Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (673. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SaB0

quote:

Orijinalden alıntı: cemele

quote:

Orijinalden alıntı: Gondikçi

quote:

Orijinalden alıntı: classmanxx

Merhaba arkadaşlar kardeşim iphone almak istiyor .128 gb 7 yada 32 gb 7 plus düşünüyoruz.Ben s7 edge kullanıyorum ama çok hassas düşürdüğü an kırılır ekranı, iphone nin ona daha uzun süre dayanacağını düşünüyorum.32 gb model alsak kaç gb boş alan ile geliyor fazla oyun yüklemese hafıza yeterli olurmu.teşekkür ederim şimdiden.

Tam hatırlamıyorum ama 22-23 gb boş alan vardı sanırım.. Ayrıca oyun yüklemicekseniz 32 gb yeterli olur fazlasıyla. Ama bence 128 alın kafa rahat etsin maddi olarak zorlamıcaksa.. Uzun kullanımda 400 liralık fark çok az birşey.. Ama 1-2 sene sonra satcaksanız 32 alın..

22-23 Gb ise hapı yuttum desene. Ban 25 Gb lazim dı. O zaman Cloud dan aylık 3 Tl lik 50Gb bos yer alıp resim video vb lerini oraya atacagız.

25 - 28 gb kullanım alanı olur diye dusunuyordum..

İos 10 ile fabrika çıkışlı gelen bir kaç ve önceki sürümlerde silinmesi izin verilmeyen uygulamaları silebiliyorsunuz, o işlemlerden sonra rahat rahat 25 gb alanınız olur diye tahmin ediyorum. Cihaz gelebilirse denerim

Eyvallah hocam,
    Dediginiz gibi 6 Plus da da yüklü uygulamalar vardı sıfırladıgımda geri gelmediler. Numbers, Gitar vb.

Benim ürün Cuma aksamı geldi araya hafta sonu girmesi ve getiren arkadasın 2 gun izinli olması nedeni ile çarşamba sabah elime geçer gibi.

Bu arada Iphone 6 plus 64 Gb ı iyi fiyata gitti kapasite hariç fazla bir kayıp olmadan 7 ye geçmiş oluyorum.

• SlimShay kullanıcısına yanıt
    benim watsap ta ses kayıt attıgım veya dinlediğim zaman ses alçakdan yükseğe çıkıyor hoporlör sorunumu çözemedim rest mi atsam ki
  • Gondikçi kullanıcısına yanıt
    https://beta.apple.com/ gireceksin, apple id ve şifren ile public beta profili cihazına indireceksin, güncelleme menüsünde gözükür
  • ozinho20 kullanıcısına yanıt
    dinlerken kulagınıza götürüyorsanızda böyle oluyo olabilir,
    Yapacaksanız yedek alıp öyle yapin, düzelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enis Geçgen

Merhaba,

5 Gündür JetBlack kullanıyorum. Kılıf kullanmıyorum.Evet kılcal çizikler oluşuyor ama çok dikkatli ve ışık yansıması olmadan belli olmuyor. Telefonu direk elinden masaya atar şekilde koymuşumdur hep. Beni rahatsız eden bir görüntü oluşturmadı. Mat siyah ile karşılaştırdım. İlk bakışta evet mat siyah daha farklı görünüyor ama ben iyi ki JetBlack almışım diyorum.Düştüğünde mat siyah olan aynı şekilde hasar görecek bu da aynı şekilde hasar görecek :) O yüzden aklında hangi renk var ise onu almalısın.

Havadaki tozdan bile çizilen Jet Black'i 5 günüdr kılıfsız kullanıp masaya atarak koyuyorsunuz ve çok belli olmayan kılcal çizikler oluşuyor? Bence o telefonun arkasına bir daha bakın siz. Jet Black cidden havadaki tozdan bile çiziliyor, şaka değil yani. Kılıfın arasına giren toz da çiziyor, kullanmak ölüm resmen. Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. Apple Store'daki Jet Black'lere baktığımda da hepsi çizik içerisindeydi, ama normal renkler sorunsuzdu.

