Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (671. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkans

Arkadaşlar sizden ricam bu adamı herkes şikayet etsin bizim sevgili adminlerimiz şikayet olmadığını söylüyorlar.

Nasıl şikayet olmamış ?

Ben iki kere şikayet ettim ,

Üst yönetime iletileceği söylendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safahat01

quote:

Orijinalden alıntı: pained33

arkadaşlar bu jelatin olayında biliyorsunuz tam ekran kaplayan yok yani aldıgımız jelatinlerde kenarlarda açık kalıyor ve bence pis görüntü oluşturuyor. özellikle cam versiyon takınca daha da kötü oluyor. tam ekran kaplayan olarakda ben bulamadım kaliteli bişey. bütün ekrana takılan plastik malzemeli bir jelatin gibi bir şey var ama alt ve üst tarafdaki yerlerin üstünede geliyor yani sadece ekranı tam kaplayan jelatin varmıdır denk geldiniz mi ?

Ben aldim ve gayet memnunum tam ekran ve belli olmuyor.
    http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/iphone-66s7plus-3d-tam-kapatan-kavisli-3-boyutlu-cam-a-P91135940
    Belli isinizi gorur.

hocam peki bu kenar kısımları nasıl yani çerçeve olan kısımlar hissiyat ve görüntü bakımından kaliteyi azaltıyormu ve kılıf taktıysan sorun oldumu bu jelatin yanlardan kalkma gibi falan ? 7 plus bu arada

• İlkinde cevap yoktu yine sorayım;

Arkadaşlar bir kaç uygulamada su hatayı alıyorum; Öner'iniz nedir ?Gta Vice Cityde falanda aldık bu hatayı.

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gondikçi kullanıcısına yanıt
    maddi olarak ikiside zorlayacak ama en az zorlayacağı arıyorum :) bide telefonu sürekli cepte taşıyor plus alırsak büyük gelebilir sanırım şu an satış varmı onuda bilmiyorum dün teşhir görmek için bimeks vatan teknosa falan gezdim ama bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gondikçi

quote:

Orijinalden alıntı: classmanxx

Merhaba arkadaşlar kardeşim iphone almak istiyor .128 gb 7 yada 32 gb 7 plus düşünüyoruz.Ben s7 edge kullanıyorum ama çok hassas düşürdüğü an kırılır ekranı, iphone nin ona daha uzun süre dayanacağını düşünüyorum.32 gb model alsak kaç gb boş alan ile geliyor fazla oyun yüklemese hafıza yeterli olurmu.teşekkür ederim şimdiden.

Tam hatırlamıyorum ama 22-23 gb boş alan vardı sanırım.. Ayrıca oyun yüklemicekseniz 32 gb yeterli olur fazlasıyla. Ama bence 128 alın kafa rahat etsin maddi olarak zorlamıcaksa.. Uzun kullanımda 400 liralık fark çok az birşey.. Ama 1-2 sene sonra satcaksanız 32 alın..

22-23 Gb ise hapı yuttum desene. Ban 25 Gb lazim dı. O zaman Cloud dan aylık 3 Tl lik 50Gb bos yer alıp resim video vb lerini oraya atacagız.

25 - 28 gb kullanım alanı olur diye dusunuyordum..

• quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

İlkinde cevap yoktu yine sorayım;

Arkadaşlar bir kaç uygulamada su hatayı alıyorum; Öner'iniz nedir ?Gta Vice Cityde falanda aldık bu hatayı.

Bu mesaja eklenen görseller:

Hocam ben de 10 gündür bu sorunla uğraşıyorum. Vpn kullanarak çözdüm sorunu

Saçma sapan mesajlar atıyorsun. Aklın sıra konuyu trolluyorsun. Bir de insanlara hakaret ediyorsun. Neyse konuyla ilgili bizzat ben ilgileneceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkans

Saçma sapan mesajlar atıyorsun. Aklın sıra konuyu trolluyorsun. Bir de insanlara hakaret ediyorsun. Neyse konuyla ilgili bizzat ben ilgileneceğim.

