Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Teşekkür ederim hocam, nihayet becerebildim, 3d touch olmadan kullanıyormuşum, çok güzel bir özellik.

Hocam tablet bile olsa pupg tarzı bir oyunu mobil platformda oynamak işkence, ben direk kaldırdım.

11.3 henüz gelmedi.

Alttaki linkler yardımcı olabilir, sanırım e-mail adresi yok ama telefon var.
    https://www.apple.com/tr/contact/
    https://getsupport.apple.com/?caller=psp&PRKEYS=

Ya öyle uzun süreli oynanmaz tabi ama arada 1-2 saatlik oynanılıyo gayet de sarıyo oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Teşekkür ederim hocam, nihayet becerebildim, 3d touch olmadan kullanıyormuşum, çok güzel bir özellik.

Hocam tablet bile olsa pupg tarzı bir oyunu mobil platformda oynamak işkence, ben direk kaldırdım.

11.3 henüz gelmedi.

Alttaki linkler yardımcı olabilir, sanırım e-mail adresi yok ama telefon var.
    https://www.apple.com/tr/contact/
    https://getsupport.apple.com/?caller=psp&PRKEYS=

eywallah buraya baktım bulamadım bende
    belki benim görmediğim bir yerde mevcuttur diye buraya yazdım

• Bu hangi oyundu?
    Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: vucaner

quote:

Orijinalden alıntı: ir10

quote:

Orijinalden alıntı: mstf_ogrtmn

Spigen kılıfların telefonun arkasında basketbol topu deseni gibi kalıcı ve çıkmayan izler bıraktığını duydum ve okudum netten. Özellikle Mat siyah i7 serisinde oluyormuş. 8 serisi cam ama yine de aynı olayı yaşayan var mı 8 serilerinde? Resmi nette buldum.Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

sanmıyorum camda böyle bir sorun olmaz bende olmadı bu kılıfta

8plus için uzun zamandır aynı kılıfı kullanıyorum sildiğin an yok oluyor o izler

1 haftadır kullanıyorum iz falan oluşmadı bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 29 Mart 2018; 2:26:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ara sıra müzik dinlerken uygulamayı kapatıp daha sonra tekrar müzik dinlemek için girdiğinizde uygulamada donma sorunu yaşayan var mı? Şarkıyı oynata basınca şarkı çalmıyor ekran donuyor sonra uygulamadan atıyor falan telefonu açıp kapanınca anca düzeliyor. Var mı bu sorunu yaşayan?
  • Merhabalar yakın zamanda ben de aranıza 8 64GB uzay grisi ile katılacağım. Kılıf olarak Aliexpressten 26 tl gibi bi fiyata apple ın kendi kılıfının çakmasını almayı düşünüyorum. Ön ekran koruma için ne önerirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Yeni bir telefon alacagim. 5 senedir iPhone 4 kullaniyorum. Simdi 7 Plus ve 8 Plus arasinda gidip geliyorum. Alinir mi bu telefon arkadaslar? 3700 lira civari gumus renk 64GB.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Selamlar. Yeni bir telefon alacagim. 5 senedir iPhone 4 kullaniyorum. Simdi 7 Plus ve 8 Plus arasinda gidip geliyorum. Alinir mi bu telefon arkadaslar? 3700 lira civari gumus renk 64GB.

Almışken 8 plusu al hocam en sonu olsun

• telefonun kendi sabit uygulamaları olan clips gargeband keynote numbers keys

bu uygulamaların ne işe yaradıklarını kısaca bir arkadaş anlatabilir mi acaba?
  • 8 plus 11.3 daha hızlı geldi ayrıca 3 aylık cihazımın pil sağlığı %100.

• İPhone 8 plus kullanan dostlarım aranızda yeni güncelleyi yükleyen var mı?

Ne dersiniz geçelim mi :)

• 1.5 aylık 8 cihazım %99 dıyor pil saglıgında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Ben akşam kuracağım geçmekte fayda görüyorum, zor durumlarda tasarruf amaçlı ek bir seçenek gibi, onuda geçtim 11.3 net bir sayı aslında güncel bir cihaz. ama batarya sağlıgı ile alakalı olarak resmi sitesinde iphone 8 yada plus yada x ile ilgili bir açıklama yok 7 plus da bitmiş gibi bu sorun. Ben yükleyin, faydalı bir yenilik yada sağlam bir açığın kapatılması haricinde yeni bir güncelleme yüklemeyi düşünmüyorum.
  • Paradise Lost kullanıcısına yanıt
    Ben de un itibari ile geçmiş bulundum

12Aralık 2017’den Beri kullanıyorum şu anda batarya sağlığı 98 olarak görünüyor bu durum canımı sıktı

3.5 aylık bir cihaz için Can sıkıcı olduğunu düşünüyorum

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

• 5 aylık cihazımda pil sağlığı %96. Telefonum 8plus. Normal mi değil mi çözemedim

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran görüntüsünü küçük eklerseniz sayfa düzeni ve kotalarımız sıkıntı yaşamaz :)

Benim cihaz 4 aylık %99 görünüyor bence fazla takmamak gerek, sonuçta referans bir durum yok elimiz de. Kullanım olarak %30 altına düşürmeden şarj ederseniz iyi olur.
  • Paradise Lost kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim kusura bakmayın lütfen ekran resmi aldım gibi direk yükledim o yüzden yüksek çözünürlükte çıktı sanırım :))

Kotalı arkadaşlar da kusura bakmasın lütfen

Dediğiniz gibi çok da takmaya gerek yok herhangi bir sıkıntı olursa kaç para bir tane batarya değiştiririz ya

• Kullanım nasıl acaba bende de 4 aylık cihaza %99 diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamam sosyal medya vs 8 saat ekran suresi alıyorum

• 2 aylık iphone 8 imde 98 çıktı 20 nin altına düşmeden şarj ettim hep 100 oluncada yarım saat sonra çektim çoğunlukla şarjdayken oyun felanda oynamadım normaldede oyun oynamam çok 11.3 konusunda 3 4 aylık cihazların hala 100 olduğunu görünce bu durum moralimi bozdu

• 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.