Ayriyeten görüntü olarak da hiç beğenmedim Jet Black'i, ucuz Çin malı telefon hissi verdi bana, 4S'teki lüks hissiyatı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozinho20

benim watsap ta ses kayıt attıgım veya dinlediğim zaman ses alçakdan yükseğe çıkıyor hoporlör sorunumu çözemedim rest mi atsam ki

Bende de durum öyle sorun değil Whatsaap bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RMDuman

Merhaba arkadaşlar, iPhonecu olarak deneyim ve görüşlerimi paylaşmak isterim
    Androidçi arkadaşlara selamlar saygılar sunuyorum, Troller hariç elbette

7 Plus Gold 32 aldım,
    Gold kullanmamın sebebi sanırım iPhone 5 yüzünden; Siyah modeli çok çabuk çiziliyor diye Beyaz aldım ve alıştım.
    Siyahı görünce tekrar siyah alacağım diyordum ama yine gidip Gold aldım Gerçekten de testlerde gördük Siyah çok kolay çiziliyor 6 Plus'ı da Gold almıştım kılıfsız kullandım sıkıntı çıkartmadı, üstelik Ana Ekran tuşunun çerçevesi de kasayla aynı renkte olduğu için hiç hoşuma gitmiyor. Eskiden ortasında beyaz bir kare vardı çok hoş duruyordu.
    7+ kılıfsız kullanıyorum cebime koyarken kot pantolonun zımba sına değiyor iz bırakıyor silince geçiyor (Bu demek değil çizilmeyecek, kendi önlemlerinizi alın)

6+ 16GB kullandım kalan alanım 3.5GB idi ben öyle 4K video kaydı yapan birisi de değilim kayıt yapar PC'ye iCloud üzerine otomatik yedeklerim sonra cihazda optimizme edilmiş halini tutarım. Bunun bedeli aylık 3 TL ama DropBox, OneDrive veya Mega gibi ücretsiz çözümler de mevcut.

128GB alsam iyimi olurdu bilemiyorum ama kullanmayacağım özelliğe para vermek bana cazip gelmiyor zaten Devlet 1000 TL vergi aldı bu cihaz için bizden.

Cihaz genel olarak iPhone 7 değilde iPhone 6s+ SE olmuş gibi, yani Daha iyi bir iPhone 6S+ olmuş diyebilirim. Ana Ekran tuşu (Home Button) mükemmel olmuş zamanında JB (Jail Break) ile Virtual Button kullanıyordum ona benzemiş. OIS (Optik imaj sabitleme) zaten Plus modellerinde olan bir özellik olduğu için yabancılık çekmedim bildiğim bir özellikti, Kamera ve ekran iyileştirmesi gerçekten çok iyi beni memnun etmeyi başardı. Kasası zaten çok şık olan bir cihazdı arka anten çizgilerine hepimiz alıştık, çıkık kamera vs şimdi tüm cihazların Kameraları çıkık neyi eleştirirlerse kendileri kullanmak da zorunda oldukları için kullanıyorlar (Çıkmayan batarya, artmayan hafıza, Sım yuvası iğnesi, a ne küçük sim yahu vb.) Teknoloji bu şekilde işliyor.

Ben benim ihtiyaçlarımı karşılayacak bir ürün seçtim, Para benim cebimden çıktı, Sen Note 7 alırsın mutlu olursun ben iPhone ile Arz ve Talep meselesi.
    iPhone Android cihazlardan daha iyi veya daha kötü bir cihaz mı bilemem ama benim için öyle. Bu bir başkası için öyle olmaya bilir, Pişman değilim yine yaparım :)

Bu arada ANKARA NEXTLEVEL Turkcell Mağazasından aldım, arkadaşlara ilgileri için teşekkür ederim, zaten başka mağaza da kalmamıştı.

Bilgiler için teşekkürler siz gibi detaylı yazan yok nerde kaldı bu detaycılar! Dedim ki sizin yorumu gördüm. Bi next levele uğramadım uğrasamda 128 veya 256 bulamazdım.. Bi alabilsek cihazı bende detaylı yazılar yazacamda :) yazamadık alamadık cihazı bi :) tekrar teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emrec6

quote:

Orijinalden alıntı: RMDuman

Merhaba arkadaşlar, iPhonecu olarak deneyim ve görüşlerimi paylaşmak isterim
    Androidçi arkadaşlara selamlar saygılar sunuyorum, Troller hariç elbette

