Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alfabrava

Devamlı takip ediyorum bir türlü denk gelmedi birde hangi ildesiniz hangi kargo ne kadar zamanda geldi
    Aksaraydayım aslında ödemeyi havale olarak yaptığım için ve araya hafta sonu girdiği için 4-5 gün sürdü ups kargo ile geldi.Normalde hızlı teslimat seçeneği de vardı havale olunca kullanamadım.birde havale yapınca dekontu mail atmak falan gerekiyormuş.havale işlemleri gün sonunda bankadan alınan gün sonu raporuna bakıp havaleler öyle onaylanıyormuş. bu süreçler yüzünden kargo süresi uzadı 4-5 günde geldi. perşembe gecesi sipariş vermiştim salı gelmişti.
  • esasmevzi E kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iphone 11 de ne özellikler gelicek beklemeye deger mi
  • deaglen40 D kullanıcısına yanıt
    iphone 11 den sonra 12 sonra 13 sonra 14 nereye kadar bekleyeceksiniz, alın keyfinize bakın derim
  • 8plus İos 11.3.1 yükleyen varmı? pil daha iyi sanki 11.3 e göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ir10

8plus İos 11.3.1 yükleyen varmı? pil daha iyi sanki 11.3 e göre
    Ben yükledim fazla bir fark hissetmedim

• beyler iphone 6 ilk çıktığınd almıştım artık sonu geldi..8 mi X mi önerirsiniz..haftaya alacağımda..
  • İPhone 8 plus kullanıyorum. Bir aylık cihaz. Şarj ilk günlerde çok daha iyi gidiyordu sanki. 2 saat kullandım ve %80 e düştü. Sizde de durum böyle mi ? Ben mi çok telaş yapıyorum 😁

Bir de ayda bir tamamen bitirip kapalı bir şekilde doldurmak gerekiyor diyorlar. Tam olarak nasıl yapılıyor bu işlem. İnce detayı filan var mı

• merhabalar

iphone almayı düşünüyorum. Daha önce android kullanıyordum ios platformuna geçmeye karar verdim. Sizce iphone 7 plus mu alınmalı yoksa 8 plus mı. Yani aradaki fiyat farkına değer mi. Öneriniz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

beyler iphone 6 ilk çıktığınd almıştım artık sonu geldi..8 mi X mi önerirsiniz..haftaya alacağımda..
    merhaba arkadaşlar aranıza az önce katıldım. cuma günü yeni 8plus 64gb uzay grisi olan telefonu aldım. ilk defa apple telefon kullanıyorum ipad mini kullanıyordum sürekli. xperia z5 den geçtim. telefona hayran kaldım. almadan önce aklımda X vardı. parasal sıkıntım yoktu. ama xin çerçevesi kenarındaki malzemenin çabuk çizilebileceği hissiyatı verdiğinden dolayı bu modeli seçtim. bilmem hatamı yaptım ?

bikaç sorum olacaktı: şuan üzerindeki yazılım 11.2.5
    pil sabah 08.30 da çektim şarjdan ilk şarjımı 3,5 saat saat yaptım şuan saat 19,29 ve şarjım %35 bu çok iyi geldi bana sürekli nette dolaştım kişisel erişim noktsınından 1 cihza yaklaşık 1 saat internet verdim video fotoğraf vs derken aktif kullanmama rağmen maşallahı var. sürekli böyle kalsa muhteşem en son bekleyen 11.3.1. var onu yüklemek mantıklımı ?

birde ben iphone telefon olarak ilk kez kullanıyorum. neler tavsiye edersiniz kullanım uygulama .müzik indirme gibi ?
    birde portre mod muhteşem abi yaa... :)

• hayırlı olsun nerden kaça aldınız?
  • YavuzÇ. Y kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonun rengi camın altında değil mi nası boya atıyor , 7 serisi olsa tamam dicem de anlayamadım senin durumu , varsa fotoğraf atabilirseniz daha açıklayıcı olur.

• Sorun değil, standart bir özellik. Isı bir noktaya çıktıktan sonra ekran ışığını kendisi biraz düşürüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu videodaki gibi App Store disinda farkli bir gelistiricinin uygulamasini yuklesek garantide problem yasarmiyiz?

• hell line kullanıcısına yanıt
    Dostum arkası camın altında da kenarları alüminyum bildiğin 6 serisinden beri aynı olan çerçeve işte. Foto atamam ama nokta nokta şeklinde beyazlıklar var.

• Arkadaşlar bir soru
    Sizce iphone 8 plus red olmuş mu?
    Şuan gold kullanıyorum redle değişmek istiyorlar.Fikrinizi öğrenebilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokyere -- 29 Nisan 2018; 19:11:46 >
  • yokyere kullanıcısına yanıt
    red geçen seneki 7 serisine göre bence daha güzel olmuş, 7 de ön taraf beyazdı 8 ise siyah ve daha şık olmuş.
  • Arkadaşlar hoparlörden yüksek ses müzik açtığınızda ahize hoparlöründe cızırtı duyuyor musunuz ? 8 Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FA5T -- 29 Nisan 2018; 19:28:2 >
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    Evet zaten siyah olması baya dikkatimi çekti. Benim 8 için red in çıktığından haberim yoktu.7 de ki gibi beyaz sanıyordum.kırmızı siyah benimde hoşuma gitti.

• delimavii67 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. Media marketten aldım 4366 tl ye.
    [code][/code]
  • 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.