Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok ilginç. Nette genelde 8 plus bataryasının çok daha uzun süre dayandığı yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Orijinalden alıntı: aticbk

Ben gold almaya gittim siyah alıp döndüm

Gold bildiğin pembe hocam pembe çerçeve pudra rengi arka cam

Gold kız telefonu gibi olmuş bence

O senin dediğin golden rose. İkisini yan yana getirirsen bariz renk farkını görürsün. Gold sadece gold yani altın rengi pembe değil

Kardeş 8 plusta rose gold yok adamlar gold ile rose gold karşımı yapmışlar demeye çalıştım aslında 👍🏻

• quote:

quote:

O senin dediğin golden rose. İkisini yan yana getirirsen bariz renk farkını görürsün. Gold sadece gold yani altın rengi pembe değil

7 plus goldu al kardeşim 8 plus gold olanın yanına koy ikisine bakınca 8 plus ın bariz pembe olduğunu daha net göreceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aticbk -- 9 Şubat 2018; 19:26:24 >
  • quote:

quote:

quote:

Kardeş 8 plusta rose gold yok adamlar gold ile rose gold karşımı yapmışlar demeye çalıştım aslında 👍🏻

Golden rose bir iphone telefon ile iphone 8 gold cihazı yan yana getirirseniz ikisinin bambaşka renkler olduğunu anlayacaksınız ben de iphone 8 gold versiyona sahibim biliyorum o rengin olmadığını

• 8 plus aldım saçma sapan donmalar takılmalar yaşıyorum 5s kullanıyordum 2 sene önce ios çok iyidi çok beter durumda şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: kapttan26

Son 2 aydır 3. telefonum malesef bir randıman alamadan devam eden arayışta son durak olarak ip8 plus aldım ama tereddütlerim hala devam ediyor. İş yerinde beni telefon canavarı olarak tabir ederler. Androide yatkınlıgım hep iphoneye karsı bir ön yargı sahibi olmama neden oldur. Genel izlenimlerim güzel fakat kısıtlama kısıtlama telefonu duvara atasım geldi daha ilk telefonu kurarken whatsapp yedegini driveden çekmeyince küstüm ilk dakikadan. Herkesin begendiği kamera mate10 pro kullandıktan sonra çocuk oyuncagı gibi geldi. Ama sorunsuzluk konusu cok hoşuma gitti neye elimi atsam düzgün çalışması falan güzelmiş:)

Öncelikle hayırlı olsun.

Mate 10 Pro ile bu telefonu kabaca karşılaştırmak gerekirse hangisi gözünüzde daha iyidir ?

• Bildirim seslerinde bazen saçmalıklar oluyor bu durumu yaşayan varmı örneğin mesaj veya whatsapp bildirim sesi bazen sapıtıyor çok değişik cızırtılı sesler geliyor

• İphone 8 veya plus’ın 64 gb’ı ile 128 gb’ı arasında işlemci farkı var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • celalsungur kullanıcısına yanıt
    Hayir yok..neden sordun..

• Selam gençlik. 3,5k bütçe var. Gireyim konuya hayatımda hiç iphone kullanmamış birisiyim hatta ve hatta daha bu geçtiğimiz yılbaşına kadar "iphone çöp"çülerdendim. Ta ki geçen sene bizim emmoğlu gelene kadar. O zamana kadar bende ki 1,5k liralık orta segment android telefonun zaten kasmaları donmaları canıma tak ettiği sıralardı. Bazen şarjdan sonra ekranı açılmaz beni delirtme eşliğinde bilgilerin kaybolacağı korkusuyla 5-10 dk karanlık ekranda tepkisizce bekletip sonra kendini restart ettiğini bilirim. Artık Modern Combat 4-5, Nova, Brothers in arms 3 gibi büyük ve zorlayıcı grafikli savaş oyunlarını bilmeyeniniz yoktur. Bilmiyorum benim yaşadığımı yaşayanınız var mı ama aranızda gamerlar varsa onlar özellikle okusun. Multiplayerda genelde iyi skorlarla takımımı kazandırırken bazen karşı oyuncu ile çatışmaya girdiğimde benim telefon acayip kasmaya ve yavaşlamaya başlıyor, hatta kimi zaman serverdan düşüyordum. Genelde nicklerini tanırdım sohbet edip lafı oraya getirip sorduğumda iphone 6s ile oynadığını öğrendim. Hiç kasmıyor deyince mesele orada dank etti bana. Lakin esas büyük şoku en başta dediğim emmoğlu geldiğinde yaşadım. Çay içiyoruz sohbet güzel çıkardı iphone 4s'i koydu masaya dedim bu çıkalı 7-8 sene oldu şimdi nasıl kasıyordur benim tel huawei honor 7 daha ilk senede kasmalar kapanmalar beni çileden çıkardı sen hiç şikayet etmiyor musun hacı diye söylenirken al dedi, arkadaş hangi uygulamaya girsem anında açılıyor benden de fazla uygulama vardı üstelik şaka mı bu dedim. Yok ben memnunum falan diye bir de sırıttı. O an ios'un rakipsiz olduğu gerçeğiyle yüzleştim beyler. Daha iphone kullanmadan o anı yaşamam ve oyundaki o sohbet her şeyi açıkladı bana.

