Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben yatırım yapmıyorum telefon alıyorum bşr yatırım olarak görüyorsanız doğru iphone 2.el satışında daha az kaybınız oluyor bu konuda hem fikirim ama ben yatırımcı gözüyle değil kullanıcı gözüyle bakıyorum bana ne veriyor görsellik ,keyif benim için bunlar önemli tabi bu kişiye göre değişir . Yavaşlama konusuna gelince arkadaşlar apple eski cihazlarda yazılımla yavaşlatmaya gittiğini kendisi açıkladı zaten yani eski modellerdeki yavaşlama sadece android değil ios da da var . Telefonda önceliğim parayı vermişim hakkını sonuna kadar almalıyım .her neyse bunlar kişisel tabi kişiye göre değişir önemli olan kullandığın cihazdan memnuniyet duyman .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zamanında symbiandan blackberrye, blackberryden de iosa geçmiştim. 7-8 yıl kadar ios kullandım. Jailbrekte yaptık, geveyde kullandık, yurtdışı operatörle mailleşip sim kilitte açtırdık, ios downgrade de yaptık, firmware yükseltmeden ios upgrade ler falanlar filanlar iPhone cihazları ezberledik alıştık kısaca.

20 Ocak’ta tasarımına kanıp Note 8’e geçtik :) arkadaşlar ben gibi iosa fazlaca alışmışsanız geçmeyin, her iki platformada alışıksanız karar size kalmış. Note 8 muazzam bir cihaz, çok iyi gerçekten merak edenler için yazıyorum. Ama gel gör ki 2,5 ay boyunca cihazı emanet gibi kullandım sahiplenemedim bir türlü. Android toparlanmış öyle kötü falan değil. (uzun süreli kullanımda patlar, kasar falan orasını tecrübe edicek kadar kullanmadım) öyle donma, kasma vay efendim rehbere geç girme falan yok eskiye nazaran çok çok iyi durumda. Arada kalanlar için sözüm budur, androide alışkınsanız güzel bir cihaz, ben şarjım daha iyi gitsin diye milyon tane ayar yapmak istemiyorum, sim kartı takar rahatıma bakarım falan diyenlerdenseniz tarafınız ios :)

Ben mi? 8 plus ile evime döndüm çok şükür:) özleyeceğim tek şey ekranı smart tv ye yansıtmak olacak herhalde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaqabondx -- 16 Nisan 2018; 0:10:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba dün 3.5 aylık ikinci el bir 8 plus aldım dün akşam sabaha kadar sarz ettim akşam eve geldim yüzde 7 kalmış 6 saat ekran süresi 15.5 saat bekleme süresi yazıyor sizce normal mi bana biraz az geldi de Ayrıca pilin ömrü yüzde 99 yazıyor pilin uzun gitmesi için neler yapabilirim acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanberber53

Arkadaşlar merhaba dün 3.5 aylık ikinci el bir 8 plus aldım dün akşam sabaha kadar sarz ettim akşam eve geldim yüzde 7 kalmış 6 saat ekran süresi 15.5 saat bekleme süresi yazıyor sizce normal mi bana biraz az geldi de Ayrıca pilin ömrü yüzde 99 yazıyor pilin uzun gitmesi için neler yapabilirim acaba
    Bir tuhaflık var.

6 saat ekran süresini 59 saat bekleme ile alıyorum ben.
  • Google Fan'ı olarak yazayım :)
    Yorumları görünce, farklı bir konuda yazdıklarımı buraya edit ederek copy paste edeceğim... Objektif görüşlerimdir.