Sana saçma geliyo çünkü iPhone bilıyosun kullanmayı ben ilk defa kullanıyorum

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bu jelatin olayında biliyorsunuz tam ekran kaplayan yok yani aldıgımız jelatinlerde kenarlarda açık kalıyor ve bence pis görüntü oluşturuyor. özellikle cam versiyon takınca daha da kötü oluyor. tam ekran kaplayan olarakda ben bulamadım kaliteli bişey. bütün ekrana takılan plastik malzemeli bir jelatin gibi bir şey var ama alt ve üst tarafdaki yerlerin üstünede geliyor yani sadece ekranı tam kaplayan jelatin varmıdır denk geldiniz mi ?

http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/iphone-66s7plus-3d-tam-kapatan-kavisli-3-boyutlu-cam-a-P91135940
    Belli isinizi gorur.

hocam peki bu kenar kısımları nasıl yani çerçeve olan kısımlar hissiyat ve görüntü bakımından kaliteyi azaltıyormu ve kılıf taktıysan sorun oldumu bu jelatin yanlardan kalkma gibi falan ? 7 plus bu arada

Ben 7 icin almistim. Kilif kullanmayi sevmiyorum o yuzden ikisi nasil olur bilmiyorum. Sizin icin birkac foto koyuyorum.

• Ilk cekim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Belli isinizi gorur.

Ben 7 icin almistim. Kilif kullanmayi sevmiyorum o yuzden ikisi nasil olur bilmiyorum. Sizin icin birkac foto koyuyorum.

fotolar için teşekkürler aydınlatıcı oldu gerçekten. görünüşe göre kötü durmuyor peki home tuşuyla jelatin arasında çok bir katman farkı çukurda kalma oldumu hocam?

• table8 kullanıcısına yanıt
    Hard reset atın

teşekkür ederim ilgilendiğiniz için 7 banada sıcak geliyor rengine karar versin zorlu ya gidip bakalım.hayırlı olsun telefonunuz sizinde.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Belli isinizi gorur.

fotolar için teşekkürler aydınlatıcı oldu gerçekten. görünüşe göre kötü durmuyor peki home tuşuyla jelatin arasında çok bir katman farkı çukurda kalma oldumu hocam?

Home tusu cok az altta kaliyor ama rahatsiz edecek sekilde degil hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

İyiki iPhone aldınız. Bende S7 edge ile arasında kaldım. Sonra yurt dışı iPhone 7 aldım. Tasarım olarak s7 edge daha iyi ama. Samsung un servisi davranışları ve yazılım desteğini okudum bunlar hayatta düzelmez. Note 4 kullanıyordum Yeni arayüz vermedi. Neyse dedim olabilir. Telefona güncelleme geldi arada kendini kapatıp açıyor yazılım kaynaklı çoğu note 4 kullanıcında oldu. Samsung tan ses seda yok. Yeni güncelleme gelir mi gelmez mi belli değil. Güncelleme verdi kilit sesi kısıldı. Telefon çalarken patlak ses vermeye başladı samsungtan ses yok. Ne zaman güncelleme verir belli değil.

Neyse dedim hadi eski cihaz

S7 edge baktım. Güncelleme vermiş hot piksel sorunu başlamış. Ne zaman düzeltir belli değil. Android 7 ne zaman gelir belli değil. Orta tuşu soyuluyor adi yapılmış kullanıcı hatası. Adam Hepsiburada.com dan almış cihaz arızalı servise verin demişler. Başka biri almış Hepsiburada.com dan telefon bariz kullanılmış lütfen servise verin demişler Samsung Türkiye aramışlar servise verin demişler.