7 Plus Gold 32 aldım,
    Gold kullanmamın sebebi sanırım iPhone 5 yüzünden; Siyah modeli çok çabuk çiziliyor diye Beyaz aldım ve alıştım.
    Siyahı görünce tekrar siyah alacağım diyordum ama yine gidip Gold aldım Gerçekten de testlerde gördük Siyah çok kolay çiziliyor 6 Plus'ı da Gold almıştım kılıfsız kullandım sıkıntı çıkartmadı, üstelik Ana Ekran tuşunun çerçevesi de kasayla aynı renkte olduğu için hiç hoşuma gitmiyor. Eskiden ortasında beyaz bir kare vardı çok hoş duruyordu.
    7+ kılıfsız kullanıyorum cebime koyarken kot pantolonun zımba sına değiyor iz bırakıyor silince geçiyor (Bu demek değil çizilmeyecek, kendi önlemlerinizi alın)

6+ 16GB kullandım kalan alanım 3.5GB idi ben öyle 4K video kaydı yapan birisi de değilim kayıt yapar PC'ye iCloud üzerine otomatik yedeklerim sonra cihazda optimizme edilmiş halini tutarım. Bunun bedeli aylık 3 TL ama DropBox, OneDrive veya Mega gibi ücretsiz çözümler de mevcut.

128GB alsam iyimi olurdu bilemiyorum ama kullanmayacağım özelliğe para vermek bana cazip gelmiyor zaten Devlet 1000 TL vergi aldı bu cihaz için bizden.

Cihaz genel olarak iPhone 7 değilde iPhone 6s+ SE olmuş gibi, yani Daha iyi bir iPhone 6S+ olmuş diyebilirim. Ana Ekran tuşu (Home Button) mükemmel olmuş zamanında JB (Jail Break) ile Virtual Button kullanıyordum ona benzemiş. OIS (Optik imaj sabitleme) zaten Plus modellerinde olan bir özellik olduğu için yabancılık çekmedim bildiğim bir özellikti, Kamera ve ekran iyileştirmesi gerçekten çok iyi beni memnun etmeyi başardı. Kasası zaten çok şık olan bir cihazdı arka anten çizgilerine hepimiz alıştık, çıkık kamera vs şimdi tüm cihazların Kameraları çıkık neyi eleştirirlerse kendileri kullanmak da zorunda oldukları için kullanıyorlar (Çıkmayan batarya, artmayan hafıza, Sım yuvası iğnesi, a ne küçük sim yahu vb.) Teknoloji bu şekilde işliyor.

Ben benim ihtiyaçlarımı karşılayacak bir ürün seçtim, Para benim cebimden çıktı, Sen Note 7 alırsın mutlu olursun ben iPhone ile Arz ve Talep meselesi.
    iPhone Android cihazlardan daha iyi veya daha kötü bir cihaz mı bilemem ama benim için öyle. Bu bir başkası için öyle olmaya bilir, Pişman değilim yine yaparım :)

Bu arada ANKARA NEXTLEVEL Turkcell Mağazasından aldım, arkadaşlara ilgileri için teşekkür ederim, zaten başka mağaza da kalmamıştı.

Bilgiler için teşekkürler siz gibi detaylı yazan yok nerde kaldı bu detaycılar! Dedim ki sizin yorumu gördüm. Bi next levele uğramadım uğrasamda 128 veya 256 bulamazdım.. Bi alabilsek cihazı bende detaylı yazılar yazacamda :) yazamadık alamadık cihazı bi :) tekrar teşekkürler :)

Rica ederim, umarım faysa sağlamışımdır. 128 konusu tartışmaya açık, ben de 128 arıyor olsaydım vay halime :)

• Beyler ıphone 7 32 gb sahibim telefon acayip yavaş şarj oluyor, 2 saatte tam dolmadı %98 zor geldi ve şimdi de şarjım hızlı bitiyor lütfen yardımcı olun

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Ana sayfadaki videoyu seyredin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuxAeternaFB

Dün attığım mesaj nedense silinmiş :D arkadaşlar tekrar belirtmek istiyorum konuya musallat olan androidçilerin kuyruk acıları bu videoda saklı videoyu izleyin lütfen android dünyasının en yüksek donanımlı telefonu var karşınızda 6 GB ram var telefonda iphone 7 plusda ise sadece ama sadece 3 gb var androidçiler diyordu ya hani 'yiaaa 3gb ram var ehehe bizde daha yüksek bu telefona bu para verilmez' diye meğer tüm kıskançlıklarının nedeni 3gb ram'e sahip telefonun en güçlü andriod cihazını bile ezip darmadağın etmesi imiş 10 uygulamadan sonra ikinci tura geçtiğinizde adeta telefon alev alacak hale geliyor yazılım çöplüğü olması böyle bir şey demek ki :) android pişmanlıktır cihazını android fanboylarının mesajlarını görmezden gelerek güle güle kullanın o kıskanan uzanamadığı ciğere mundar diyen kitlede bir zaman sonra bu başlığa girmeyi bırakacak ve başlık isminde yazdığı gibi kullanıcı kulübü olacak :)

Bakın bu da samsungcuların amiral gemisi olan Note7 o ise çok daha felaket bir noktada ikinci turda nerdeyse telefon patlayacak konuma gelmiş :D

ALLAH SABIR VERSİN SİZE ANDROİD KULLANAN KARDEŞLERİM. ŞİMDİ NEDEN KONUYA BU KADAR GEREKSİZ YERE MUSALLAT OLUP KONUNUN AKIŞINI SÜREKLİ BOZDUĞUNUZU ANLAYABİLİYORUM. ZOR TABİ. ZOR.

Allah her işletim sistemine İOS stabilliği ve güvenirliği versin. Rabbim android kullanan kardeşlerimin de milyonlarca virüs dolu olan bir mağaza yerine İOS gibi sadece onaydan geçen uygulamaların eklendiği güvenli bir mağaza versin Aminn