Kendimi bildim bileli Android kullanırım. Motorola'dan, HTC'ye, Samsung'dan LG'ye pek çok cihaz kullandım. .Son 2 yıldır da -fazlasıyla memnun olduğum- Nexus 6p kullanıyordum. Bundan sonraki cihazım da pixel serisinden olacaktı.. Ta ki cihazı bozana kadar. -Nasıl olduğu önemli değil-
    Cihaz bozulunca yedek olarak arkadaşımdan aldığım bir Apple cihazı kullanmaya başladım. Cihaz eski ve küçük duruyordu. Açıkcası işimi göreceğimi dahi düşünmüyordum. Ama fark ettim ki gayet güzel çalışıyor. Sonrasında kullandığım uygulamaları yükledim. Instagram, Twitter, Strava, Tapatalk, Donanımhaber Google Uygulamaları vs. Sonra çocuğumun fotoğraflarını falan çektim, baktım güzel de çekiyor. Uygulamalar gayet stabil çalışıyor, batarya iyi ama muhtemelen küçük ekran olduğu içindir çünkü iPhone'larda en büyük problemin batarya olduğunu biliyorum. Neyse, açıkası telefonu hala kullanıyorum ve herhangi bir problem de yaşamadım. Donma, kasılma vs. Sadece, ekranı açarken hafif bir kasılma oluyor ama uygulamaları kullanırken, uygulamalar arasında geçip yaparken vs. çok iyi. İtiraf ediyorum, çok şaşırdım. Sonrasında cihazın modelini yılını merak edip baktım ve 5s 2013 yılı diyor. Baktım telefonun ayarlarda iOS 11.3 güncellemesi bekliyor. (EDIT: ios 11.3 güncellemesinden sonra ekranı açarken olan hafif bir takılma problemi de çözüldü, yağ gibi akıyor cihaz ) Yıl 2018 ve Apple'ın bu cihaza hala güncelleme gönderiyor olması gerçekten çok iyi. Şimdi bir bakın 5s'in çıktığı yıl markaların amiral gemisi olarak sattığı cihazlara... Hangisi doğru düzgün çalışır, hangisi hala güncelleme alır? Android tarafında, en güncel cihazlar Nexus-Pixel vs. olmasına rağmen, 2-3 yıl sonunda güncelleme olayı bitiyor. (Nexus 6p cihazımda bitti.)

Özetle, bir Android fan olarak (pure androidciyim) iphone gerçekten çok iyi iş çıkardığı belli iOS ile... Google tarafında, en azından kendi telefonlarına bile şöyle 3-4 yıl güncelleme desteği sunmaması utanç verici... Bu olaya gerçekten çok kızdım... O yüzden Android'e dönmeyebilirim...

Şimdi bu konuya nasıl geldim, 6s, 7 falan derken, şimdi de 8 lere bakmaya başladım. Fakat telefon fiyatları çok çok fazla. Belki bir süre daha bunu kullanırım (5s)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 16 Nisan 2018; 10:40:35 >

• Telefonu ikince el piyasasına göre alıyorsunuz diyorlar ee iphone hariç diğer telefonları satmak isteyince iphone’u sattığın fiyatla aradaki fark telefonu alırken verdiğin farkla aşağı yukarı aynı hesaba geliyor :)

• Arkadaşlar Plus modeli için Kılıf tavsiyeniz var mı acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BackConnect kullanıcısına yanıt
    6S plus turkcellde 12 ay taksitle pesin fiyatindan 13₺ farkla geliyor. 2400₺ diye hatirliyorum. tavsiye ederim 8 veya 8 plus alirsanizda asla pisman olmazsiniz 2k ya telefon alip karsinizda muhatap bulamadiktan sonra 1600e telefon alip yedekparca/servis/garanti bulamadiktan sonra adam gibi para verin 10 yıl kullanın. (hala 4/4s kullanan musterilerim var)

ayrica 2. el de satarken deger kaybetmez ustune koyar bile.

rumuz: eski nexus serisi kullanicisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altyazar -- 16 Nisan 2018; 11:44:45 >
  • teknolojiankara, hepsiburada ve teknosa telefon arızalandığında kvk genpa teleservice başarı servisler ilgileniyormuş
    bu yüzden vatanbilgisayar.com dan almaya karar verdim. saat 22:00 ile 00:00 arası indirim yapıyor.

bilgilerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 16 Nisan 2018; 13:16:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPeople

teknolojiankara, hepsiburada ve teknosa telefon arızalandığında kvk genpa teleservice başarı servisler ilgileniyormuş
    bu yüzden vatanbilgisayar.com dan almaya karar verdim. saat 22:00 ile 00:00 arası indirim yapıyor.

bilgilerinize.
    Nasıl bir indirim?
    Bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BackConnect

Nasıl bir indirim?
    Bilgi verebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    webe özel fiyat 4299 tl den satıyorlar.
    1 hafta boyunca o siteyi takip ettim. hep o saatlerde indirim yapıyorlar.
  • Arkadaşlar benim telefonda durduk yere mikrafonunda sorun oluştu. Arama yaptığımda ses ya kesik kesik gidiyor ya da hiç gitmiyor. Sesim karşı tarafa zar zor gittiği zaman hoparlöre alınca ses hiç gitmiyor. Kendi ses kaydedicisinden ses kaydetmeyi denedim. Sesimi kaydetmiyor malesef. Watsapdan da ses gönderip, gönderdiğim sesi dinlediğimde sadece gürültü var benim sesim yok. Telefonu şuan güncelleme yapıyorum. Aldığım günkü gibi 11.1.1 olarak kullanacaktım ama apple sohbetteki görüşmem sonucu güncelleyip sorunu öyle test etmemi söylediler. Eğer sorun düzelmez ise servise vereceğim. Acaba benden kaynaklanmayan sorun olarak beyan edip ücret iadesi isteme hakkım var mı ? Tamiri , yenisi ile değiştirmek yerine ücret iade hakkımı kullanmak daha mantıklı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BackConnect

Google Fan'ı olarak yazayım :)
    Yorumları görünce, farklı bir konuda yazdıklarımı buraya edit ederek copy paste edeceğim... Objektif görüşlerimdir.

Kendimi bildim bileli Android kullanırım. Motorola'dan, HTC'ye, Samsung'dan LG'ye pek çok cihaz kullandım. .Son 2 yıldır da -fazlasıyla memnun olduğum- Nexus 6p kullanıyordum. Bundan sonraki cihazım da pixel serisinden olacaktı.. Ta ki cihazı bozana kadar. -Nasıl olduğu önemli değil-
    Cihaz bozulunca yedek olarak arkadaşımdan aldığım bir Apple cihazı kullanmaya başladım. Cihaz eski ve küçük duruyordu. Açıkcası işimi göreceğimi dahi düşünmüyordum. Ama fark ettim ki gayet güzel çalışıyor. Sonrasında kullandığım uygulamaları yükledim. Instagram, Twitter, Strava, Tapatalk, Donanımhaber Google Uygulamaları vs. Sonra çocuğumun fotoğraflarını falan çektim, baktım güzel de çekiyor. Uygulamalar gayet stabil çalışıyor, batarya iyi ama muhtemelen küçük ekran olduğu içindir çünkü iPhone'larda en büyük problemin batarya olduğunu biliyorum. Neyse, açıkası telefonu hala kullanıyorum ve herhangi bir problem de yaşamadım. Donma, kasılma vs. Sadece, ekranı açarken hafif bir kasılma oluyor ama uygulamaları kullanırken, uygulamalar arasında geçip yaparken vs. çok iyi. İtiraf ediyorum, çok şaşırdım. Sonrasında cihazın modelini yılını merak edip baktım ve 5s 2013 yılı diyor. Baktım telefonun ayarlarda iOS 11.3 güncellemesi bekliyor. (EDIT: ios 11.3 güncellemesinden sonra ekranı açarken olan hafif bir takılma problemi de çözüldü, yağ gibi akıyor cihaz ) Yıl 2018 ve Apple'ın bu cihaza hala güncelleme gönderiyor olması gerçekten çok iyi. Şimdi bir bakın 5s'in çıktığı yıl markaların amiral gemisi olarak sattığı cihazlara... Hangisi doğru düzgün çalışır, hangisi hala güncelleme alır? Android tarafında, en güncel cihazlar Nexus-Pixel vs. olmasına rağmen, 2-3 yıl sonunda güncelleme olayı bitiyor. (Nexus 6p cihazımda bitti.)