Şu an 8'de ki A11 Bionic, 7'de ki A10 Fusion'a göre çok daha performanslı bir yapıda. Benim meşguliyetimse office, mobil üzerinden wifi ile yazıcıdan çıktı alma, internet ve gaming. Tek kafama takılan malum Apple'ın eski modelleri yavaşlatma skandalından sonra acaba biraz daha üstüne koyup paraya kıyıp 8 mi almalıyım yoksa 7 de bana aynı performansı verir mi ?

• 3D ekran koruyucusu öneren?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustist81

8 plus için fazla kaba olmayan ama iyi koruyan bir kılıf tavsiye edebilir misiniz
    Çok denedim bir türlü bulamadım 7 plus için olanlar tam uymuyor hep 7 plus için satılıyor kılıflar

www.amazon.de
    PfX Schwarz Matte Hülle kompatibel für iPhone: Amazon.de: Elektronik
    https://www.amazon.de/gp/product/B076JPL7BR/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

• quote:

Orijinalden alıntı: 1üzeriSonsuz

Selam gençlik. 3,5k bütçe var. Gireyim konuya hayatımda hiç iphone kullanmamış birisiyim hatta ve hatta daha bu geçtiğimiz yılbaşına kadar "iphone çöp"çülerdendim. Ta ki geçen sene bizim emmoğlu gelene kadar. O zamana kadar bende ki 1,5k liralık orta segment android telefonun zaten kasmaları donmaları canıma tak ettiği sıralardı. Bazen şarjdan sonra ekranı açılmaz beni delirtme eşliğinde bilgilerin kaybolacağı korkusuyla 5-10 dk karanlık ekranda tepkisizce bekletip sonra kendini restart ettiğini bilirim. Artık Modern Combat 4-5, Nova, Brothers in arms 3 gibi büyük ve zorlayıcı grafikli savaş oyunlarını bilmeyeniniz yoktur. Bilmiyorum benim yaşadığımı yaşayanınız var mı ama aranızda gamerlar varsa onlar özellikle okusun. Multiplayerda genelde iyi skorlarla takımımı kazandırırken bazen karşı oyuncu ile çatışmaya girdiğimde benim telefon acayip kasmaya ve yavaşlamaya başlıyor, hatta kimi zaman serverdan düşüyordum. Genelde nicklerini tanırdım sohbet edip lafı oraya getirip sorduğumda iphone 6s ile oynadığını öğrendim. Hiç kasmıyor deyince mesele orada dank etti bana. Lakin esas büyük şoku en başta dediğim emmoğlu geldiğinde yaşadım. Çay içiyoruz sohbet güzel çıkardı iphone 4s'i koydu masaya dedim bu çıkalı 7-8 sene oldu şimdi nasıl kasıyordur benim tel huawei honor 7 daha ilk senede kasmalar kapanmalar beni çileden çıkardı sen hiç şikayet etmiyor musun hacı diye söylenirken al dedi, arkadaş hangi uygulamaya girsem anında açılıyor benden de fazla uygulama vardı üstelik şaka mı bu dedim. Yok ben memnunum falan diye bir de sırıttı. O an ios'un rakipsiz olduğu gerçeğiyle yüzleştim beyler. Daha iphone kullanmadan o anı yaşamam ve oyundaki o sohbet her şeyi açıkladı bana.

Şu an 8'de ki A11 Bionic, 7'de ki A10 Fusion'a göre çok daha performanslı bir yapıda. Benim meşguliyetimse office, mobil üzerinden wifi ile yazıcıdan çıktı alma, internet ve gaming. Tek kafama takılan malum Apple'ın eski modelleri yavaşlatma skandalından sonra acaba biraz daha üstüne koyup paraya kıyıp 8 mi almalıyım yoksa 7 de bana aynı performansı verir mi ?