Birader seninki objektif bir bakış açısı olmamış,ayrıca kendinle çelişiyorsun orda açıklamada önce en yüksek donanıma sahip Android cihaz'ın 6gb ram var diyorsun, daha sonrada yazılım yetmediği için hız testinde fark atmış diyorsun.Demekki ram çok olması telefonun iyi olduğu anlamına gelmiyor.Burada bakman gereken şey ekranın yeteri kadar kalitelimi kamerası hangi koşullarda çekim yapabiliyor artı özellikleri neler sana 1 günlük süreçte ne kadar dayanıyor.Bu verdiği özelliklere göre bataryası ne kadar gidiyor.Bu bahsettiğimiz şeylerde yazılıma bakıyor evet ios10 güçlü bir işletim sistemi. Ama Android le karşılaştırılması mümkün değil çünkü Android sınırsız açık kod yazılımı ios ise sınırları çizilmiş bir kale düşün o kalenin içerisini en güzel şekilde dizayn edilmiş hali tabiki böyle olunca stabilitesi yüksek olur,mükemmelleştirilmeye çalışılmış.Ama androidde sınır yok nereyi güzelleştirceksin adamlar etrafını güzelleştirmeye çalışıyor ama düşün 50 metre sonrasını görmüyor çünkü onun kontrolünde değil bu bahsettiğim google play store oluyor,biraz parası olan kod yazmayı bilen adam orda program yapabiliyor.Sen de az bilinçli ol 5-10 milyondan aşagı indirilmeyen uygulamayı indirme yorumlara bak virüs kapmaz cihazın.Sen bunu gidipte ios ta yapamazsın hop birader derler adama hatta öyle birşeye kalkışamazsın orda öyle bir durum yok çünkü adam MIT (Massachusetts Teknoloji Enstitüsü)den Stanford'dan en zeki kaliteli adamları topluyor eline hertürlü imkanı veriyor, herkes hangi bölümde iyi ise orayı mükemmelleştiriyor.Kalenin güvenliği çevre düzenlemesi ne geliyorsa aklına,sonrada adam işinde en iyi olan adamlardan;kamerayı sony den, depolamayı Toshiba dan,samsung dan ram alıyor,sonrada 3 bin kağıttan veriyor.Ama Android öyle değil sınır yok androidde root yaparak yetkiyi eline alabiliyorsun,cihazın stock romunu kendin üstüne birşeyler ekliyerek rom geliştirip cihaza atabiliyorsun. Dediğim gibi tercih meselesi fark bu. O yüzden karşılaştırılma yapılması zor.Gelelim ekrana ekran 750*1334 gibi garip bir çözünürlük hd bile değil,İphone 7 plus hd ekrana sahip onu bekleyin bari.Kaç senedir aynı cihaz ama teknoloji geliştikçe adamlar ekran teknolojisi koyarak kaliteyi artırıyorlar.Renklerin beyaz mavi dengesini ayarlayarak adamlar piksel değerinin çok önemli olmadığını gösteriyor bizlere, örnek şuanki 4k diye bize yutturulan tv ler hdr ve upscale teknolojisi ile hd görüntüyü doldurarak adamlar 4k görüntü elde ediyorlar. Gerçek 4k mı tabiki değil.iphone da bildim bileli hd ekrana sahip olmadı ama güncel teknolojiyi cihaza işliyor 2020 de sahip olucak hd ekrana :) normal seri plus hd ekranla gelicek zaten :) Gelelim yazılıma batarya konusundada iyi iş çıkarıyor.1960 Mah Düşük bir bataryası olmasına rağmen bir günü rahatlıkla çıkarıyor.Neyse gelelim Android'i sadece samsung sananlara birader samsung iphone rakibi değil onla Karşılaştırma. Samsung'un note serisi vardı kendine özgü oda note7 ile beraber yandı bitti kül oldu.İphone rakibi Sony dir. Sen git bana iphone 7 vs Sony Z yi veya sony Xperia z5 premium her konuda tokatlıyor de tamam iphone bu işi biliyor zirvesinde derim ama yok öyle bir dünya.Merak ediyorum bu iphone icloud hack lenmesinden sonra nasıl hala güvenipte kullanabiliyorlar.Bilerekmi yaptılar tezgah mıydı hepsi hadi onlar bilerek yaptı.Eski cihazlar 16 gb hafızaya, hangi resmi yükleyeceksin ıcloud atıcaksın resimlerini orda güvende olduğuna inanıyormusun.Gerçi 32 gb yaptılar sonunda ıphone 7.Icloud da özel resimleri hacklenen ünlülerin hepsi okadar çok prim yapıp para kazandıki işlerine geldi anlaşılan.Son birşeye daha değinmek istiyorum Sony z2 ile başlayan suya dayanıklı lık ip67 ip68 sertifakası adamlar işi biliyor biz bu olmadığı için çok müşteri kaybettik deyip, iphone 7 de hemen eklemişler,sertifikaları 30 dakika suya dayanması güzel hoparlörde cızırtılar oluyor su çıkana kadar ama Sony kadar başarılı beğendim bu özelliğini.İphone kendine özgü parmak okuyucu su vardı.Bunu da sony aldı Z5 premium da tuş kapamada parmak okuyucusu var.Rekabette İphone rakibi Sony dir Samsung un bir numarası kalmadı artık.O yerle bir olan güveni telefonda kolay kolay toplayamaz.Tabiki ucuz diye gidiyorlar 300-400 lük telefon alıyorlar. 3 ay sonra yok dokunmatiği bozuldu yok ekran kötü en iyisi iphone deyip basıyor 2500-3000 oh tamam.Ee birader ne verdinki ne istiyorsun ne kadar ekmek okadar köfte gidip 300-2500 lük cihaz karşılaştırması yapıyorsun.1500 lük cihaz al sonra iphone la karşılaştır bari. Şuan elimde Sony Xperia z2 var harika bir telefon kamerası bataryası çok güzel ısınma 4k video çekeceğim zaman veya sağlam 2-3 gb lık oyunu 30 dakikadan fazla oynarsam oluyor.Ondada suya atıyorum miss :)Rahatlılıkla 1.5gün götürüyor Stamina modun etkisi büyük ekran desen 1920*1080 424 ppi ekran kalitesi ama bu pikseller artık bana çok şey ifade etmiyor ekran teknolojisi Full HD TRILUMINOS Display X-Reality Engine işte bunlar önemli İphone da Retina HD ekran
    625 cd/m2 maksimum parlaklık (tipik)
    Bu daha iyidir bu daha kötüdür demiyorum.Tekrardan belirtiyim karşılaştırılması mümkün değil diyorum.Android ios farklı platform.Neyse sona gelicek olursak ios Android mantık açısından ve biraz teknolojiden anlayan birileride bilir bunu,farklı platformdur karşılaştırması olmaz.İşletim sistemi değilde ekran kalite, kamera, batarya,stabilite hız karşılaştırması yapcaksanda bunu Sony ile yap Samsung la değil neyse tercih meselesi Küresel kapitalizm oyuncağı olduk ps4 Pro bekliyorum bende deli gibi :) 4k tv yok ama fullhd de idare etcez.Ama bana sorarsan okadar para verince insan daha çok şey bekliyor.Daha yazarımda gerek yok...

