Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (670. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 unde apple storeden siparis verdim ama havalem hala onaylanmadi sizde durumlar nasil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Sonunda cihazı buldum :) kısmetse Salı günü öğleden sonra elimde olacak. Mat Siyah 7 Plus 32 GB yada 128 GB artık şansıma hangisi gelirse...

Hocam hayırlı olsun

Sağol hocam ya :) Zor oldu ama oldu sonunda :))

İste azmin zaferi. Hayirli olsun simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Ankara vatan da telefonla aradım 128 7plus mat siyah istanbuldan getirtebileceklerini söylediler hemen

Ankarada 3 vatan mağazası gezdim tarih belli değil sipariş verirseniz 10 günde olabilir 20 günde olabilir dediler. Teyit ettirin ona göre kesinleştirip alın derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gondikçi

quote:

Orijinalden alıntı: Mark_Mamzark

Büyük telefon kullanmamış yada daha önce eline plus almamış arkadaşlar bugün telefon sürekli kot cebimin içindeydi aynı zamanda çakmaklık bölümünde de çakmak vardı ama telefon oturur kalkarken bir rahatsızlık vermedi bilemiyorum belki cebim büyüktür ama boyut olarak şuana kadar hiçbir rahatsızlığım Yok

Alışmışsın usta sen büyüğe ondan rahatsızlık vermemiştir ondan hissetmemişsindir sen.

• arkadaşlar bu jelatin olayında biliyorsunuz tam ekran kaplayan yok yani aldıgımız jelatinlerde kenarlarda açık kalıyor ve bence pis görüntü oluşturuyor. özellikle cam versiyon takınca daha da kötü oluyor. tam ekran kaplayan olarakda ben bulamadım kaliteli bişey. bütün ekrana takılan plastik malzemeli bir jelatin gibi bir şey var ama alt ve üst tarafdaki yerlerin üstünede geliyor yani sadece ekranı tam kaplayan jelatin varmıdır denk geldiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

14 unde apple storeden siparis verdim ama havalem hala onaylanmadi sizde durumlar nasil

https://forum.donanimhaber.com/m_121101281/mpage_2/tm.htm
  • esperer kullanıcısına yanıt
    ya yUmuşak evet hatta ses tuşları daha tok ses çıkartıyor kilit tuşu öyle değil.Birde kilit tuşuna az baskı uyguladığınızda açılmıyor ama sert basmam gerekiyor illa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukoli -- 16 Ekim 2016; 13:35:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Sonunda cihazı buldum :) kısmetse Salı günü öğleden sonra elimde olacak. Mat Siyah 7 Plus 32 GB yada 128 GB artık şansıma hangisi gelirse...

Hocam hayırlı olsun

Sağol hocam ya :) Zor oldu ama oldu sonunda :))

İste azmin zaferi. Hayirli olsun simdiden

Eyvallah hocam

• Şarj mükemmel gidiyor:))
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Getirtebiliriz diyen umitkoy vatan nereden getirtiyor istanbuldan bilmiyorum

Anladım hocam çok sağolun bilgilendirme için.

• RedManetics kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

5 Gündür JetBlack kullanıyorum. Kılıf kullanmıyorum.Evet kılcal çizikler oluşuyor ama çok dikkatli ve ışık yansıması olmadan belli olmuyor. Telefonu direk elinden masaya atar şekilde koymuşumdur hep. Beni rahatsız eden bir görüntü oluşturmadı. Mat siyah ile karşılaştırdım. İlk bakışta evet mat siyah daha farklı görünüyor ama ben iyi ki JetBlack almışım diyorum.Düştüğünde mat siyah olan aynı şekilde hasar görecek bu da aynı şekilde hasar görecek :) O yüzden aklında hangi renk var ise onu almalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pained33

arkadaşlar bu jelatin olayında biliyorsunuz tam ekran kaplayan yok yani aldıgımız jelatinlerde kenarlarda açık kalıyor ve bence pis görüntü oluşturuyor. özellikle cam versiyon takınca daha da kötü oluyor. tam ekran kaplayan olarakda ben bulamadım kaliteli bişey. bütün ekrana takılan plastik malzemeli bir jelatin gibi bir şey var ama alt ve üst tarafdaki yerlerin üstünede geliyor yani sadece ekranı tam kaplayan jelatin varmıdır denk geldiniz mi ?

aliexpress den alışveriş yapıyorsan, iphone 7 3d tempered glass yaz. Ürünler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiTeRaVeN -- 16 Ekim 2016; 13:42:39 >
  • Yerimizi alalım En son renk seçimi ve kapasite tercihi olan Iphone 7 plus 32 gb siyah i paris Apple store dan zar zor aldırabildim.

