Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (672. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.368.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su an ikinci elde 16gb 6 ve 6s ler nasil satilmiyorsa almak istenmiyorsa ve hafizalari hep dolu geziyorsa 32 de 2 3 sene sonra o sekilde olabilir. Uygulamalarin boyutlari her gun artiyor e kamera da kaliteli. Zaten 400tl fark sayilmaz satsrken de 200 250 fazlasina veriyosun 32 nin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SlimShay kullanıcısına yanıt
    Home tusu ve kilit tusuna basili tut Apple logosu gelene kadar. Yo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Home Tuşu artık fiziksel bi tuş olmadığı için ses kısma ve güç düğmesi olmamış mıydı artık reset?
    Ses kısma ve kilit tuşuna basılı tutun Apple logosu gelene kadar sonra bırakın tuşları sonra telefonu tekrar açın

• quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Ss çekiyo öyle

• Arkadaşlar deminde yazdım bir tek hearthstone inmiyor reset falan bir işe yaramıyor inmiyor lanet oyun

• JusthingTr J kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Siparişi verdim bende

• quote:

Orijinalden alıntı: cemele

quote:

Orijinalden alıntı: Gondikçi

quote:

Orijinalden alıntı: classmanxx

Merhaba arkadaşlar kardeşim iphone almak istiyor .128 gb 7 yada 32 gb 7 plus düşünüyoruz.Ben s7 edge kullanıyorum ama çok hassas düşürdüğü an kırılır ekranı, iphone nin ona daha uzun süre dayanacağını düşünüyorum.32 gb model alsak kaç gb boş alan ile geliyor fazla oyun yüklemese hafıza yeterli olurmu.teşekkür ederim şimdiden.

Tam hatırlamıyorum ama 22-23 gb boş alan vardı sanırım.. Ayrıca oyun yüklemicekseniz 32 gb yeterli olur fazlasıyla. Ama bence 128 alın kafa rahat etsin maddi olarak zorlamıcaksa.. Uzun kullanımda 400 liralık fark çok az birşey.. Ama 1-2 sene sonra satcaksanız 32 alın..

22-23 Gb ise hapı yuttum desene. Ban 25 Gb lazim dı. O zaman Cloud dan aylık 3 Tl lik 50Gb bos yer alıp resim video vb lerini oraya atacagız.

25 - 28 gb kullanım alanı olur diye dusunuyordum..

İos 10 ile fabrika çıkışlı gelen bir kaç ve önceki sürümlerde silinmesi izin verilmeyen uygulamaları silebiliyorsunuz, o işlemlerden sonra rahat rahat 25 gb alanınız olur diye tahmin ediyorum. Cihaz gelebilirse denerim

• Arkadaslar Soruyu yanlıs yere soruyorsam kusura bakmayın?

Aliexpress i bekleyecek durumda değilim telefon geldi. Önerceğiniz uygun kılıf varmı?

Linkteki ürünü alayım diyorum. %25 indirim varmıs sanirim Ipone 7 ye özel. Bu gece 23:59 son.

www.spigen.com.tr
    Dünyanın En Ünlü ve En İyi Telefon Aksesuar, Kılıf Markası
    http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Plus-Kilif-Spigen-Liquid-Crystal-4-Tarafi-Tam-Koruma-Crystal-Clear,PR-2160.html

• quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Ss çekiyo öyle

Power tuşu ve ses yükseltme/azaltma(bu iki tuştan biriydi emin değilim hangisi olduğuna o yüzden ikisinide dene) tuşlarına aynı anda basarak reset atabilirsin.
  • Sheffield Wednesday kullanıcısına yanıt
  • ozinho20 kullanıcısına yanıt
    Daha önce kendi cihazında fark eden olmadımı böyle bi sıkıntı ?
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabı ses kısmaymış:)