• Arkadaşlar Ankara da Optimum da medimarkt da 7 gold 32 var mi , bilgisi olan var mi ?

• Sizce iphone 7 plus 32 mi yoksa 128 mi almalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Beyler ıphone 7 32 gb sahibim telefon acayip yavaş şarj oluyor, 2 saatte tam dolmadı %98 zor geldi ve şimdi de şarjım hızlı bitiyor lütfen yardımcı olun

Aynı sorun bendede var.. Benimki şarj oldu %100 oldu ama çabuk bitiyor şuan.. aynı cihaz benimde 7 32gb

Usta sne cihazı alır almaz şarja taktınmı yoksa kullanıp %10-15 e falan indirip mi fulledin?? Ben alır almaz taktım ondnamı böyle oluyor acaba
  • İphone güzel telefon çirkin olan tek tarafı arka kameranın çıkıntısı. 7 serisinde düz yaparlar diye bekliyordum ama olmadı anca arkadaki çirkin cizgiyi düzenlediler. sanırım kamerayıda iphone 8 de düzeltirler:))

• quote:

Orijinalden alıntı: cemele

Arkadaslar Soruyu yanlıs yere soruyorsam kusura bakmayın?

Aliexpress i bekleyecek durumda değilim telefon geldi. Önerceğiniz uygun kılıf varmı?

Linkteki ürünü alayım diyorum. %25 indirim varmıs sanirim Ipone 7 ye özel. Bu gece 23:59 son.

www.spigen.com.tr
    Dünyanın En Ünlü ve En İyi Telefon Aksesuar, Kılıf Markası
    http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Plus-Kilif-Spigen-Liquid-Crystal-4-Tarafi-Tam-Koruma-Crystal-Clear,PR-2160.html

eğer sağlamlık arıyorsan slim amor yada Tough Armor

• Arkadaşlar telefon nasıl bir sıkıntısı var mı ? ona göre yarın 6s plus ya da 7 plus alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Merhaba,

5 Gündür JetBlack kullanıyorum. Kılıf kullanmıyorum.Evet kılcal çizikler oluşuyor ama çok dikkatli ve ışık yansıması olmadan belli olmuyor. Telefonu direk elinden masaya atar şekilde koymuşumdur hep. Beni rahatsız eden bir görüntü oluşturmadı. Mat siyah ile karşılaştırdım. İlk bakışta evet mat siyah daha farklı görünüyor ama ben iyi ki JetBlack almışım diyorum.Düştüğünde mat siyah olan aynı şekilde hasar görecek bu da aynı şekilde hasar görecek :) O yüzden aklında hangi renk var ise onu almalısın.

Havadaki tozdan bile çizilen Jet Black'i 5 günüdr kılıfsız kullanıp masaya atarak koyuyorsunuz ve çok belli olmayan kılcal çizikler oluşuyor? Bence o telefonun arkasına bir daha bakın siz. Jet Black cidden havadaki tozdan bile çiziliyor, şaka değil yani. Kılıfın arasına giren toz da çiziyor, kullanmak ölüm resmen. Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. Apple Store'daki Jet Black'lere baktığımda da hepsi çizik içerisindeydi, ama normal renkler sorunsuzdu.

Ayriyeten görüntü olarak da hiç beğenmedim Jet Black'i, ucuz Çin malı telefon hissi verdi bana, 4S'teki lüks hissiyatı yok.

Kim nasıl gördü havadaki tozdan etkilendiğini anlamış değilim :) Fotoğraf çektim bakabilirsin detaylı. Bu şekilde olduktan sonra sorun yok :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Merhaba,

Kim nasıl gördü havadaki tozdan etkilendiğini anlamış değilim :) Fotoğraf çektim bakabilirsin detaylı. Bu şekilde olduktan sonra sorun yok :)

Köşesi çizilmiş sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: snowZi*

Sizce iphone 7 plus 32 mi yoksa 128 mi almalıyım

Bütçe yeterliyse 128gb daha mantıklı.

• 
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.