Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (898. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 896897898899900
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçek hocam gerçek. Amerikada da aynı yazı vardı stok bekliyorlar anlamı o yani. Amerika için '2-3 weeks' yazıyordu bu sabaha kadar ancak bugün o yazı 'in stock' a dönmüş durumda demek ki stok girişi oldu orada. Türkiyede ise plus da 4 diğer ürünlerde ise 2-3 hafta yazıyor hala stok girdiğinde büyük ihtimal 'stokta var' veya '1 iş günü' şekline dönecek o yazılar ancak bu kadar bekletmeleri büyük sorumsuzluk bu süre zarfı içinde tüm operatörlere mağazalara stok geliyor geçtiğimi hafta içi ise zorlu ve akasyaya stok girişi oldu ve aynı hafta tükendi bile ama AOS hala stok bekliyor büyük ayıp büyük. İyi ki orada oluşturduğum havale siparişinin parasını yatırmamışım oh olsun 30 gün boyunca da iptal etmeyeceğim kendi kendine iptal olsun.
  • burda yazılanları okuduktan sonra fark ettim 7 plusta video çekerken bariz ses çıkıyor tislama sesinden de fazla,cektikten sonra izlerken normal ortamdan gelen sesi bile bastiriyor biseye benzetmek gerekirse ruzgar ugultusu gibi arada ince tiz bir ses de geliyor. Bu problemi yasayan var mi aranizda, en kisa surede degisime goturmeyi planliyorum Akasya apple storeda degisim icin stok oldugunu belirttiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forum olayında ilginç bir durum var harbiden ha insanların evhamlarını arttırıyor etrafımda kullanmaya başlayan insanlar var ne cesaretle yaptıklarına anlam veremediğim şekilde Teknosadan cihaz alanlar var kampüsten arkadaşlarım ve çoğu çıt sesini bırak hislemeden habersiz plus modeli için çıt sesini söylesem büyük ihtimalle deneyecek ve o çıt sesinin geldiğini fark edecek ve içine huzursuzluk düşecek ancak kullanıma engel bir sorun olsaydı bu zamana kadar zaten kendisi fark ederdi ve bir çözüm arardı ancak bu sorunun ki sorun olduğundan emin değilim habersiz ve cihazından gayet mutlu selfie çekilip duruyor :D Şimdi sorun şu o şekilde bir baskı uygulamayı gündelik hayatında nasıl bir anda ihtiyaç duyar ki ? yani elbette bir çok keşfedilmemiş sorunun forum sayesinde haberdarız ancak ucu da çok kaçıyor mesela bir sayfa geçmişte bu konuda bir mesajı alıntılayıp ya çok sorun varmış almaktan vazgeçiyorum yazmış mesele bu noktaya gelmiş işte sabah verdiğim örnekte o idi çoğu kişi cihazı aldı ve suyunu çıkarıyor adeta gülücükler saçarak kullanıyor bir diğer kesim ise endişeli bir şekilde her tarafını kurcalıyor kullanıma bire bir sorun teşkil edecek bir hata yazılımsal bir sorun görmedikten sonra ne önemi var millet yüzüyor bazıları ise su ile ilgili testler yapıyor hala mesele buna benziyor :D

• Benim 1800 tl verip aldıgım z5 den hiçbir ses gelmiyorken üstelik bir kaç defa havuza düşürdüğüm halde hala cillop gibi çalışıyorken. Yeni alınan 3 -4 bin arası da para verilen cihazdan neden ses gelsin veya sorunlar olsun? Burada bu problemi sorun edenler değil, Apple ın ağır bir eleştiri alması gerekli.

• Selamlar Beyler,
    Aradım fakat bulamadım, bu siyah iphonelarda tempered glassların oturmama sorununu çözebilen var mıdır? hangi marka model kullanıyorsunuz? Önerir misiniz?
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]
  • twm kullanıcısına yanıt
    Hocam nano jelatinler(tam kaplayan) onlar çözüyor o işi. Normal Jelatine benzer bir yapıları var ama onlarda kırılmaz ekrandır.

