Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (880. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1) Whatsappta birisiyle konuşurken başka bir konuşmadan mesaj gelince ekranın tam ortasında onaylamalı bildirim çıkıyor ve bu her mesaj başına. Kapatamıyorum da bir türlü delirmek üzereyim. Ayarlardan bildirimlere girdim, Whatsapp sekmesinin altında "Başlıklar" seçili ancak olmuyor. Bunu nasıl kapatabilirim?

2) Her sms, whatsapp mesajı vs geldiğinde ekran uyanıyor. Bunu engellemenin yolu nedir?
  • 3 yıl 5S kullandıktan sonra ip 7 black ile aranızdayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sarı ekran ile ilgili değişim talep etsek onaylanır mı? zira bugün kıyasladım benim cihazın ekranı aynı ayarlarda daha sarımsı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selim_1905

arkadaşlar sarı ekran ile ilgili değişim talep etsek onaylanır mı? zira bugün kıyasladım benim cihazın ekranı aynı ayarlarda daha sarımsı.

Kime talepte bulunacaksınız? Apple Store'un sorun çıkaracağını sanmıyorum ama diğer firmalar belli olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMoreChance -- 29 Ekim 2016; 21:5:2 >
  • Cihazın kaçıncı hafta üretimi olduğunu nereden nasıl bakıp öğreniyorduk.? Yardımcı olabilir misiniz.? Teşekürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

Cihazın kaçıncı hafta üretimi olduğunu nereden nasıl bakıp öğreniyorduk.? Yardımcı olabilir misiniz.? Teşekürler.

sndeep.info adresinden seri numarasını yazıp öğrenebilirsiniz.

• Soldaki iphone 7.Sizce bu bir sorunmu ?
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• OneMoreChance kullanıcısına yanıt
    Vatan pc den almıştım cihazı.sarı ekrandan dolayı daha önce değişim yapıldı mı acaba iphone da

• Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    İki cihazda da ekran ayarları aynıysa bence sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: manager5833

Arkadaşlar video izlerken ekrandaki bass tarzı titreme normal bi durum mu?Bu yeni gelen bi bass özelliği gibi bişey mi yoksa benim telefonda mı sıkıntı var?

Yok mu bilgisi olan?

• manager5833 kullanıcısına yanıt
    Hafif bir titreşim oluyor hocam ahize kısmında da hoparlör olduğu için titremenin normal olduğunu düşünüyorum

• Selim_1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi diğer gelen iphone 7 i açtım.Ondada aynı sorun var.İkisindede aynı olay olması çok şaşırtıcı

• 7 plus almayı düşünüyorum fakat online store dan alsam gerçekten 3-4 hafta sonra mı yollarlar telefonu yoksa ellerine geçtikçe yollarlar mı daha kısa sürede? Başka yerden alırsam değişim ve iade konusunda store kadar rahat olamayacağım için sarı ekran ölü piksel vs. konularda sonradan sıkıntı yaşamak istemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Renk filtrelerinden hallettim ben ama tekrar kıyaslama yapmam lazım bende beyaz noktaları azalt seçeneği aktifti pasifleştirince beyazladı biraz

• İphone bir daha hayatta diyordum ama plus ın kamerası beni cezbetti
    Sizce s7 edge den geçmeye değer mi ? Geçersem yanımda tablet taşımak zorunda kalacam ama (usb dosya aktarımı,işlerim için pdf excel word dosyalarını açmam,kolayca flaşa aktarabilmem tel üzerinden çalışabilmem gerekiyor bunları s7e de yapabiliyorum ama iphoneda yapamayacağım için tablet zorunluluk)

Sizce değer mi ? Eski 4s kullanıcısıyım. İos a yabancı değilim, Geçersem 2 nedenim var biri o mükemmel kamera(ya işlem görmüş fotoğraflar yada ben s7 edge ile düzgün ayarlayıp çekemiyorum.) Bir diğer nedenim ise 3d touch,yeni home tuşu merakım ve ios un basit arayüzü. Android gibi fonksiyonel değil ama pratik.

• dascagal D kullanıcısına yanıt
    Bana ekran yeteri kadar beyaz geliyor, yanına başka telefon koyup da denemedim hocam kafa karıştırmaya gerek yok.

• Ana ekran tuşu için kademe ayarları var mı telefonda?

• Bugün almaya gidecektim, sarı ekran vs okuyunca vazgeçtim. Şarj süresi zaten kafamı karıştırıyordu, az daha mı beklesem ne yapsam bilemedim.

Teknosa, vatan gibi yerden alsam, sarı ekranlı çıksa, kesinlikle ne iade ne de değişim yaparlar. Servise gidecek cihaz falan filan.

Sorunsuz dediğiniz bir seriai var mı, ona bakayım.

Son çare 1 ay bekleyip apple storedan almak sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: KrasofchicK

quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

Cihazın kaçıncı hafta üretimi olduğunu nereden nasıl bakıp öğreniyorduk.? Yardımcı olabilir misiniz.? Teşekürler.

sndeep.info adresinden seri numarasını yazıp öğrenebilirsiniz.

Hocam peki sarı ekrana denk gelmemek için kaçıncı hafta üretimi cihaz almalıyım.? Plus için soruyorum bu soruyu

• Sari ekrandan kaçiş yokkk bu sari ekran epeydir ortamda konuşulan ve tartişilan konu bnm 6s ile 6 karşilaştirdim 6s sariydi ama ekran ayari yapinca şuan ikisidr aynı durumda gözü rahatsiz etmiyor bence kafaniza takipda vazgecmeyin üretim ile alakali konuda saçma geldi apple aciklama yapmişti ekranin sari oluşu renkleri daha canli gösteriyor diye aciklama yapmişti ayrica anroid cihazlarin ekranida bana mavi geliyor nedense...

• 
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.