Doğru yolu bulduğuna sevindim. 6S’den 8’e geçtim gerçi 6S’de cayır cayır gidiyordu ama az da olsa farkı hissediyorsun bu geçiş esnasında. 8 al 3-4 yıl rahat götürür sonrasını da götürür tabi ama kafadan 3-4 yıl rahat olursun.

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    İPhone 6 Plus pilini değiştirttiğim telefoncu ana kartlarının farklı olduğunu söyledi.
    Epey’deki karşılaştırmada bir fark göremedim.

• straptezlo S kullanıcısına yanıt
    3-4 yılda bir 1000 $ harcamadan bu işin başka yolu yok mu? İ6 plus dursun, bir tane 1300 liraya bir lenovo P2 alayım, şarj problemiyle uğraşmadan 1-2 yıl deneyeyim diyorum.
    1000 $ verip daha uzun süre kullanılacak başka telefon yok mudur acaba? Neticede AutoCAD, Whatsapp ve ofis programları kullanıyorum. Telefon görüşmelerimin pile etkisi %4.

• quote:

quote:

Selam gençlik. 3,5k bütçe var. Gireyim konuya hayatımda hiç iphone kullanmamış birisiyim hatta ve hatta daha bu geçtiğimiz yılbaşına kadar "iphone çöp"çülerdendim. Ta ki geçen sene bizim emmoğlu gelene kadar. O zamana kadar bende ki 1,5k liralık orta segment android telefonun zaten kasmaları donmaları canıma tak ettiği sıralardı. Bazen şarjdan sonra ekranı açılmaz beni delirtme eşliğinde bilgilerin kaybolacağı korkusuyla 5-10 dk karanlık ekranda tepkisizce bekletip sonra kendini restart ettiğini bilirim. Artık Modern Combat 4-5, Nova, Brothers in arms 3 gibi büyük ve zorlayıcı grafikli savaş oyunlarını bilmeyeniniz yoktur. Bilmiyorum benim yaşadığımı yaşayanınız var mı ama aranızda gamerlar varsa onlar özellikle okusun. Multiplayerda genelde iyi skorlarla takımımı kazandırırken bazen karşı oyuncu ile çatışmaya girdiğimde benim telefon acayip kasmaya ve yavaşlamaya başlıyor, hatta kimi zaman serverdan düşüyordum. Genelde nicklerini tanırdım sohbet edip lafı oraya getirip sorduğumda iphone 6s ile oynadığını öğrendim. Hiç kasmıyor deyince mesele orada dank etti bana. Lakin esas büyük şoku en başta dediğim emmoğlu geldiğinde yaşadım. Çay içiyoruz sohbet güzel çıkardı iphone 4s'i koydu masaya dedim bu çıkalı 7-8 sene oldu şimdi nasıl kasıyordur benim tel huawei honor 7 daha ilk senede kasmalar kapanmalar beni çileden çıkardı sen hiç şikayet etmiyor musun hacı diye söylenirken al dedi, arkadaş hangi uygulamaya girsem anında açılıyor benden de fazla uygulama vardı üstelik şaka mı bu dedim. Yok ben memnunum falan diye bir de sırıttı. O an ios'un rakipsiz olduğu gerçeğiyle yüzleştim beyler. Daha iphone kullanmadan o anı yaşamam ve oyundaki o sohbet her şeyi açıkladı bana.

Doğru yolu bulduğuna sevindim. 6S’den 8’e geçtim gerçi 6S’de cayır cayır gidiyordu ama az da olsa farkı hissediyorsun bu geçiş esnasında. 8 al 3-4 yıl rahat götürür sonrasını da götürür tabi ama kafadan 3-4 yıl rahat olursun.

Bende androidden iosa geçtim bu yıl küçük tel sevdiğimden ıphone 8 aldım çok memnunım oh be telefon bu dedim kullanımı gerçekten zevkli klavyesi mesaj yaZması menüsü ve gerçekten çok hızlı işlemcisi çok kuvvetli eksi tarafı androidde daha öZgürsün ama çok önemli değil ıp8 tavsiye ederim çol tatlı süper bi telefon.

• Arkadaşlar hey siri kullanıyor musunuz? Şarjı çok yer mi?

• Evet şarji etkiliyo internet üzeri calişiyo cünkü..

• quote:

Yavaşlatma Olayı iPhone 7 leri de kapsıyor. 8 alırsan daha uzun ömürlü olur.

• son güncellemeyi tavsiye ediyor musunuz arkadaşlar??
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.