Para veriyorsun değeri yok. Android güzel ama iPhone kullanınca kaliteyi hissediyorsunuz. Aos alım beğenmediniz mi koşulsuz iade değişim. Cihaz arızalımı çıktı Apple arayın durumu anlatın değişim olsun. Servislerin ağız kokusunu çekmeyin.

Güncelleme olaraktan kesin olarak. Bu telefon en az 4 yıl güncel ve en yeni özellikleri ve arayüzü alacak. Bu telefon 3 yıl sonrada satılacak. Ve hala değeri olan telefon olarak kalacak

S7 edge 2 iç yılını doldursun Samsung güncelleme veriyorum bakalım. Yada kimse hatırlıyor mu.

İnşallah kısmet olursa bundan sonra her telefonum iPhone olacak. 3GS aldım 5s aldım sonra note 4 kullanayım dedim yok arkadaş iPhone kalitesi hizmeti başka.

Aynen hocam en iyi kararı verdik diye dusunuyorum. Android dediginiz gibi özgür bir platform ancak her konuda uzun sureli tatmin etmiyor.

• Arkadaşlar uygulama indirirken bir sıkıntı yoktu ama heartstone oyununu indirmeye çalışınca son anda hata veriyor ne yapsam düzeltemedim fikri olan varmı. Sadece heartstone a ait bir sıkıntı

• Kardes bu n11 de satılan 3d ekran koruyucu aliexpress de cok daha ucuz haberin olsun

• JusthingTr J kullanıcısına yanıt
    Nasıl

• table8 kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız vpn uygulamasının adı nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

Elimdeki 64 gb iphone plus'ı 2 senedir kullanıyorum.ilk günkü gibi memnunum.Miladını daha doldurmadı,doldursun en az 128gb lık alacağım,artık iphone 7 mi 7s mi 8 mi olur orası belli değil.

Sırf hemen sahip olmak beklememek adına,iphone 7 nin özellikle Plus ın yüksek hafıza kapasiteli versiyonlarının stokta az sayıda olması, tabiri caizse karaborsada olması nedeni ile, 32gb satın alan bazı arkadaşlar sahib olduğu 32 gb ı kendi imkanları dahilinde yeterliliğini niye savunma gereği duyuyor anlamıyorum.

Dün renk konusunda bugün hafıza konusunda imkanları dahilinde sahib olabildikleri iphone 7 yi Başkaları nezlinde Kendilerine kabul ettirme çabası başka birşey değil.

Yok Jetblack çok çiziliyormuş,yok parmak izi bırakıyormuş,Yok efendim 32 gb yeterliymiş.

Sana göre öyle!

Sadece 32gb bulabildim, Mat black bulabildim,32gb olan versiyona göre kendimi ayarlıyabildim demiyorda. İstisna olan kişiler hariç!!! Mat black olmasaydı Jetblack stokda rahat bulunabilir olsaydı jet black mi alıyordun yoksa başka renkmi alıyordun Allah bilir.

Birçoğu bu forumda kendine bile dürüst davranmıyor.

Neden bu durumu bu kadar uzattınız onu çözemedim. Peki 128 gb en alınası kapasite olsun. Siz telefonda tutun 4k videolari ben bulutta.

Bu arada hem bizler için aldığımız kapasiteyi kabullendiriyorsun diye bir ithamda bulunuyorsunuz(işim gucum yok niye kabullendireyim onu anlamadim) hemde imkanimiz olsa jet black alacağımızı söylüyorsunuz. O zaman sizde bize kızdığınız şeyi yapıp düşüncelerinizi kabullendirmeye çalışıyorsunuz. Ben mat siyahıda jet black'i de inceledim. Bana kapkara bir nesne gibi geldi. Telefonun orta tuşu bile belli olmuyor. Bu benim düşüncem ve gittim gold aldım. 1 tb lik harici bellekler 100 liranın altında satılırken aradaki 96 gb ve hissedilemeyen yazma hızları icin 400 lira vermedim. Bunu anlamak çok mu zor?

• 
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.