Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Plus deneyimi gerçekten mükemmel hocam 5.5 inch ios tadından yenmiyor. Iphone 8de tercih edilebilir A11 nöral chipset akıcı oldugu gibi yazılım ve donanım çok iyi anlaşıyor. Güle güle kullanmanız dileğiyle bir sonraki telefonunuzun plus olmasını şiddetle tavsiye ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar iphone 7plusve 8plus için turkcelden aldıgım baseus marka sert silikon kılıfı satıyorum ilgilenen arkadaşlar özelden msj atınız..
  • gececibesler kullanıcısına yanıt
    BaseUs Turkcell de satıldığını ilk defa duydum. AliExpressden alıyorum hep kaliteli marka.

• quote:

Orijinalden alıntı: xromxnova

Plus deneyimi gerçekten mükemmel hocam 5.5 inch ios tadından yenmiyor. Iphone 8de tercih edilebilir A11 nöral chipset akıcı oldugu gibi yazılım ve donanım çok iyi anlaşıyor. Güle güle kullanmanız dileğiyle bir sonraki telefonunuzun plus olmasını şiddetle tavsiye ediyorum
    Aslında imkanım vardı tel çok büyük cepte faşn zarar görür diye düşündüm ıp8 aldım uzay grisi çok şirin oda ama plusta dikkatimi çekiyor cidden 8 de ama baya yıl idare edermi hocam tel cidden hızlı camerasıda çok iyi gecede iyi çekiyor ekran küçük biraz evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde 2tane 8 plus spigen rugged armor var uygun fiyata veririm elden Almak isteyen varsa pm atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 13 Nisan 2018; 19:55:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sıkıntılı bir durum var.

yandaki küçük butondan sesi kapatıyorum buna ragmen kendi kendine telefon sesli moda geçiyor :(

bunu nasıl çözebiliriz ?
  • Kırmızı i8+ lar hakkında ne düşünüyorsunuz.İ7 de ki kırmızı güzeldi ancak bu ışık altında çok çırtlak geldi gibi bana biraz feminen olmuş.
  • 7 plus a göre arka tarafının cam olması daha güzel bir kırmızı ortaya koymuş bana göre hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 13 Nisan 2018; 22:14:8 >
  • Arkadaşlar hanımın daha 2 aylık 8 plus ın da şarj kablosu taktığımızda bi görüyor bi görmüyor kabloyu. Sorun kabloda.

Acaba ne yapmam lazım ? Apple bunun için bile randevu mu istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

7 plus a göre arka tarafının cam olması daha güzel bir kırmızı ortaya koymuş bana göre hocam
    Şu an alacak olsan kırmızıyı alır mıydın?
  • Yani evet onu alırdım galiba. Gold rengindende memnunum

• Merhaba arkadaşlar,

iPhone 8 plus cihazım var . Uygulamalara kilit koymak istiyorum nasıl yapabilirim. Yani tuş kilidi açık olsa bile WhatsApp yada ben bileyim diğer uymamalara şifre koymak istiyorum.var mi bildiğiniz uygulama

• Selam arkadaşlar bugun yurtdışı 8 plus satın aldım.Kutunun içinde şarj aleti yoktu,adam içeriğinin direk olarak böle geldiğini söyledi doğrumudur acaba ? Benim 6 plusda kullandığım şarj aleti uyuyor buna,onla şarj etmem bir sıkıntı yaratırmı ? Onun haricinde FaceTime uygulamasıda gözükmüyor,sanırım bazı ülkelerden alınan cihazlarda çalışmıyormuş bununla ilgili yapabileceğim birşey varmıdır ?

Son olarak 6 plusı ilk çıktığı zamanlarda almıştım,bugüne kadar jelatinsiz bir şekilde kullandım ve hiçbir çizik oluşmadı,ancak internetteki yorumlardan gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar 8 plusın çok çabuk çizildiğinden bahsetmiş bunun doğruluk payı nedir ?

• iyi günler,aralık ayında aldığım 8'i henüz hiç güncellemedim.11.0.3 olarak kullanıyorum.Hangi sürüme güncellememi önerirsiniz?
  • Underrated kullanıcısına yanıt
    Zaten seçme şansınız yok, güncelleme yaparsanız 11.3 sürümüne geçersiniz.

• eorenc kullanıcısına yanıt
    ipsw'den firmware indirip kuramıyor muyduk, önceki telefonum 5s ile sanki böyle bir işlem yaptığımı hatırlıyorum o yüzden sormuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saintvicious22

Selam arkadaşlar bugun yurtdışı 8 plus satın aldım.Kutunun içinde şarj aleti yoktu,adam içeriğinin direk olarak böle geldiğini söyledi doğrumudur acaba ? Benim 6 plusda kullandığım şarj aleti uyuyor buna,onla şarj etmem bir sıkıntı yaratırmı ? Onun haricinde FaceTime uygulamasıda gözükmüyor,sanırım bazı ülkelerden alınan cihazlarda çalışmıyormuş bununla ilgili yapabileceğim birşey varmıdır ?

Son olarak 6 plusı ilk çıktığı zamanlarda almıştım,bugüne kadar jelatinsiz bir şekilde kullandım ve hiçbir çizik oluşmadı,ancak internetteki yorumlardan gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar 8 plusın çok çabuk çizildiğinden bahsetmiş bunun doğruluk payı nedir ?

Kapla kullandım ilk haftadan çizikler olustu flaşta tutunca belli oluyor tabi gerisini sen düşün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Underrated kullanıcısına yanıt
    ipsw den indirebilirsiniz ama eski sürümleri apple sistemi imzalamadığı için mecburen en son sürümü kurabilirsiniz o yüzden öyle yazdım. Yani kısaca apple izin vermediği sürece sadece en yeni sürüm kurulabiliyor.

• mstf_ogrtmn M kullanıcısına yanıt
    Hıcam çok teşekkür ederim. Bu mevzu yüzünden beni arayanları reddedip tekrar aramak zorunda kalıyordum..

• arkadaşlar uygun fiyattan 8 plus satmak isteyen varsa alabilirim ankaradan silver gold olması koşuluyla
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.