Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bir soru sorayim 7 plus ile 8 plus arasında çok performans farkı var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AC DC A kullanıcısına yanıt
    PCDen dfu moduna alıp yeniden yükleyin hocam

• hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    7Plustan 8Plusa geçtim. Çok bir fark görmedim.

• Ment kullanıcısına yanıt
    Hocam ikisinide kullanmış bir olarak hangisini tavsiye edersiniz pek fark görmedim demissiniz. İlk defa iPhone iOS kullanacağım ve iPhone 7 plus iPhone 8 plus arasında kaldım parasına degicek telefonu almak istiyorum sizin ve diğer kullanan arkadaşlar ne dersiniz aralarında da 800 TL gibi bir fark var değer mi yoksa iPhone 7 plus al geç mi dersin ? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: alfabrava

Hocam ikisinide kullanmış bir olarak hangisini tavsiye edersiniz pek fark görmedim demissiniz. İlk defa iPhone iOS kullanacağım ve iPhone 7 plus iPhone 8 plus arasında kaldım parasına degicek telefonu almak istiyorum sizin ve diğer kullanan arkadaşlar ne dersiniz aralarında da 800 TL gibi bir fark var değer mi yoksa iPhone 7 plus al geç mi dersin ? Teşekkürler
    biri 32 gb biri 64 gb
    bence değer.
    ben alacağımda teknolojiankara da tükenmiş. satışa çıkınca hemen alıcam.
  • Dediğiniz yer Ankara'da bir mağaza mı neden oradan alıyorsunuz fiyat daha mı uygun güvenilir mi yani

• alfabrava kullanıcısına yanıt
    Iphone 7 plustan 8 Plusa geçme sebebi Iphone 8 Plusı yurt dışından uyguna getirdim ve ortalama 200 tl gibi bir rakam fark olduğu için keyfiyen geçtim.

Telefonu incelediğimde ise aralarında bana göre fark biri 32 biri 64. İPhone 7 Plus arkası metal 8 Plusın cam. Bunun haricinde fotoğraf ve kullanım hızı bence ikisinde de aynı. 1-2 mili saniye geç açtı psikopatlığı yok bende.

Eğer yurt içi alacak ve 800 tl büyük bir rakam görüyorsanız ki bence büyük bir takam 7 Plus alın kullanın.

İnanın 8 Plus sadece ortamda “oha adam 8 Plus almış” havasından başka bişey yaratmıyor. Son modelini almanın ayrıca bir yararı lanet iOS 11 sürümü bunda bir tık daha stabil gibi.

• Cevabınız için çok teşekkür ederim güzel açıklamışsınız iPhone 8 plus hepsi burada 4299 TL almaya değer mi birde yurtdışından getirebilme şansım var 3600 TL istedi artı pasaport kaydı olsa 3800 TL olur pasaport kaydı sıkıntı oluyor mu garanti olarakta Türkiye'de 1 yil mi oluyor yoksa yok mu nasıl bir yol izlesem daha doğru olur cogu mağazada 4800 tl paraya kiyip 2 yıl Türkiye garantili hepsi biradadan mi almaliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfabrava -- 12 Nisan 2018; 22:50:28 >
    Ben 3300 TL’ye aldım facetimesız ama aynı fiyatlara 3.400 gibi bulabilirsiniz pasaporta kaydettim ben ve 1 yıl garantisi var. Daha önce kullandığım iPhone 7 plusta yurt içiydi ve 6 ay sorunsuz kullandım. Biraz şans birazda getiren kişinin hassaslaşır önemli onun haricinde sorun yok.
    3600 tl ye tanıdık varsa 170 tl ye kaydını yapsanız 3800 fiyat çıkar eğer yoksa 280 300 ye yapıyorlar. 4000 tl buldurursanız TR almak daha mantıklı ben 3300 tl kayıtla 3500 geldiği için mantıklı buldum aldım.

• Ment kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için teşekkür ederim en iyi yurt içi garantili almak olacak galiba hepsi buradadan 4299 TL yada iPhone 7 plus hala alınır bir telefon bence belki onu alıp geçerim sonuçta hızla uzaya cikmicaz onun hizida yeterli olur herhalde

Teknolojide güncel kalmak her zaman avantajlıdır. İmkanınız yetiyorsa 8 plus alın ios 12 ios 13 vs. gelince dediğimi anlayacaksınız. Hız konusunda takıntınız yoksa iphone 5sde işinizi görür 8 plusda uzaya çıkarmıyor öyle bir beklentiniz olmasın ama true tone ve akıcılık konusunda 7 plusın önünde

• xromxnova kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim o zaman en kısa zamanda iPhone 8 plus alacağım

• quote:

Dediğiniz yer Ankara'da bir mağaza mı neden oradan alıyorsunuz fiyat daha mı uygun güvenilir mi yani
    daha önce 2015 yılında Samsung S5 almıştım 100 tl daha ucuza. hiç açılmamış kapalı kutu veriyor. inan ki hiç bir sıkıntım şikayetim yok. o kadar düşürdüm zorladım ettim çizdim. 2 yıl sonra sonunda yere çok şiddetli düşürmem sonucu LCD ekranı kırıldı.
    gözü kapalı güvenebilirsin. risk almak istemediğim için elden alışveriş yapmak istedim.
    yer olarak ankara sıhhıye de.
  • Teşekkür ederim bende ankaradayim o zaman oraya bir uğramam lazım

• quote:

Dostum, az fark yok bende 8 plus yan dükkandaki arkadasımda 7 plus var.Batarya,kamerada video normal çekim ve portre modu, akıcılık,uygulamalara tepki,ısınma konularında bariz fark var ayrıca depolamada 64gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ir10 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ir10 söylediklerin ve aydınlattığın için dedikleriniz mantıklı geliyor o zaman aradaki fiyat farkı degiyor 8 plus alacağım en kısa zamanda

• sercanfx S kullanıcısına yanıt
    Özellikle mat siyah i7 serisinde bu sorun yaşanıyormuş. İnternette çok şikayet var o konuda. Bizim telefonların arkası cam. Ben pek sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Ama içine sinmezse gözlük temizleme mendili gibi ince bir kumaşı kılıfın içine göre kes koy öyle kullan. İçin rahat eder. Ama çok güzel bir kılıf olduğunu belirteyim. Silikon olduğu için kablosuz şarjı engelleyeceğini düşünmüyorum.
  • Bazı kişiler true tone u beğenmemiş night shift gibi diyorlar bence alakası yok sıcak bir hissiyat veriyor kapalı oluncada soğuk renkler veriyor ben beğenmedim gözüm true tone a alışınca bence güzel bir özellik

• quote:

Orijinalden alıntı: xromxnova

Teknolojide güncel kalmak her zaman avantajlıdır. İmkanınız yetiyorsa 8 plus alın ios 12 ios 13 vs. gelince dediğimi anlayacaksınız. Hız konusunda takıntınız yoksa iphone 5sde işinizi görür 8 plusda uzaya çıkarmıyor öyle bir beklentiniz olmasın ama true tone ve akıcılık konusunda 7 plusın önünde
    Hocam ben plus değilde 8 aldım onun için ne düşünüyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ManyetikRenozans

Hocam ben plus değilde 8 aldım onun için ne düşünüyorsunuz

Alıntıları Göster
    o senin seçimin dicek birşey yokki. hayırlı olsun :)
    keşke plus alsaydın. büyük ekran her zaman iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.