Özetle, bir Android fan olarak (pure androidciyim) iphone gerçekten çok iyi iş çıkardığı belli iOS ile... Google tarafında, en azından kendi telefonlarına bile şöyle 3-4 yıl güncelleme desteği sunmaması utanç verici... Bu olaya gerçekten çok kızdım... O yüzden Android'e dönmeyebilirim...

Şimdi bu konuya nasıl geldim, 6s, 7 falan derken, şimdi de 8 lere bakmaya başladım. Fakat telefon fiyatları çok çok fazla. Belki bir süre daha bunu kullanırım (5s)
    Burdaki yorumlar telefon yeni oldugundan fazla iyimser. Ben de uzun yillar android kullandim ve androidde modelden modele deneyimin ne kadar fark ettigini biliyorum. 4 sene g2 kullandim asiri memnun sekilde. Ayni sene cikan galaxy s4 kullanicilarina bu kadar iyi bir deneyim sunamadi ki iki telefon da amiral gemisiydi. Bu yaz 6s alarak ios a gectim. 10.3.2yle cikti telefon kutudan ve muazzamdi. Sonra telefonun guncelleme hatirlatma baskisina dayanamayip 10.3.3e gectim. Telefon daha yavas tepki vermeye baslamisti. Hic memnun kalmayip 11 cikar cikmaz 11e gectim. Seriligi tekrar geldi telefonun ama bir suru bug vardi. Hatalardan kurtulayim diye diye 11.2.6ya gectim en son. Performans olarak fena degil fakat ben bu telefonla 10.3.2de 6 saat kullanim alirken bunla 4 saat anca alabiliyorum. 11.3de millet daha da dustugunu soyluyor. Buyuk ihtimal 3 saate dusecek guncellersem. Simdi 6 saat nere 3 saat nere. Ben oyle root rom delisi degilim. Ozellestirme filan da istemem. Tek istedigim su imza sacmaliginin kaldirilmasi. Ben memnun oldugum surum olan 10.3.2ye donmek istiyorum sadece. Androidle ilgili tek aradigim sey bu. Kullanim suresi yariya dusuyor ve hic bir sey yapamiyorsunuz iosda. Batarya sagligim %99 bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 16 Nisan 2018; 15:10:43 >

• O kadar kararsızlık arasında iPhone 8 plus mı X mi yoksa Samsung S9 plus mı derken en sonunda 8 Plus 64 space gray alarak aranıza katıldım , Se den geçiş yapıcam ekran küçüklüğü ve hafıza (16 gb) artık bıktırmıştı şarj da 4 saat gitmeye başlamıştı,umarım bu telefondan memnun kalırım ,ortalama ekran süresi kaç saat civarı arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagatayf C kullanıcısına yanıt
    Ben ortalama 8.5 saat alıyorum en iyi aldığım değerse 12 saatti tabi dışardayken ekran parlaklığı son seviyede olunca mobil veri lte derken 6 saate düştüğüde oluyor

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Ortalama 8.5 saat gayet iyi bi rakam hocam zaten oyun oynanıyorum o yüzden bu süreleri yakalarım heralde,şimdide kılıf ile ekran koruyucu bakıyorum telefon gelirgelmez hazır olsun

• cagatayf C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun şimdiden

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: cagatayf

Teşekkür ederim 😊
    nerden ne kadara aldın ?
  • Pilin uzun gitmesi için neleri kapatalım neleri kısalım

• 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.