• 10.1 Beta 3 kuran var mı ? Final sürümü bekleyelim mi ? Nasıl beta sürüm ?
    hocam tüm bilgiler gidiyor mu yapınca ?
  • Hissing sorunu her cihazda yok sanirim ben hic duymadim 7 plusda

• ozinho20 kullanıcısına yanıt
    Evet

• Merhaba arkadaşlar, iPhonecu olarak deneyim ve görüşlerimi paylaşmak isterim
    Androidçi arkadaşlara selamlar saygılar sunuyorum, Troller hariç elbette

7 Plus Gold 32 aldım,
    Gold kullanmamın sebebi sanırım iPhone 5 yüzünden; Siyah modeli çok çabuk çiziliyor diye Beyaz aldım ve alıştım.
    Siyahı görünce tekrar siyah alacağım diyordum ama yine gidip Gold aldım Gerçekten de testlerde gördük Siyah çok kolay çiziliyor 6 Plus'ı da Gold almıştım kılıfsız kullandım sıkıntı çıkartmadı, üstelik Ana Ekran tuşunun çerçevesi de kasayla aynı renkte olduğu için hiç hoşuma gitmiyor. Eskiden ortasında beyaz bir kare vardı çok hoş duruyordu.
    7+ kılıfsız kullanıyorum cebime koyarken kot pantolonun zımba sına değiyor iz bırakıyor silince geçiyor (Bu demek değil çizilmeyecek, kendi önlemlerinizi alın)

6+ 16GB kullandım kalan alanım 3.5GB idi ben öyle 4K video kaydı yapan birisi de değilim kayıt yapar PC'ye iCloud üzerine otomatik yedeklerim sonra cihazda optimizme edilmiş halini tutarım. Bunun bedeli aylık 3 TL ama DropBox, OneDrive veya Mega gibi ücretsiz çözümler de mevcut.

128GB alsam iyimi olurdu bilemiyorum ama kullanmayacağım özelliğe para vermek bana cazip gelmiyor zaten Devlet 1000 TL vergi aldı bu cihaz için bizden.

Cihaz genel olarak iPhone 7 değilde iPhone 6s+ SE olmuş gibi, yani Daha iyi bir iPhone 6S+ olmuş diyebilirim. Ana Ekran tuşu (Home Button) mükemmel olmuş zamanında JB (Jail Break) ile Virtual Button kullanıyordum ona benzemiş. OIS (Optik imaj sabitleme) zaten Plus modellerinde olan bir özellik olduğu için yabancılık çekmedim bildiğim bir özellikti, Kamera ve ekran iyileştirmesi gerçekten çok iyi beni memnun etmeyi başardı. Kasası zaten çok şık olan bir cihazdı arka anten çizgilerine hepimiz alıştık, çıkık kamera vs şimdi tüm cihazların Kameraları çıkık neyi eleştirirlerse kendileri kullanmak da zorunda oldukları için kullanıyorlar (Çıkmayan batarya, artmayan hafıza, Sım yuvası iğnesi, a ne küçük sim yahu vb.) Teknoloji bu şekilde işliyor.

Ben benim ihtiyaçlarımı karşılayacak bir ürün seçtim, Para benim cebimden çıktı, Sen Note 7 alırsın mutlu olursun ben iPhone ile Arz ve Talep meselesi.
    iPhone Android cihazlardan daha iyi veya daha kötü bir cihaz mı bilemem ama benim için öyle. Bu bir başkası için öyle olmaya bilir, Pişman değilim yine yaparım :)

Bu arada ANKARA NEXTLEVEL Turkcell Mağazasından aldım, arkadaşlara ilgileri için teşekkür ederim, zaten başka mağaza da kalmamıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurgti

10.1 Beta 3 kuran var mı ? Final sürümü bekleyelim mi ? Nasıl beta sürüm ?

10.1 beta 3 ü nasıl kurcaksın usta? Telefon yazılımını ben 10.0.2 ye güncelledim güncellemeye girince zaten en güncel sürümdesin diyor?
  • 
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.