Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fatkork

11.2.6 ile 11 saat kullanım gördükten sonra telefonum kapanmıştı.

11.3 yükledim dün gece. Gün içinde dışarıda olduğum için 3G ile kullandım. Eve 16:30 gibi geldim ve WiFi ile kullanmaya devam ettim. Şu an kullanım 5 saat 57 dakika ve şarjım %38.

Güncellemeden sonraki ilk şarjımdı. Telefon 4 günlük. İlk kullanıma göre düşüş vardı ama 3G etkisidir diye düşünüyorum açıkçası. Bu şekilde de 9 saati görürüm diye düşünüyorum.

Şarj etme konusunda önerileriniz nedir ? %20 olduktan sonra takmak daha mı iyidir sizce de ?

Pil yüzdesini çok düşürmeden şarj edin . Ben %30da da şarja takıyorum %60da da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

11.3 yükledim dün gece. Gün içinde dışarıda olduğum için 3G ile kullandım. Eve 16:30 gibi geldim ve WiFi ile kullanmaya devam ettim. Şu an kullanım 5 saat 57 dakika ve şarjım %38.

Güncellemeden sonraki ilk şarjımdı. Telefon 4 günlük. İlk kullanıma göre düşüş vardı ama 3G etkisidir diye düşünüyorum açıkçası. Bu şekilde de 9 saati görürüm diye düşünüyorum.

Şarj etme konusunda önerileriniz nedir ? %20 olduktan sonra takmak daha mı iyidir sizce de ?

%100 olduktan sonra hemen şarjdan çıkarmak gerekir mi ?

Şarj ömrünüz ne kadar gösteriyor şu an :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

%100 olduktan sonra hemen şarjdan çıkarmak gerekir mi ?

Şarj ömrünüz ne kadar gösteriyor şu an :)

%100 olduktan sonra 20 dakika kadar daha şarjda tutabilirsiniz . Extra şarj oluyor bu piller .

İphone 8 plus kullanıyorum . 5 ay oldu alalı , pil sağlığı %99 gösteriyor

• 8 plus 5 aylık telefon pil sağlığı %100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eorenc -- 31 Mart 2018; 23:37:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eorenc

8 plus 5 aylık telefon pil sağlığı %100

Siz %1’den sonra mı şarja takıyorsunuz genel olarak ?

@flowerhorn teşekkür ederim :)

• eorenc kullanıcısına yanıt
    Hocam bu pil sağlığı göstergesi çok doğru değil sanırım

Forumda birisinin 2 yıllık iphone 6 sında pil sağlığı %100 gösteriyordu

Beta sürecinde olduğu için ben pek güvenmiyorum.

Ama telefonunuz yeni olduğu için değerleriniz normal görünüyor

• Arkadaşlar pil dolduğu zaman uyarı veren sesli sessiz farketmez bildirim olarak düşse yeter böyle bir program var mı ?

Telefonu şarja takıyorum doluyor yeni mi %100 oldu kaç dk önce doldu bilmek istiyorum. Şarj %100 olduktan sonra 15 20 dakika daha tutuyorum çünkü

• quote:

Hocam bu pil sağlığı göstergesi çok doğru değil sanırım

Forumda birisinin 2 yıllık iphone 6 sında pil sağlığı %100 gösteriyordu

Beta sürecinde olduğu için ben pek güvenmiyorum.

Ama telefonunuz yeni olduğu için değerleriniz normal görünüyor

Kesinlikle doğru değil 3aylık 8 plus mda yüzde 96 yken 1 bucuk senelik iphone 7mde yüzde 88

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatkork kullanıcısına yanıt
    Ben genelde %50 altına düşmesini bekleyip her fırsatta şarja takıyorum. Ayda bir veya daha uzun da olabilir %1 e düşürüp kapandıktan sonra hiç kullanmadan full şarj ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eorenc

Ben genelde %50 altına düşmesini bekleyip her fırsatta şarja takıyorum. Ayda bir veya daha uzun da olabilir %1 e düşürüp kapandıktan sonra hiç kullanmadan full şarj ediyorum.

