Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fantom1054

Hocam benimde 3 aylık cihazımda durum aynı. Pil sağlığını 98 olarak gözüküyor açıkçası benimde canımı sıktı.

Hocam sonrasında dedim ki Benden daha mı değerli 129 tllik batarya Can sıkmaya gerek yok kafam atarsa istediğim zaman gider değiştiririm veririm parasını . Artık küçük hesaplar peşinde değilim hocam hiç sıkmayın canınızı.

129 liralık bir şey için can sıkmaya gerek yok artık kafam rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tncy18 kullanıcısına yanıt
    Bu sorun bende de mevcut maalesef. Nasıl çözülecek bilen arkadaşlar el atsa sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahad

anladım hocam bide nerden aldığınızı ve servise verirken sorun olarak tam olarak ne yazdırdığınızı öğrenirsem yardımcı olursunuz bana

Hepsiburadadan aldım ve kasa açıklığı var dedim sadece o kadar. Zorlu center a verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: eorenc

Bu sorun bende de mevcut maalesef. Nasıl çözülecek bilen arkadaşlar el atsa sevinirim.

Hocam sende güncellemeyi WiFi üzerinden mi yaptın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 yıl aradan sonra android den tekrar iphone a geçiş yaptım. arkadaşlar whatsapp ta bir çok gruba üyeyim ve sohbet geçmişimin silinmesini istemiyorum yalnız samsung whatsappta GDrive kullanıyor iphone ise icloud drive sohbet geçmişimi nasıl aktarabilirim internette araştırdım BACKUPTRANS gibi programlar ile denedim ama başarılı olamadım tavsiye verebilecek var mı ?
  • Beyler telefonumda durduk yere oyundan atma problemi var. İkidir yapıyor bu sorunu.

11.3 versiyonda 7 Plus’a sahibiyim. Hitman sniper oyunu oynarken pat diye ana ekrana dönüyor. Ram mi yetersiz kalıyor yoksa yazılımsal sorun mu? Başına gelen oldu mu hiç?

Evet bende o şekilde yaptım. Eski versiyon hala kurulabiliyor acaba ona dönüp denesek mi diye düşünüyorum şu an.

• Hepinize selam aleyküm iyi forumlar :)

şuan SAMSUNG A7 2017 android cihaz kullanıyorum. işitme engelli olduğum için. işitme cihazımda sadece Iphone cihaza bluetooth üzerinden eşleştirme yapıp telefon görüşmek olsun müzik dinlemek olsun herşeyi yapabiliyorum. bu yüzden Iphone 8 PLUS düşünmeye başladım. hiç hayatımda apple cihaz kullanmadım.

IPhone 8 Plus tavsiye eder misiniz ? fiyatı 4250 den aşşa hiç biryerde göremedim. yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

Hepinize selam aleyküm iyi forumlar :)

şuan SAMSUNG A7 2017 android cihaz kullanıyorum. işitme engelli olduğum için. işitme cihazımda sadece Iphone cihaza bluetooth üzerinden eşleştirme yapıp telefon görüşmek olsun müzik dinlemek olsun herşeyi yapabiliyorum. bu yüzden Iphone 8 PLUS düşünmeye başladım. hiç hayatımda apple cihaz kullanmadım.

IPhone 8 Plus tavsiye eder misiniz ? fiyatı 4250 den aşşa hiç biryerde göremedim. yardımcı olabilir misiniz ?

Merhabalar hocam. Bir haftalık 8 plus kullanıcısıyım. Kamera kalitesi olsun, ses olsun gayet memnunum. Pil performansı da oldukça iyi. Genel itibari ile 10-11 saat arasında kullanım sunuyor. Şarjı 1,5 gün idare ediyor beni.

Ben de 4299₺ ye almıştım. Genel olarak bu seviyede fiyatlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

Hepinize selam aleyküm iyi forumlar :)

Merhabalar hocam. Bir haftalık 8 plus kullanıcısıyım. Kamera kalitesi olsun, ses olsun gayet memnunum. Pil performansı da oldukça iyi. Genel itibari ile 10-11 saat arasında kullanım sunuyor. Şarjı 1,5 gün idare ediyor beni.