• Fotoğrafları PC'ye nasıl alabiliriz? Eskiden ios9'da bağlayınca direk içinden alıyorduk iOS 10 ile alamıyorum direk iTunes zaten malum oradan da alamıyorum nasıl yapacağım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Olkacan

Hocam nano jelatinler(tam kaplayan) onlar çözüyor o işi. Normal Jelatine benzer bir yapıları var ama onlarda kırılmaz ekrandır.

Hocam bu süpermarketlerde kiosk u olan ve elinde saç kurutma makinasıyla duran yerlerden mi bahsediyorsunuz?
  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    dostum ekran kilidini açtıktan sonra bilgisayarım kısmında görebilirsin iphone diye dcim içindeki klasörlerde fotoları bulabilirsin.
    bazen direk gelmiyor tak çıkar yapıca klasör geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twm

dostum ekran kilidini açtıktan sonra bilgisayarım kısmında görebilirsin iphone diye dcim içindeki klasörlerde fotoları bulabilirsin.
    bazen direk gelmiyor tak çıkar yapıca klasör geliyor.

O çıkmıyor hocam işte direk iTunes açılıyor iOS 9'da soruyordu şimdi sormuyor hiç. İTunes helper'i açılışta çalıştırmayı disable ettim ama hiçbir tepki vermiyor bu şekilde de.

iPhone 6 kullanıyorum bu arada ancak tatmin edici bir sonuç bulamadığım için buraya yazıyorum teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

Benim 1800 tl verip aldıgım z5 den hiçbir ses gelmiyorken üstelik bir kaç defa havuza düşürdüğüm halde hala cillop gibi çalışıyorken. Yeni alınan 3 -4 bin arası da para verilen cihazdan neden ses gelsin veya sorunlar olsun? Burada bu problemi sorun edenler değil, Apple ın ağır bir eleştiri alması gerekli.

Yapacak bir şey yok.Anlatılmaz.

• LuxAeternaFB kullanıcısına yanıt
    Senin cihazında sorun olursa iade edemezsin.Firma zorluk çıkartır tamir için falan yönlendirir...
    Aldığın cihazın kodu TU olsun mutlaka...
  • Yetkili Satıcı hocam? Kodu TU olursa sorunsuzca zorlu veya akasyaya götürebilirmiyim servislik sorun olursa ?
  • twm kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bunu almanı tavsiye ederim. Ben aldım çok memnun kaldım yanlarda öyle hava kalmadı tam oturdu hissiyatı çok hoş iz kalmıyor parmakların çok güzel kayıyor sanki cam yokmuş gibi. Kaliteli üründür aklında şüphe kalmasın.
    www.ringke.com.tr
    Ringke® IDGL iPhone 7 Glass Ekran Koruyucu 0.33 mm - Ringke®
    http://www.ringke.com.tr/Ringke-IDGL-iPhone-7-Glass-Ekran-Koruyucu-033-mm,PR-332.html

• quote:

Orijinalden alıntı: LuxAeternaFB

Gerçek hocam gerçek. Amerikada da aynı yazı vardı stok bekliyorlar anlamı o yani. Amerika için '2-3 weeks' yazıyordu bu sabaha kadar ancak bugün o yazı 'in stock' a dönmüş durumda demek ki stok girişi oldu orada. Türkiyede ise plus da 4 diğer ürünlerde ise 2-3 hafta yazıyor hala stok girdiğinde büyük ihtimal 'stokta var' veya '1 iş günü' şekline dönecek o yazılar ancak bu kadar bekletmeleri büyük sorumsuzluk bu süre zarfı içinde tüm operatörlere mağazalara stok geliyor geçtiğimi hafta içi ise zorlu ve akasyaya stok girişi oldu ve aynı hafta tükendi bile ama AOS hala stok bekliyor büyük ayıp büyük. İyi ki orada oluşturduğum havale siparişinin parasını yatırmamışım oh olsun 30 gün boyunca da iptal etmeyeceğim kendi kendine iptal olsun.