Teşekkürler hocam :)

• Arkadaşlar iyi geceler pil konusunda ben de birkaç fikrimi söylemek istiyorum güncelleme yaptıktan sonra belli bir süre kullandım %40’a kadar sonrasında telefonu kapattım tekrardan açtım ve şarjı fulledim

Bugün bayağı yoğun kullanma şansım oldu şu anda hala kullanıyorum saat akşam 18’de telefonu elime aldım full şarjdaydı

Arka planda ki uygulamalar kapalı otomatik parlaklık açık , Evde olduğum için konum servisleri kapalı

3 saate yakın telefonda konuştum

Ve diğer uygulamalarda takıldım telefonumda oyun yüklü değil son güncellemeyle birlikte batarya performansı gayet hoşuma gitmeye başladı

maşaALLAH Diyin nazar değmezsin:)

An itibariyle kullanım sürelerini paylaşmak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dgkn_sglmr

S8den geçiş yapacağım telefonun ikinci el değeri yerlere indi sizce 7plus mi 8 mi almalıyım neden

Up
  • Selamlar arkadaşlar,

Kısa süre içerisinde bende Iphone 8 ile aranıza katılmayı planlıyorum.

Gittigidiyor, N11 gibi sayfalardan güvenilir bir şekilde alışveriş yapan ve cihazda sıkıntı yaşamayan arkadaşlar bu mesajımı görürlerse eğer, tavsiyelerini bekliyorum.

Hangi satıcıdan alınmalı. Sıkıntı çıkarsa eğer hangi satıcı veya sitede iade vermek mümkün rahatlıkla?

Seri no vs alınırken önemli mi?

Hani şu seri nolu telefonlarda şu sıkıntı var gibi vs.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler
  • FthK. kullanıcısına yanıt
    verdiğinizde cihazı alalı ne kadar olmuştu? aynı sorun benim 8 plus cihazımdada var daha 1 hafta oldu alalı servis bundan değişim yapmazlar çoğunda var herkes farketmiyor dedi ama silver olduğu için bariz belli oluyor arka alt yanlar ve üst köşe cevaplarsanız sevirim
  • ranegade95 kullanıcısına yanıt
    verdiğinizde cihazı alalı ne kadar olmuştu? aynı sorun benim 8 plus cihazımdada var daha 1 hafta oldu alalı servis bundan değişim yapmazlar çoğunda var herkes farketmiyor dedi ama silver olduğu için bariz belli oluyor arka alt yanlar ve üst köşe cevaplarsanız sevirim ve o iğne ucu kadar toz bendede var
  • tahad T kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1 ay olmuştu. Siz başkasının dediğine bakmayın bariz bir açıklık gördüyseniz verin servise. Benim cihazı 1 haftada olmadan değiştirdiler. Gelen cihaz sorunsuz en ufak bir hatası kusuru yok. İzmirde Egemek apple yetkili servisine vermiştim.

• Telefonun tamamen boşalmasını mı beklemeliyiz ? %0'a gelince şarj etmek doğru mu yanlış mı ? %20'lerde şarj eden birisiyim genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahad

verdiğinizde cihazı alalı ne kadar olmuştu? aynı sorun benim 8 plus cihazımdada var daha 1 hafta oldu alalı servis bundan değişim yapmazlar çoğunda var herkes farketmiyor dedi ama silver olduğu için bariz belli oluyor arka alt yanlar ve üst köşe cevaplarsanız sevirim ve o iğne ucu kadar toz bendede var

3 buçuk ay civarı olmuştu. Siz gidipte kapıda duran bilgisiz çalışanlara sormayın. Bende gittim sordum dedim kasa açıklığı var randevu alsam ne olur diye. Gelmiş bana telefonda en ufak bir hasar yokken darbeye dayalı olmuştur derler diyor. Diyorum hasar yok telefonda onlar öyle söyler düşmeden olmuş derler dedi. Bir sinirlendim bana diyor yükselmenize gerek yok ben onların diceklerini söylüyorum diyor. Randevu aldım gittim değiştiler

• high-fidelity kullanıcısına yanıt
    Ben gittigidiyordan rootcrack adlı satıcıdan geçen ay 8 aldım. Herhangi bir sorun çıkmadı bende.

• scoopi kullanıcısına yanıt
    Anladım. Cevabınız için teşekkürler.

Gittigidiyor'da iade etmenin sıkıntısız bir şekilde işlediğini duydum.

Sizin bir fikriniz var mı? Herhangi bir sorun olduğunda vs..
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.