Şeffaf kılıf önerisi olan varmı arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

Arkadaş i6 plus kullanıyorum,64 gb ağzına kadar dolu,Zerre kasma yok,yavaşlama performans vb kayıp yok.foto video toplasan 5 gb var bende.Telefonun yavaşlayacağını nereden çıkarıyorsun?Android ile karıştırma İphone u.

Bu mantığı anlamıyorum işte,Kendi tercihlerinizin akılcı,başkasınınkinin gereksiz olduğunu gösterme çabası niye?

Herkesin kullanımı tabiki. Ben 4k cekip telefonda bulundurmam, gereksiz mobil sitesi olan uygulamaları bulundurmam, facebook tarayicidan giriliyorken uygulama kullanmam. Yoksa 128 gb da doldurulur 256 gb da.

Bu arada arka planda çalışan, bildirim yollayan her uygulama pili yer, telefona yük olur. Performansı etkilemez gibi hissedersin ancak ufak ufak etkiler. Bunun ios'u android'i yok.

• Daha iyileri sizlerin olsun.

• Gondikçi kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar sizden ricam bu adamı herkes şikayet etsin bizim sevgili adminlerimiz şikayet olmadığını söylüyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pained33

arkadaşlar bu jelatin olayında biliyorsunuz tam ekran kaplayan yok yani aldıgımız jelatinlerde kenarlarda açık kalıyor ve bence pis görüntü oluşturuyor. özellikle cam versiyon takınca daha da kötü oluyor. tam ekran kaplayan olarakda ben bulamadım kaliteli bişey. bütün ekrana takılan plastik malzemeli bir jelatin gibi bir şey var ama alt ve üst tarafdaki yerlerin üstünede geliyor yani sadece ekranı tam kaplayan jelatin varmıdır denk geldiniz mi ?

Ben aldim ve gayet memnunum tam ekran ve belli olmuyor.

Belli isinizi gorur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Arkadaşlar bu 32lerdeki depolama yavaşlıģı kafamı karıştırdı.Sizce ileriye yönelik kasmaması açısından 7plus32 mi 7 128 mi birinde depolama hız farkı diğerinde ram farkı var.

Bu konu çok yanlış anlaşıldı. Kasma diye bir durum söz konusu değil. 32 GB ve 128 GB aynı işlemci ve Ram'i kullanıyor. Burdaki olay hafızanın yüksek olmasından dolayı 4K işlemede daha hızlı olan 128 GB'tır bu kadar. Tabi bu da sentetik testlere göre. Günlük kullanımda çok bir fark yaratmayacaktır. Aklınızı karıştırmayın. Kasma masma söz konusu bile değil... Kullanımıza göre alacağınız dahili hafıza seçeneğini belirleyin...

Açıklama için tesekkurler,

Benim kapasite tercihlerim 128-256-32GB, Silver-Gold-Black seklindeydi.

Fransaya arkadasim gitti ordada plus da stock sorunu varmis, yok demisler sonra Iphone 7 alırken bunlara yok diyen elemanın baska bir bayana plus verdigini görmüşler ve en son renk secimi ve kapasite tercihi olan siyah 32Gb plus ı aldı.

Umarım bu yavas yada kasma olayından muzdarip olmama. Benim mevcut Iphone 6 Plus 64Gb de kullandigim kapasite 22 Gb , 32 Gb yeterli olacak gibi duruyor ama 128 Olsa daha iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkans

Arkadaşlar sizden ricam bu adamı herkes şikayet etsin bizim sevgili adminlerimiz şikayet olmadığını söylüyorlar.

Yani illa şikayet mi olması lazım mış?Adamın geriye dönük 10 mesajınbı okusalar adamı atmak için fazlasıyla neden olduğunu görebilirler.:)
  • Merhaba arkadaşlar kardeşim iphone almak istiyor .128 gb 7 yada 32 gb 7 plus düşünüyoruz.Ben s7 edge kullanıyorum ama çok hassas düşürdüğü an kırılır ekranı, iphone nin ona daha uzun süre dayanacağını düşünüyorum.32 gb model alsak kaç gb boş alan ile geliyor fazla oyun yüklemese hafıza yeterli olurmu.teşekkür ederim şimdiden.
  • 
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.