Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (899. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 897898899900901
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Smoch

Amerika'dan pick up seçeneği ile iPhone 7 Plus alacağız fakat AT&T ve T-Mobile seçeneğini seçip aldığımızda kutudan A1784 dışında Türkiye'de garantisi geçerli olmayan bir model çıkma ihtimali var mıdır?

Yani Amerika'dan gözü kapalı T-Mobile veya AT&T alabilir miyiz?

AT&T ve T-Mobile cihazlarini gozunuz kapali alabilirsiniz. AT&T ve T-Mobile ABD'nin GSM sebekeleridir ve tum cihazlari Turkiye'de garantisi gecerli olan A17XX'dir. Sprint, Verizon ve SIM-free cihazlar ise A16XX'dir. Apple'in bu konudaki resmi aciklamasi asagida mevcut. ABD'de Apple Store gidip A17XX dediginiz zaman anlamazlar, onlar cogunlukla aradaki farki bilmiyor, tum cihazlarin bir yil uluslararasi garantisi oldugunu soyluyorlar, Turkiye'nin nasil bir deli dumrul memleketi oldugunu bilmiyorlar. Siz sadece sebeke tercihinizi AT&T veya T-Mobile olarak soyleyin ve full price/unlocked almak istediginizi belirtin. Tabii yine de magazadan cikmadan kutunun altina bakip model kodunu kontrol edin.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

AT&T cihazinin kutusu (ornek):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 31 Ekim 2016; 15:43:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba, benim bir sorum var sizlere; Apple Store Zorlu'da ticari kredi kartına taksit yapılıyor mu?
  • 6s Plus' tan 7 plus modeline geçenler, yorum alabilir miyim ? Değer mi ? Hafıza karşılaştırması yapmanıza gerek yok .. Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuxAeternaFB

Yetkili Satıcı hocam? Kodu TU olursa sorunsuzca zorlu veya akasyaya götürebilirmiyim servislik sorun olursa ?

Part no.su TU/A ile biten tüm iPhone'lar Türkiye cihazıdır ve 24 ay Apple Türkiye garantisindedir. Yani KVK, Genpa, Başarı, APR vb. anlaşmalı servislerin garantisindedir. Tüm kurumsal firmalar resmi ithalat ürünü olan TU/A cihaz satarlar. Arcelik/Beko bayileri de Apple Turkiye'nin yetkili saticisidir ve sattiklari cihazlar 24 ay Apple Turkiye garantisindedir. Cihaz TU/A oldugu surece nereden aldığınızın bir önemi yok. Kutuyu çevirip altına bakın, cihazın part on.su TU/A ile bitiyorsa Türkiye cihazıdır ve 24 ay Apple Türkiye garantisindedir. İsterseniz mahallenizdeki 10 metrekarelik telefoncudan alin fark etmez. Cihaz kapalı kutu olduğu sürece, ilk kez SIM kart taktığınız an 24 aylık garantisi başlar.

Apple ürünü aldığınızda, kutuyu bile acmadan once ilk işiniz
    checkcoverage.apple.com
    Servis ve Destek Kapsamınızı Kontrol Edin - Apple Destek
    https://checkcoverage.apple.com/tr/tr
    adresinden seri nosunu kontrol etmek olsun. Eğer gerçekten sıfır cihaz ise "Lütfen cihazınızı etkinleştirin" uyarısı çıkar. Kullanılmış ve yeniden jelatinlenmiş cihaz ise garanti bitiş tarihi görünür. 24 ay Apple Türkiye garantili yurtiçi iPhone alırken işlem basit: Cihazı al, kutunun altına bakıp TU/A'dan emin ol ve seri noyu siteden sorgula. Sonra kutuyu ac, SIM kartini tak ve gule gule kullan. Bu kadar basit. Ornek kutu asagida (benim cihazin kutusu):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 31 Ekim 2016; 17:34:02 >

