Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eorenc

Sürüm ?
    Beta son sürüm. (11.4)

Iphone 8+ ile çektiğim üç fotoğraf:

Exif bilgileri burada:https://www.flickr.com/photos/gokhangonder/
    Ayrıca iki tane de Xiaomi Mi 6 ile çekilmiş fotoğraf var.

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

• Ekran fotoğrafı aldığımda sol altta önizleme gibi bir şey çıkıyordu sonra onu düzenleyebiliyordum. Şimdi o önizleme çıkmıyor ayar da bulamadım bilen var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mga93 M kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. peki bi sorum daha olacak 11.3.1. sürümü nası?l 11.2.5 a göre şarj ve diğer yönden zararı varmı ? yoksa hemen güncellemek istiyorum saygılar...
  • BetterCallVicke B kullanıcısına yanıt
    hocam hangi sürüm bu ?
  • maşallah nazar değmesin sürüm hangisi ?
  • Beta son sürüm yüklü hocam, 11.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Merhaba arkadaşlar, şu an z5 Premium kullanıyorum. Isınınca ekranın alt kısmının dokunmatiği çalışmıyor. Ve çok çabuk ısınıyor. Neyse, amiral gemisi olarak, iPhone 8Plus-X ve S9+ plus arasında kaldım. 2 senedir hep 3-4 sene kullanacağım diye telefon alıyorum ama cihazlar izin vermiyor maalesef.

Neden iPhone 8/8plus aldınız da X almadınız? Mesela bu soruyu sorarak başlamış olayım. Şimdiden teşekkür ederim.
    merhaba hocam.
    szide aynı benim gibi kararsız kalmışsnız :) ben sony xperia Z5 kullanıcısıydım 2 sene sonra garantisinin bitmesine yakın bazı sıkıntılardan dolayı garantiye gönderdim saolsunlar Swap cihaz diye bişey gönderiler baktım cihazı sıfır göndermişler:) eşime verdim kendime X alacaktım elime aldım ben beyazını inceledim kenarları çok çavuk çizilebilir hissiyatı yarattı bende siyahını incelkedim oda beyaza göre biraz daha sağlam gibiydi kenarları. ama elime 8 plus u aldım tam premium havası aldım X kullancıları kısmasın :) parasal yönden sıkıntı yoktu dediğim gibi sadece keanr metal çerçeve beni çok itti. o yuzden 8plus aldım. öğrenmeye çalılıyorum arada bi imessage ve facetime ücretlendirme yapabilir yazısının cansıktığı dılında telefondan memnununm. sanada tavsiye ederim.

bşrde arkadaşlar bu facetime ve imessage smsücreti uygulayabilir uyarısı alıyorum bunu nasıl halledebilirim arada bi çıkıyor çözemedim ? :(

• Çok teşekkür ederim. Bende şuan 11.2.5 var ve pc yok Son Sürüm var bekleyen 11.3.1 var telefon üzerinden yükleme yapsam sıkıntı çıkartır mı affedin ilk kez iphone kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SelmanTatarOğlu

Çok teşekkür ederim. Bende şuan 11.2.5 var ve pc yok Son Sürüm var bekleyen 11.3.1 var telefon üzerinden yükleme yapsam sıkıntı çıkartır mı affedin ilk kez iphone kullanıyorum
    Ben de yeni aldım telefonu 1-2 aylık daha. Sıkıntı çıkartmaz bilgisayar üzerinden yapmanıza gerek yok yedekleme yapmayacaksanız, direk kurabilirsiniz güncellemeyi ben öyle yapmıştım.
  • Çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar. Güncelleme sonrası bilgi veririm saygılar...

• quote:

Çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar. Güncelleme sonrası bilgi veririm saygılar...
    Hayırlı akşamlar, güzel günlerde kullanın.
  • Arkadaşlar merhaba. iPhone 7 plus ile 8 Plus arasında gidip geliyorum. Benim için kullanım süresi çok önemli. Teknik verilere baktığımda 7 Plus'ın 200 mah kadar daha fazla kapasitesi olduğunu görüyorum. Haliyle 7 plus sanki daha fazla pil kullanımı sunacak gibi. Ancak iPhone 8 plus'ta da farklı özellikler var. Siz iPhone 8 plus'ı tavsiye eder misiniz?

Teşekkür ederim.
  • quote:

çok teşekkür ederim. peki bi sorum daha olacak 11.3.1. sürümü nası?l 11.2.5 a göre şarj ve diğer yönden zararı varmı ? yoksa hemen güncellemek istiyorum saygılar...
    Bence daha iyi bir sürüm. Batarya aynı gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    8 plus batarya 7 plustan 2 saat fazla gider, batarya boyutu önemli değil, sebebi ise işlemcilerle alakalı, A10 fusion 16 nm. A11 bionic ise 10 nm. üretimli, dolayısıyla az güç tüketir.
  • Facetime ve iMessage etkinleştirmek için yurtdışına sms atıyor olması lazım. Hattınız yurtdışı sms e kapalı olabilir onu bir kontrol etmenizi tavsiye ederim.

• merhaba arkadaşlar bu iphone 8 plus 64gb ın farklı türde üretim kodları olanlar var bunlardan en son çıkanı hangi koda sahip acaba bilgi verirseniz sevinirim. iyi akşamlar.
  • A1897’yi mi soruyorsun hocam? Buysa eğer A1897 olup model nosu TU/A ile bitenler Türkiye garantilidir ve 2 yıl garantilidir. TU/A dışında olupta A1897 olanlarda 1 yıl uluslararası garantilidir. A1897 dışında olanların Türkiye’de garantisi yoktur. Yanlışım var ise doğrusunu bilen arkadaşlar düzeltsin. Bu kodlardan üretim zamanı değil üretim yeri ve garanti geçerliliğini anlayabilirsin.

• Telefonu 2-3 aydır felan jelatinsiz kullanıyorum,normal kullanımda felan hiç belli olmuyor,fakat bugun ekrana yakından flaş tutunca birsürü kılcal çizik oluştuğunu farkettim,ya dediğiö normal kullanımda benim için hiç önemli değil farkedilmiyor zaten,ama ileride sıkıntı çıkarırmı sizce bu çizikler ?

• 8 plus ile araniza katildim hayirlisi bakalim.

• VPN i açınca açılmıyor neden acaba?

• 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.