Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıfır TR cihazı açılmamış paket 8 plus 64 ile benim 4 aylık TR cihazı iPhone X 64 takaslasam üstüne ne istemeliyim nornalde? Bir tane teklif eden var da değerlendireyim dedim. Ne almam lazım üste? Veya önerir misiniz bu işi yapmamı?

teşekkürler
  • Bugün 8 plus 64 gb uzay grisi ile aranıza katıldım ben de, 11.0.3 yüklü üzerinde şu an güncellememi önerir misiniz
  • 6s plustan 8 plus a geçmek mantıklı mı arkadaşlar kamera haricinde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I m amazing.. I m Batman

5 aylık cihazımda pil sağlığı %96. Telefonum 8plus. Normal mi değil mi çözemedim

Ne dersiniz ?

• Arkadaslar vatandan iphone 8 aldim. Arka kamerada toz var. Resimi etkilemiyor ama rahatsiz ediyor beni. Gidersem direm degisim yapiyorlar mi?

• genpoker kullanıcısına yanıt
    hocam arka kamerada toz olduğunu nasıl tespit ettiniz?
  • Arkadaşlar telefonu şarj etme konusunda tam kesin bilgiler yok sanırım. Batarya ömrünü korumak adına nasıl bir yol izlemeliyiz? Kimi yerlerde tam bitirmeden doldurun ve %100 olmadan çekin filan diyorlar. Sizler nasıl yapıyorsunuz ?
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    Goruluyor hocam bakinca.Lensi koruyan cama iç taraftan yapışmış. Resmi etkilemiyor ama kafama takıldı. Insaat santiyesinde mi birlestiriyorlar anlamadim ki. Değişim konusunda bilgisi olan arkadaş var mı? Vatandan özellikle.

• 11.3 ile batarya performanslarınız nasıl arkadaşlar 8 plus kullanıyorum 11.2.6 yı mumla arıyorum batarya konusunda..

• Gelen gideni aratır ios da...
  • BetterCallVicke B kullanıcısına yanıt
    Telefonda performans iyileştirmeleri yapılmış pil konusundada çok bir fark yok sizinki biraz psikolojik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aboxzux kullanıcısına yanıt
    iPhone da en hızlı ve hafif sürüm her zaman cihazın üzerinde gelen sürümdür. Bende 11.1 deyim ileriki güncellemelere geçmek için hiç bir sebebim yok. Mesela ilk çıktığı zamanlarda 11.2 ye geçmiştim ve baktım ki telefondaki o hafiflik gitmiş hemen 11.1 e geri döndüm. Mesela telefonu niye güncellemek istiyorsunuz hangi özellik sizi cezbediyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool_psy -- 31 Mart 2018; 12:42:12 >
  • S8den geçiş yapacağım telefonun ikinci el değeri yerlere indi sizce 7plus mi 8 mi almalıyım neden
  • Kesinlikle psikolojik birşey değil. Batarya performansı bir önceki sürüme göre bariz bir şekilde düştü bunun yanında yeni güncellemede %3 olarak 2 kere ani düşüşler oldu telefon iki haftalık ve bir önceki sürümde bu tarz bir durumla karşılaşmamıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: BetterCallVicke

11.3 ile batarya performanslarınız nasıl arkadaşlar 8 plus kullanıyorum 11.2.6 yı mumla arıyorum batarya konusunda..

Bu akşam netleşecek batarya ama hzılanması ile batarya ters orantılıdır:))))

• Son tam şarjdan sonra geçen süreyi dün gece gösteriyordu, telefonu kapattığım için mi bilmiyorum, şuna göstermiyor.

11.3 batarya ilk şarjda bana da biraz sıkıntılı gelmişti, ani, yüksek düşüşler gibi, şundan normal gibi

• Cool_psy kullanıcısına yanıt
    Eski sürüme nasıl geri döndünüz ? Detaylı anlatabilir misiniz ?
  • AERN A kullanıcısına yanıt
    Hocam imzalar açıkken yapmıştım şimdi imzalar kapalı olduğu için eski sürüme dönemezsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mga93

quote:

Orijinalden alıntı: BetterCallVicke

11.3 ile batarya performanslarınız nasıl arkadaşlar 8 plus kullanıyorum 11.2.6 yı mumla arıyorum batarya konusunda..

Bu akşam netleşecek batarya ama hzılanması ile batarya ters orantılıdır:))))

Ekran süresi biraz az geldi. Ama çok oyun oynadım. Bu akşam yine şarj ediyorum ve yarın normal kullanımımı yapacağım. Eğer yine 5 saatin altında kalırsa ise 11.2.6 eski sürüme dönerim. Şimdi indirdim yarına hazır olsun resimleri ve rehberi de yedekledim hazırım herşeye :))))
  • 11.2.6 ile 11 saat kullanım gördükten sonra telefonum kapanmıştı.

11.3 yükledim dün gece. Gün içinde dışarıda olduğum için 3G ile kullandım. Eve 16:30 gibi geldim ve WiFi ile kullanmaya devam ettim. Şu an kullanım 5 saat 57 dakika ve şarjım %38.

Güncellemeden sonraki ilk şarjımdı. Telefon 4 günlük. İlk kullanıma göre düşüş vardı ama 3G etkisidir diye düşünüyorum açıkçası. Bu şekilde de 9 saati görürüm diye düşünüyorum.

Şarj etme konusunda önerileriniz nedir ? %20 olduktan sonra takmak daha mı iyidir sizce de ?

• 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.