• Az önce fotoğraf çekerken alt taraftaki hoparlörden yankılanma şeklinde ses geldi normal sesin bozuk halini ve yankılı şekilde düşünün ses yüksekten azalarak yankılanma yaparak hafif cızırtı ile son buluyor. sadece fotoğraf çektiğim zaman ve şifreyi yazarken aynı sesle karşılaştım. Çok saçma bir şeydi bu neyin nesi şimdi yapmıyor. Yoksa video çekecektim. Daha önce başına gelen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-70392DCEF -- 31 Ekim 2016; 15:47:51 >
  • beko1903 B kullanıcısına yanıt
    1 kere sıfırladım. Para iade edilir diye düşünüyorum biraz zaman geçsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranlar hayrına sarı değil. Bu sarı full beyaz arka planlar için geçerli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazar8 kullanıcısına yanıt
    Buna çözüm yok, ben 1 aydır sırf bu sebepten dolayı hücreselden spotify'ı kullanmıyorum.
  • Az önce buldum. Medimarkt da ankara kentpark da inanamadım. Sadece Nike varmış. 2 tane kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukoli

Kardeşim bunu almanı tavsiye ederim. Ben aldım çok memnun kaldım yanlarda öyle hava kalmadı tam oturdu hissiyatı çok hoş iz kalmıyor parmakların çok güzel kayıyor sanki cam yokmuş gibi. Kaliteli üründür aklında şüphe kalmasın. http://www.ringke.com.tr/Ringke-IDGL-iPhone-7-Glass-Ekran-Koruyucu-033-mm,PR-332.html

Fotoğraf yükleyebilir misiniz? kenarlarında ne kadar boşluk var merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Şimdi şöyle bir durum var

Cihaz Kodu TU ise randevu alıp zorlu center de tamir ettirebilirsiniz.

Ama cihazınızda sarı ekran gibi sorunlar varsa bahettiğiniz Arçelik mağazası değişim yapmak istemeyip sizi randevu aldırtıp Zorlu ya yönlendirecekdir.

Apple store dışındaki mağazalar yeni alınan cihazda sorun olması durumunda iade almayı yada değişim yapmayı sevmiyor.

Siz cihazı beğenmediniz 14 gün içinde iade falan edemezsiniz.

Bunları göze alın derim.

İşte o yüzden apple.com.tr den alıyoruz cihazları :))

iPhone Plus 7 256 Gb Jet Black Aldım Dışarıda satış fiyatı 4599 hadi bir kuruşta benden 4600 TL.. NAKİT VS FARKETMEKSİZİN BU FİYAT..

apple.com.tr den alırsan ise 4.415 TL .. - 186 TL Lik bir kazancın oluyor..

Bu 186 TL ye neler yapılabilir ? Misal;

60 TL ye Spigen'den bir kılıf
    50 TL ye Kırılmaz Cam Filmi
    50 TL ye Full Body Kaplama Jelatini.. Arta kalan 26 TL ye ise
    20 TL ye bir Sinema Bileti
    6 TL ye ise Kola Cips ve Çikoalta Alabilirsin. :)))

Artısımı ? White Aura'nında dedikleri işin en cezbedici yönleridir.

14 Gün Boyunca Her şey senin için büyük avantaj.

Dezavantajı ise şöyledir;

17 EKim de apple.com.tr'den verdiğim telefonumun sipariş teslimat bilgileri ise 24 Kasım 4 Aralık Arasıdır..

Kısacası bu süreç can sıkıcı ve bir o kadarda uzundur.. Sabredeceğiz..

EDİT: DÜZELTME.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrec6 -- 31 Ekim 2016; 16:00:19 >

• blacksnake03 kullanıcısına yanıt
    Android'de böyle bir sorun yoktu ama çok saçma.

• merhabalar ben de abd'den 7 plus 32 gb aldim A1784 model kodlu. sanirim bunun tr'de de garantisi var. konuyu acan arkada tesekkurler. simdi guzel bir spigen kilif almak kaldi.

bu arada suan kullandigim 6 plus 64 gb da satiliktir.

