Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (882. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pulpa

bugün otomobil bölümüne 7 plusla çektiğim resmi koydum bikaç kişi konuyu bırakıp bu resmi neyle çektiniz vs diye msglar attı aynı resmi burayada atıyorum

Hocam iphone 6s kullanıyorum da bu ne netlik boyle yok artık diyorum yakınlastırıyorum goruntu bozulmuyor olmus hocam bu 6s in kameradan sogudum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakalemun090 -- 29 Ekim 2016; 23:10:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iphone7 a1778 modelini satıyor bir satıcı
    Bu ürünün sim locked olup olmadıgını nasıl anlarım
    ve başka kontrol etmem gereken birşey var mı
    cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar
  • 7 Plus 128GB Jet Black ile aranıza katıldım sayılır.Vatan cihazın 2-3 gün içinde elimde olacağını söylüyor. Birde renk olarak jet black bambaşka
  • Kilifsiz jelatinsiz plus jet black kullanan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar.

arkadaşlar yarın iphone 7 plus 32gb rose gold alacağım.

nereden almamı tavsiye edersiniz?

Kayseri'deyim.

teşekkürler...
  • Merhaba,

Hiç aklımda yokken ben de aranıza katıldım. :)

iPhone 6 kullanıyordum, bir adet 5s hediye geldi, ben de ikisini satarak Apple'da çalışan bir tanıdığın da desteğiyle, 32 GB Siyah modelini 2588 Lira'ya almış oldum.

2 hafta sonra teslim edilecek cihaz.

Umarım sorunsuz bir şekilde kullanırım.
  • Ad block tarzı program kullanan varmı gerçekten reklam engelleyen uygulamalar nelerdir youtube da safaride falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhaegar -- 29 Ekim 2016; 23:25:23 >
  • sarı ekran değişim kapsamında mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rhaegar kullanıcısına yanıt
    Adguard Pro kullanıyorum gerçekten işe yarıyor Safaride tavsiye ederim.
    0 reklam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

Kilifsiz jelatinsiz plus jet black kullanan var mi

Ben.

Evdeki avizeye ip bağladım, ipin ucuna da telefonu bağladım etrafına da cam fanus koydum, öyle duruyor. Telefonu kullanamıyorum tabii ama telefon gerçekten güzel duruyor. Misafir, konu komşu hepsi toplanıp bizim evdeki jetblacki görmeye geliyor. Odada sinek bile uçurtmuyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar8 -- 29 Ekim 2016; 15:34:45 >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak genelde sorulara cevap alamıyorum ama bu konu hakkında bilgisi olan varsa cevap verebilir mi

Bende iPhone 6s ve İphone 7 var Android bir telefondan SHAREit ile 6s e müzik gönderdim direk telefonun müzik programına geldi müzikler ama İphone 7 ye gönderdiğim müzikler SHAREit programının içinde kaldı ayar felan mi gerekiyor acaba

• MyErdinc kullanıcısına yanıt
    2588 mal olan düz mü plus mu ayrica o fiyata nasil mal ettin eşe dosta akrabaya yüzde kaç indirim yapiyolar acaba..!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 29 Ekim 2016; 23:39:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazar8

quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

Kilifsiz jelatinsiz plus jet black kullanan var mi

Ben.

Evdeki avizeye ip bağladım, ipin ucuna da telefonu bağladım etrafına da cam fanus koydum, öyle duruyor. Telefonu kullanamıyorum tabii ama telefon gerçekten güzel duruyor. Misafir, konu komşu hepsi toplanıp bizim evdeki jetblacki görmeye geliyor. Odada sinek bile uçurtmuyoruz

Çok komikmiş yazar kardeş.

• pulpa kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 7plus aldım buyuk diye iade ettim o sarı ekrandı 7 aldım o da ayni sarı ekran.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyErdinc

Merhaba,

Hiç aklımda yokken ben de aranıza katıldım. :)

iPhone 6 kullanıyordum, bir adet 5s hediye geldi, ben de ikisini satarak Apple'da çalışan bir tanıdığın da desteğiyle, 32 GB Siyah modelini 2588 Lira'ya almış oldum.

2 hafta sonra teslim edilecek cihaz.

Umarım sorunsuz bir şekilde kullanırım.

O fiyata bulmak imkansız, yurt dışı fiyatı hariç tabi.1500tl kar dasınız hayırlı olsun.

• bugün farkettim 7 plus'ın kasasını alttan üstten tutup çok hafif oynattığım zaman çıtır çıtır sesler geliyor. sanki içerde birşeyleri tam sabitlememişler gibi. aynı sorunu yaşayanlar var mı? varsa nasıl bir yola başvurup sorunlarını giderdiler?
  • Matherson kullanıcısına yanıt
    Şansıma ne çıkarsa diyede yaklaşık 4bin verilmez ama..

Bir arkadaşım yurt dışından getirtip, günü birlik kıbrısa gidip, gezip tozup geldiğinde hala cebinde 400 lira kalacağını hesaplamıştı. Forumca bir kıbrıs turu mu yapsak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Benim 7 de sarı ekranlı 5s ekranına bakarak rengi ayarladım suan sıkıntı yok

• Arkadaşlar benim cihaz 32 gb iphone 7
    10.02 sürüm cihazı 10.03 e güncelleneyim mi

• quatrros kullanıcısına yanıt
    Güncelle tabi

• 
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.