Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: high-fidelity

Selamlar arkadaşlar,

Kısa süre içerisinde bende Iphone 8 ile aranıza katılmayı planlıyorum.

Gittigidiyor, N11 gibi sayfalardan güvenilir bir şekilde alışveriş yapan ve cihazda sıkıntı yaşamayan arkadaşlar bu mesajımı görürlerse eğer, tavsiyelerini bekliyorum.

Hangi satıcıdan alınmalı. Sıkıntı çıkarsa eğer hangi satıcı veya sitede iade vermek mümkün rahatlıkla?

Seri no vs alınırken önemli mi?

Hani şu seri nolu telefonlarda şu sıkıntı var gibi vs.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler

Bir hafta önce hepsiburada dan sipariş verdim ben de. Sorunsuz bir şekilde elime ulaştı, memnunum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • high-fidelity kullanıcısına yanıt
    İade konusunda bilgim yok malesef.

• Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

Hepsiburada'dan bir çok kişinin sıkıntı yaşadığını duydum. İade almadıkları konusunda vs.

O yüzden Gittigiyor, N11 gibi sayfalara yöneldim.

Bu yüzden de satıcılar hakkında tecrübelerinizi öğrenmek istedim. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

11.2.6 ile 11 saat kullanım gördükten sonra telefonum kapanmıştı.

11.3 yükledim dün gece. Gün içinde dışarıda olduğum için 3G ile kullandım. Eve 16:30 gibi geldim ve WiFi ile kullanmaya devam ettim. Şu an kullanım 5 saat 57 dakika ve şarjım %38.

Güncellemeden sonraki ilk şarjımdı. Telefon 4 günlük. İlk kullanıma göre düşüş vardı ama 3G etkisidir diye düşünüyorum açıkçası. Bu şekilde de 9 saati görürüm diye düşünüyorum.

Şarj etme konusunda önerileriniz nedir ? %20 olduktan sonra takmak daha mı iyidir sizce de ?

Pil yüzdesini çok düşürmeden şarj edin . Ben %30da da şarja takıyorum %60da da

%100 olduktan sonra hemen şarjdan çıkarmak gerekir mi ?

Şarj ömrünüz ne kadar gösteriyor şu an :)

%100 olduktan sonra 20 dakika kadar daha şarjda tutabilirsiniz . Extra şarj oluyor bu piller .

İphone 8 plus kullanıyorum . 5 ay oldu alalı , pil sağlığı %99 gösteriyor

Ben de 96 anlam veremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: high-fidelity

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

Hepsiburada'dan bir çok kişinin sıkıntı yaşadığını duydum. İade almadıkları konusunda vs.

O yüzden Gittigiyor, N11 gibi sayfalara yöneldim.

Bu yüzden de satıcılar hakkında tecrübelerinizi öğrenmek istedim. =)

Hepsiburada’nın kendi sattığı telefonlar var hocam. Satıcısı farklı olan ürünleri alanlar problem yaşamış olabilirler :)

• Fatkork kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Valla araştırmaya devam ediyorum. =)

Daha fazla rakam verip Kadıköy'den göre göre almayı da düşünmüyor değilim. =)
  • 11.3 de pil sağlığı %100 gördük ama an itibariyle 11.2.6 ya geri döndüm. Ben başka bir espirisini görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mga93

11.3 de pil sağlığı %100 gördük ama an itibariyle 11.2.6 ya geri döndüm. Ben başka bir espirisini görmedim.

Hocam ne görmek istiyordunuz ? Yani 11.3’ün 11.2.6’dan eksiği neydi ?

Sadece pil sağlığını görmek için kurduysanız büyük hata olmuş çünkü bunu appstoredan battery doctor gibi uygulamalarla da görebilirdiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Dün itibari ile 11.3 e geçiş yaptım fakat şöyle bir sıkıntı var. Karşıdan arama geldiği zaman kulaklıkla konuşamıyorum ses gelmiyor. Ben aradığımda böyle bir problem yok yada müzik dinlerken herhangi bir sıkıntı yok. Daha önce böyle bir sıkıntı yoktu.Güncelleştirmeden sonra oldu. Birde şarj çok hızlı düşüyor gibi sanki. Sabah saat 09.00 da telefonu kullanmaya başladığımda şarj %44 idi şuan itibariyle %37 bu düşüş normal mi?
  • quote:

11.3 de pil sağlığı %100 gördük ama an itibariyle 11.2.6 ya geri döndüm. Ben başka bir espirisini görmedim.

Hocam geri dönüşü nasıl gerçekleştirdi.Bende yeni sürümde şarj konusunda sıkıntı yaşıyorum.
  • Gece 1.30 da sarjdan cektim sabah 9 kadar ellemedım sarj %100 du gercekten telefon kapalıyken sarj gıtmemesı ios için super bişi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tncy18

quote:

Hocam geri dönüşü nasıl gerçekleştirdi.Bende yeni sürümde şarj konusunda sıkıntı yaşıyorum.

Akşam fırsat bulursam linki atarım oradan global rom indir.

Sonra pc den iTunes aç ve telefonu bağla.

Klavyeden sift tuşuna basılı tut ve iTunes da güncelleyin tıkla.

Sonrada indirdiğin dosyayı seç. Gerisi tamam.

Yedek almayı unutma. Resimlerin ve rehber v b. Şeylerine sahip çık.

• FthK. kullanıcısına yanıt
    anladım. bide nerden aldığınızı sorabilir miyim ben telefoncudan aldım ve servise verirken kasa şikayetinden mi verdiniz ne yazdırdınız onuda öğrenirsem yardımcı olursunuz bana
  • ranegade95 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam bide nerden aldığınızı ve servise verirken sorun olarak tam olarak ne yazdırdığınızı öğrenirsem yardımcı olursunuz bana
  • tahad T kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada’dan almıştım. Kasanın arkasında cam ile çerçeve arasında sağ ve sol kenar boyunca açıklık diye yazdırmıştım.

• Pil sürelerinize bakıyorumda, maksimum kullanım %2, %3 bilmiyorum ama bu pek telefonu kullanmak olmuyor.
    Benim uygulama kullanımlarım, oyun uygulama %28 dem başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 2 Nisan 2018; 17:50:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tncy18

quote:

Akşam fırsat bulursam linki atarım oradan global rom indir.

Sonra pc den iTunes aç ve telefonu bağla.

Klavyeden sift tuşuna basılı tut ve iTunes da güncelleyin tıkla.

Sonrada indirdiğin dosyayı seç. Gerisi tamam.

Yedek almayı unutma. Resimlerin ve rehber v b. Şeylerine sahip çık.

Tamamdır hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

quote:

Hocam ne görmek istiyordunuz ? Yani 11.3’ün 11.2.6’dan eksiği neydi ?

Sadece pil sağlığını görmek için kurduysanız büyük hata olmuş çünkü bunu appstoredan battery doctor gibi uygulamalarla da görebilirdiniz.

Şarjım çabuk bitti ekran süresi 1 saat az gitti.

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde 3 aylık cihazımda durum aynı. Pil sağlığını 98 olarak gözüküyor açıkçası benimde canımı sıktı.
  • iOS 11.3'e geçmeyi düşünen varsa bence geçmesin arkadaşlar. iOS 11.4 Beta 1 yayınlandı az önce. iOS 11.3 önemsiz bir güncelleme ama büyük bir güncelleme diye sunuldu önümüze ayrıca şarj daha çabuk bitiyor.
  • 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.