• bu işlerin yabancısıyım, yarın gidip tanıdık bir avea bayinden iphone7 alacağım. Sorduğumda apple garantili diyorlar fakat ben bunu nerden anlayabilirim ve apple garantili demek applestore dan alınan cihazların garantisi ile aynı demek değil mi?
  • iPhone 7 128GB Gold MN9K2LL/A AT&T A1778 modeli

iPhone 7 32GB Black MN9U2LL/A
    T-Mobile/Unlocked/Contract-free A1778 modeli

iPhone 7 Plus 32GB MNQH2ZP/A A1661 modeli

iPhone 7 Plus 32GB MNQM2AE/A A1784 modeli

Hangisi alınmalı şu an bu cihazları alma imkanım var yardımcı olur musunuz

• Aldığınız İphone 7 ve 7 Plus model telefonlarınızı ne ile korumamız ile gerekli detaylı videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Tüm cam kırılmazları ekran kaplamaları inceledim yerinde

Wrapsol- Outterbox - Buff vs. gibi ürün incelemlerini içermektedir.

7 Plus kullanıyorum ve telefonun kılıfla değil kaplama ile kullanmak istiyorum inceliğinden taviz vermek istemiyorum diyenler özellikle izlemeli
    video yu beğenmeyi ve abone olmayı unutmayınız mağlum kanal yeni desteklerinizide bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamantium -- 31 Ekim 2016; 16:52:07 >

• Iphone'larda hala, bilgisayara bağlandıktan sonra i-ıvırzıvır programları olmadan data transferi yapılamama durumu devam ediyor mu? Usb bellek gibi kullanamama durumu?

cahilliğimi mazur görün, azılı bir Android kullanıcısı olarak telefonumun cortlamasıyla iphone 7'ye geçiş yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hangar_18

Iphone'larda hala, bilgisayara bağlandıktan sonra i-ıvırzıvır programları olmadan data transferi yapılamama durumu devam ediyor mu? Usb bellek gibi kullanamama durumu?

cahilliğimi mazur görün, azılı bir Android kullanıcısı olarak telefonumun cortlamasıyla iphone 7'ye geçiş yapacağım.

Bu tarz beklentilerin varsa ve androidi hakkıyla kullanan biriysen bence geçme. Ben hala inatla alışmaya çalışıyorum ama sinir olduğum çok nokta var.

• sercan149 kullanıcısına yanıt
    8-9 mesaj yukarida sorunun cevabi yaziyor. 600 sayfayi okumadin diyelim, ki yuzlerce kez yazildi, son sayfaya bile mi goz atamiyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfur3294

iPhone 7 128GB Gold MN9K2LL/A AT&T A1778 modeli

iPhone 7 32GB Black MN9U2LL/A
    T-Mobile/Unlocked/Contract-free A1778 modeli

iPhone 7 Plus 32GB MNQH2ZP/A A1661 modeli

iPhone 7 Plus 32GB MNQM2AE/A A1784 modeli

Hangisi alınmalı şu an bu cihazları alma imkanım var yardımcı olur musunuz

iPhone 7 128GB Gold MN9K2LL/A AT&T A1778 modeli ----> Alabilirsin (unlocked ise), garantisi Turkiye'de gecerli

iPhone 7 32GB Black MN9U2LL/A ----> Alabilirsin (unlocked ise), garantisi Turkiye'de gecerli

iPhone 7 Plus 32GB MNQH2ZP/A A1661 modeli ----> Alma, bu cihaz CDMA Hong Kong cihazi. Garantisi Turkiye'de gecerli degil

iPhone 7 Plus 32GB MNQM2AE/A A1784 modeli ----> Alma, garantisi Turkiye'de gecerli ama Arap cihazi. Facetime yok

• 
Sayfa: önceki 897898899900901
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.