Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (881. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amcho

Hocam 2900 mAh civarı bataryası doğal böyle olması ama arkadaşta belirtmiş 2 saate düşecek ipad adaptörüyle ve muhtemelen zarar vermeyecek, Apple açıklama yapmıştı zarar vermez, kullanılabilir diye

Hocam ben 6 plusımı 2 seneye yakın çoğunluk ipad bazen iphone şarj aletiyle kullandım, hiçbir sorun yok. Bataryada %10kayıp görünüyor ama o da özellikle benim gibi aşırı hor kullanan biri için az bile diyorum ki telefon %10 kayıbı hiç de hissettirmiyor o ayrı konu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renk ayarı yapınca istediğiniz gibi oluyor kimin zevkine nasıl geliyorsa öyle yapsın denedim gerçekten ayarları doğru yapınca gayet güzel oluyor.Bozulma falanda olmuyor görüntüde bu ayarlara rağmen sarı görüntü devam ediyor veya ekranın belli yerlerinde sarı görünüm varsa o zaman sorun olduğunu düşünebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün otomobil bölümüne 7 plusla çektiğim resmi koydum bikaç kişi konuyu bırakıp bu resmi neyle çektiniz vs diye msglar attı aynı resmi burayada atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 29 Ekim 2016; 22:06:14 >

• Bings kullanıcısına yanıt
    10.0.1 ise imzalar kapandı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: east10

7 plus almayı düşünüyorum fakat online store dan alsam gerçekten 3-4 hafta sonra mı yollarlar telefonu yoksa ellerine geçtikçe yollarlar mı daha kısa sürede? Başka yerden alırsam değişim ve iade konusunda store kadar rahat olamayacağım için sarı ekran ölü piksel vs. konularda sonradan sıkıntı yaşamak istemiyorum.

Ben dahil hatırı sayılır bir grup AOS'dan sipariş verenler olarak ortalama 2 haftadır cihazlarımızı bekliyoruz. Hafta içi paketlense ve kargoya verilse kabaca perşembe - cuma günü elimde olur (ki bu iyimser bir senaryo bence). Dolayısıyla evet 2-3 hafta kesin beklersiniz. Hele hele Jet Black siparişiniz olacak daha da uzun olabilir bu süre...
  • F@T@H F kullanıcısına yanıt
    Ekran ayarlarınızın fotosunu atabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Soldaki iphone 7.Sizce bu bir sorunmu ?

Abov benim ekranım da böyle. Acaba Apple Store'a gidip değiştirsem mi?

Yeni verdikleri de sarı ekranlı çıkar mı acaba? Ha bir de stok var mıdır ki 7 128gb için?

• sarı ekranlı cihazları değiştiriyorlarmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Ana ekran tuşu için kademe ayarları var mı telefonda?

Var tabii, Ayalar -> Genel -> Home tuşu
  • yazar8 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence bu bir sorun değil.Çünkü elimizdeki 3 telefonuda açtık hepsi böyle sarı
  • Kameraya girdiğinizde siyah ekran hatası alan oldu mu

(Her zaman olmasa da 5 günde bir olabiliyor. Arka planda kamerayı kapatıp tekrar açtığımda normale dönüyor)

• pulpa kullanıcısına yanıt
    Bende bunları görünce aklım karıştı s7 edge den geçsem mi diye :)

Kamera mükemmel gerçekten. Keşke androidi bilgisayar gibi kullanabiliyorum iphone uda kullanabilsem. Direk düşünmeden geçersim.

• quote:

Hocam bence bu bir sorun değil.Çünkü elimizdeki 3 telefonuda açtık hepsi böyle sarı

Beni de çok rahatsız etmiyor yalnız parlaklık azaldıkça daha belli oluyor sarılık en azından bana öyle geldi. Ama gündüz sarılık yok, gözümü de rahatsız ettiği söylenemez..
  • Resim koymayı deniyorum ama beceremedim ama gerçekten ekran ayarla çok güzel oluyor

• auafina47 kullanıcısına yanıt
    10.1 güncelleyin düzeliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravenous

Bugün almaya gidecektim, sarı ekran vs okuyunca vazgeçtim. Şarj süresi zaten kafamı karıştırıyordu, az daha mı beklesem ne yapsam bilemedim.

Teknosa, vatan gibi yerden alsam, sarı ekranlı çıksa, kesinlikle ne iade ne de değişim yaparlar. Servise gidecek cihaz falan filan.

Sorunsuz dediğiniz bir seriai var mı, ona bakayım.

Son çare 1 ay bekleyip apple storedan almak sanırım.

Bende Yok sarı ekran şans işi biraz

• Kameradaki optik resim sabitleme (ois) fotoğraf çekerken niye aktif olmuyor, bunu farkeden var mı ? Sadece video da çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yazar8

quote:

Soldaki iphone 7.Sizce bu bir sorunmu ?

Abov benim ekranım da böyle. Acaba Apple Store'a gidip değiştirsem mi?

Yeni verdikleri de sarı ekranlı çıkar mı acaba? Ha bir de stok var mıdır ki 7 128gb için?

Benim böyle olsayfi hiç beklemezdim değiştirirdim

• yazar8 kullanıcısına yanıt
    merhaba,

bu sarı ekran problemi en cok hangi modelde? 7 mi 7 plus'ta mi?
  • Kılıfın aynısından sipariş etmiştim gelmesini bekliyorum :) Ekran koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.