz. Bunu açmadan satacağım. Eğer açarsam bunda da sorun çıkarsa bu sefer direk tüketici hakem heyetine başvuracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Aynen şarjda kullanmadığım halde birkaç ayda 97 oldu
    Ben servise gönderdiğim telefonu 11.11.2017 de aldım. Şarjda da kullandım. Geçen hafta hala %100 dü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Ocak sonu almıştım, 100 de hala.

Bu konuda birkaç önerim var, birçok insan bu hataları yapıyor çünkü. Sskın ola pc vs usb portlara direk bağlayıp şarj yapmayın. Sırf şarj edebiliyor diye kalitesiz kabloları takmayın. Mutlaka MFI lisanslı markalı kaliteli kablo kullanın. Min 2-3bin TL lik cihazlar için biraz paraya kıyıp kaliteli aksesuarlar kullanın. Dediğim türde kabloları TR de 50-60TL ye alabilir, yurtdışından 7-8 $ a getirtebilirsiniz. Aynı şekilde şarj cihazını da kaliteli seçin, ya orijinal Apple olsun ya da min 2a çıkışlı bilinen bir marka olsun. Son olarak da ayda 1 kez pil tamamen boşalana kadar kullanın. Genelde 60-70 ler civarında tutmaya özen gösterin, yani müsaitseniz pil 50-60 a inince takın şarja. Bunlara dikkat edin, gerisi artık Allah'a kalmış.
    %20 ye düşmeden şarj etmiyordum. O yüzden 2 günde bi' şarj ediyordum. Artık günlük takarım.

• Iphone 8+

Light trail denemelerim.

EXIF:https://www.flickr.com/photos/gokhangonder/

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: EuronGreyjoy

Ekran fotoğrafı aldığımda sol altta önizleme gibi bir şey çıkıyordu sonra onu düzenleyebiliyordum. Şimdi o önizleme çıkmıyor ayar da bulamadım bilen var mı?
    Bilen yok mu?

• KingdeviL kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.

Sizin cihazın sıkıntısı neydi acaba? Ve kronik mi?
  • Bununla ilgili bir ayar yok bildiğim kadarıyla. Yabancı forumlardan da araştırdım bir şey bulamadım. Restore ile düzelebilir.

• Vaqabondx V kullanıcısına yanıt
    Hayattaki şansım resmen, ayarı da çözümü de yok. Teşekkür ederim yine de yardımcı olduğunuz için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iTunes ile bilgisayara yedek alıp cihazı restore ettikten sonra yedekten geri yükleyebilirsin hocam veri kaybında olmaz 1-2 saatte halledersin

• quote:

Orijinalden alıntı: high-fidelity

Geçmiş olsun.

Sizin cihazın sıkıntısı neydi acaba? Ve kronik mi?
    Teşekkürler. Mikrofonu arızalanmıştı. Sesimi kaydetmiyordu ve aramalarda sesim karşıya gitmiyordu. Servise götürdüğümde işleme soktular. Bluetooth arızası da var dediler. Apple onarım merkezine gönderildi ve değişim yapıldı. Yarın alacağım cihazı. Yalnız şuan bir kaç video izledim yeni gönderdikleri cihazlar kutusuz.Sadece jelatinli. Onlar nasıl sıfır ürün oluyor anlamadım. İnşallah kutusuz telefon gelmez.

Biraz daha araştırmalarım sonucu jelatinli telefon geliyormuş sadece. Yani kapalı kutu sıfır bir iphone değil. Benim gönderdiğim cihazı tamir edemiyorsa bana seçeklerimi sunması gerekir. Ben belki cihaz yerine ücret iadesi hakkımı kulanacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdeviL -- 3 Mayıs 2018; 5:19:54 >
  • KingdeviL kullanıcısına yanıt
    Anladım. Geçmiş olsun.

Dediğiniz gibi kapalı kutu telefon vermesi gerekiyor Apple'ın.

Ya da seçenek sunmalı.

Ben biraz da Apple'ın garanti konusunda çok iyi olduğunu duyduğum için de bu telefona geçtim mesela.
  • Vaqabondx V kullanıcısına yanıt
    Tamamdir teşekkürler :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.