Dünya genelinde öyle yazıyor zaten lakin şöyle bir durum var ben Almanya da teknoloji markete girdim istediğim cihazı aldım çıktım aramadım nerede bulurum bu cihazı diye, aynı yada benzer durumun amerika için de olduğundan şüphem yok hatta o 3-4 hafta yazısının çok sembolik bir anlam içerdiğini düşünüyorum. Türkiye de halen kara borsa ise yazık halimize. Cihazı yurt dışından getirmeseydim kesinlikle 6s+ ile 8 ay daha idare eder direk 10. yıl cihazına geçerdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: deblod

A1778 modelli iPhone7'yi Amerika'dan alırsak, LTE/4G Türkiye uyumlu olur mu? Bir de ilerde VoLTE kullanabilir miyiz bu telefon ile?

- ABD'den alacagin A1778 cihaz, Turkiye'de satilan cihazin aynisi zaten
    - ABD'den alacagin GSM (A17XX) ya da CDMA (A16XX) cihazlarin tumu Turkiye'deki sebekelerde sorunsuz calisir
    - Mesele sadece bir yillik uluslararasi garantinin Turkiye'de gecerli olup olmadigi, ki soyledigin model zaten GSM yani garantisi Turkiye'de gecerli
    - ABD'den ya da Turkiye'den alacagin GSM (A17XX) cihazi, ABD'deki Verizon, Sprint sebekelerinde ve Hong Kong, Cin, Japonya, Kosta Rika gibi ulkelerdeki sebekelerde kullanirken ses ve datada problem yasarsin, tam verim alamazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Senin cihazında sorun olursa iade edemezsin.Firma zorluk çıkartır tamir için falan yönlendirir...
    Aldığın cihazın kodu TU olsun mutlaka...

Nasıl yani Apple Türkiye garantili ürün alıyor sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: iar

Androidi unutun günde facebook ve whatsapptan 300-400 fotograf geliyor galeriye bakınca hangisinin nereden geldiğini görmek güzel olmaz mıydı sizce?

Benim icin olmazdi. Ama olsaydihttp://www.apple.com/feedback/ adresinden talebimi Apple'a iletirdim. Yeterli sayida talep gelirse ve o ozellik Apple'in konseptine, eko sistemine, arayuz ve kullanici deneyimi felsefesine uygunsa o ozellik eklenir. Apple kullanici geri donuslerine onem verir. Mesela onceki yil, iOS'daki Camera Roll kaldirilmisti. Binlerce belki yuz binlerce kullanici olarak, geri bildirim yapip Camera Roll'un geri getirilmesini talep ettik ve Apple kullanicilari dinledi, Camera Roll geri geldi.

• LuxAeternaFB kullanıcısına yanıt
    Şimdi şöyle bir durum var

Cihaz Kodu TU ise randevu alıp zorlu center de tamir ettirebilirsiniz.

Ama cihazınızda sarı ekran gibi sorunlar varsa bahettiğiniz Arçelik mağazası değişim yapmak istemeyip sizi randevu aldırtıp Zorlu ya yönlendirecekdir.

Apple store dışındaki mağazalar yeni alınan cihazda sorun olması durumunda iade almayı yada değişim yapmayı sevmiyor.

Siz cihazı beğenmediniz 14 gün içinde iade falan edemezsiniz.

Bunları göze alın derim.
  • Apple Store'den almanın avantajları var.

Mesela Havale/EFT indirimi 150-200 tl civarında bir indirim var.
    Senin cihazında sorun varsa 14 gün içinde iade edebilirsin
    Senin cihazında sorun olmasa bile 14 gün içinde iade edebilirsin.

-

Farklı mağazalardan Türkiye cihazı bile alsan kutuyu açtığında sorun olduğunu anlasan bile iade yada değişim işlemi için sıkıntı çıkartıyorlar.
    Biz iade alamayız apple store götürün falan diyebilirler.Forumda böyle sorunlarla karşılaşan çok kişi var.
    İmkanın varsa Apple Store'den alman daha iyi olacakdır
  • 
Sayfa: önceki 896897898899900
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.