Ben de 4299₺ ye almıştım. Genel olarak bu seviyede fiyatlar.

8 plus almaktan vazgeçtim.
    Telefondan oyun oynamıyorum. genel kullanımım kamera, internet, youtube, whatsapp ve spotify ile müzik dinlemek..
    o yüzden IPhone 6s Plus düşünmeye başladım.
    ne diyorsunuz bu konuya ? yardım edin.

• Yıllardır Android kullanıyorum ama artık hem bi değişiklik olsun hemde Macbook Pro'mun yanına uyum sağlasın diye 8 Plus düşünmeye başladım. En uygun ve garantili olarak nerden alabilirim? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Beyler telefonumda durduk yere oyundan atma problemi var. İkidir yapıyor bu sorunu.

11.3 versiyonda 7 Plus’a sahibiyim. Hitman sniper oyunu oynarken pat diye ana ekrana dönüyor. Ram mi yetersiz kalıyor yoksa yazılımsal sorun mu? Başına gelen oldu mu hiç?

1 saat iphone 8 plusta oynadım bu oyunu , hiç bir sorun yaşamadım.

İphone 8 plus ve iphone 7 plusta 3 gb ram var , yani ramdan kaynaklı bir sorun değildir. Tabi ios 11.2.6 da oynamıştım

Sizinkisi ios 11.3 ise , işletim sisteminden kaynaklı bir sorun olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: hsinan93

Yıllardır Android kullanıyorum ama artık hem bi değişiklik olsun hemde Macbook Pro'mun yanına uyum sağlasın diye 8 Plus düşünmeye başladım. En uygun ve garantili olarak nerden alabilirim? Teşekkürler.

Birde 8 ve 8 plus arasında da kaldım aslında. aradaki fiyat farkına değer mi?
  • 8 plus icin tr de satilan mat ekran koruyucu var mi arkadaslar?

• hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    çoğu arkadaşım 6-7-8 hepsin de plus almadıkları için pişman olanlar var, fiyat farkına değer. Fotoğraflar da bile başka oluyor :) Bu arada apple resmi sitesin de pil durumuyla ilgili kapsamlı açıklama da 8 ve 10. seri bulunmuyor. Sanırım yavaşlatma durumu bu cihazlar için geçerli olmayacak bir süre.
  • eorenc kullanıcısına yanıt
    Eski versiyona geçiş nasıl oluyor peki hocam? Eğer geçmek mümkün olursa geçerim var şarj benim cihazda çok hızlı gidiyor.

• Paradise Lost kullanıcısına yanıt
    Tam tersi düşünende çok fazla benim ve bazı arkadaşlarım gibi 👍🏻

• Sosyal medya icin telefon degismeye degmez hocam, paran cebine kalsin, iphone 20 de olsa cogumuzun yaptığı is ayni :)

ipsw.me
    Download iOS Firmware for iPhone, iPad, iPod Touch, Apple Watch, Apple TV and HomePod / IPSW Downloads
    https://ipsw.me
    sitesinden cihazınıza uygun ve imzası açık bulunan 11.2.6 sürüm dosyasını indirin. Daha sonra bilgisayardan itunes programı ile bu indirdiğiniz sürümü yükleyebilirsiniz. Tabi üst sürümde alınan yedeği burada kullanamazsınız. Ama icloud kullanıyor verilerinizi zaten yedekliyorsanız sorun yok. Daha detaylı yükleme bilgileri için youtube da videolar var. Burada anlatmak uzun sürer.

• Merhaba arkadaşlar. Yıllardır Samsung kullanıcısıydım. Son telefonum da Galaxy S6. Bugün itibariyle Iphone 8 plus ile aranıza katıldım. Telefon şu an çok büyük geliyor alışmak zor olacak sanırım ama özellikleri falan gayet hoş. Niyetim hep 8 almaktı ama plus olanında güzel kampanya vardı aldım umarım pişman olmam.
  • 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.