Yüzbaşı
12 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 50 (Bu ay: 0)
Gönderileri
surface phone çıkacak heralde yakında

büyük ihtimalle bu yıl sonu çıkar... hp elit x3 de o dö
2012 yılında tüm tv model ve cinslerinde ciddi farklar olacağını düşünüyorum... Plazmacı olarak 2012 yılında panasonic nasıl bir yenilik sunacak plazmalarda bu konuda duyum alan arkadaşlar varmıdır ?
Arkadaşlar çok acil tecrübelerinize ihtiyacım var... aranızda sony kdl ex715 yada 716 yada 717 kullanan varmı ?
MERHABA
ARKADAŞLAR DELL.SUPPORT SİTESİNDEN BİLİYORSUNUZ Kİ PROGRAMLARI YÜKLEYEBİLİYORUZ...
FAKAT SERVİCE TAG NO İLE GİRDİĞİMDE BİZİM PC İÇİN GEREKLİ TÜM PROGRAMLARI VERİYOR AMA SATA LARI YÜKLEYEMİYORUM... SANIRIM SATA DRİVER LARI DİĞERLERİ GİBİ OTOMATİK OLARAK KENDİNİ AÇIP YÜKLEMİYOR SETUP.EXE DEN BİZ YÖN GÖSTERMEMİZ GEREKİYOR AMA BUNU YAPTIĞIMDA AÇACAK GEREKLİ PROGRAM YOK DİYOR VE O GEREKLİ PROGRAMI WİNDOWS TA BULAMIYOR.

NEDEN SATA DİYORUM ÇÜNKÜ BU PC DE OLMAMASI GEREKEN PERFORMANS PROBLEMİ YAŞIYORUM VE EMİNİMKİ DRİVERLARDA Bİ SORUN VAR....
MESELA AÇILIŞ YAVAŞ VE PC NİN KABLOSUZ MODEME BAĞLANMASI İÇİN EPEY Bİ BEKLİYORUM...
Arkadaşlar bir web cam almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir şey var... 1520 de dahili kamera var birde harici cam taktık diyelim msn de kamera açarken hangisini açacak bir problem yaşanır mı ne biliim çakışma gibi ??
Arkadaşlar bir kaç sorum olacak :
Bilgisayarın altında pilin hemen yanındaki kapak açıldığında WLAN kartını görüyoruz onu anladık tamam ama bu kartın iki yanında da WPAN ve WWAN kartı için hazır boşluklar var . Bunlar nedir ne işe yarar ve o kartları bulup nerden takarız sizce takmalımıyız ?
Arkadaşlar inspiron 6000 inde kullandığım Logitech marka bluetooth mouse'u 1520 ye kurmak için cd yi taktım belirli bir süre işlem yapıyor sonrada uyarı veriyor ve touchpad in ayarları değişebilir diyor tamam demektan başka şansım olmadığı için tamam diyorum ve setup ı iptal ediyor ve kuramıyorum ..... ayrıca program vista uyumlu ne yapmam lazım ki ? Ne problemli şey bu vista ya acemi gibi kullanır oldum pc yi...
Hakkında
Forum İmzası:
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 515
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 3.400 (Bu ay: 68)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 96 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.