Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (668. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 666667668669670
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediklerinize aynen katılıyorum. Bu mat siyahın bu kadar övülmesinin tek nedeni Jet black i bekleme sabrı olmayanların veya 400 tl daha vermeyip 32 gb alanların kendini ikna çabası. Zorlu'ya gittim. Jet black beklenmeye değer. Burada yazılanların aksine mat siyahı hiç beğenmedim. Çok ucuz duruyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairfight94

Şimdiden güle güle kullan abi Haberlerini bekliyoruz :)

Teşekkür ederim kardeşim Haberleşiriz :)

• LuxAeternaFB kullanıcısına yanıt
    Bunları 7 plusımı almadan önce ben de izlemiştim. Özellikle plus a göre daha yavaş olduğu söylenen ama aslında sadece uzun süreli 4k videoda farkı anlayabileceğiniz iphone 7 nin note 7 ye fark atması satın alanların tercihinin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor bir kez daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone applestorea nezaman tekrar gelir. bu sabah 6 da randevular açıldığında hepi topu 1 tane iphone plus 128gb siyah açıldı. onuda alamadım kaçtı. demekki bitti ellerinde artık.
    Çok iyiymis android i seven biri olarak gerçekten çok belirgin fark atmis

• Tulû kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın biri cuma akşamı saat 18'den sonra havalesinin yeni onaylandığı haberini vermiş o yüzden sorayım dedim.

• fairfight94 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun en büyük nedeni İOS. İşletim sistemi RAM sömüren acaip donanımlara ihtiyaç duymayan stabil bir sistem olduğu için arada ki 3gb ram farkına rağmen ezip geçiyor. Arka planda o kadar uygulama açık iken 6 gb ram teklemeye başlıyor ama iphone 7 plus tak tak açmaya devam ediyor uygulamaları aslında bu bilinen bir gerçek ama cidden sabah akşam gelip şurada kullananların bir birleri ile bilgi alışverişinde bulunması gereken başlığı sabote etmeleri canımı sıkıyor her sayfada telefonu kullanların mesajını görmek yerine ya konuya dadanan meşhur troll telefonsuz gondik bey ile androidcilerin mesajlarını görüyorum hevesim kaçıyor başlığa dair.
  • Şu androidçi iphonecu muhabbetinin saçmalığından ne fayda buluyorsunuz. Para verip satın aldığınız bir malın neden bu kadar fanatik savunucusu oluyorsunuz? Bizler kullanıcıyız, dolayısıyla bu mallar için birilerine hadlerini bildirmek bize düşmemeli. Bu malların üreticisi olan markalar bizler için birbirleriyle savaşmalı. Bize düşen ise parasını verdiğimiz bu cihazların faydasını ve keyfini sürmektir. Daha bu kadar basit bir şeyi anlamayıp tartışıyorsak, bizim birlik ve beraberlik nutuklarımız sadece lafta. Elinizdeki cihazlardan faydalanın. Onları savunmak sizin derdiniz olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Ben de bu mevzuyu çok düşündüm ama 400₺ fazla verip 128 almak mantıklı gelmedi 32 aldım, kısaca anlatayım 12 tane oyun yükledim telefona oz, gta sa, aspalth8, future fight gibi yer kaplayan oyunlar var. Yaklaşık 6 bin fotoğraf ve 75 tane video var fakat ayda 3₺ ye 50GB icloud hesabı alıyorum icloud fotoğraf arşivinde tutuluyor fotoğraflarım ve telefonda düşük çözünürlüklü olarak duruyorlar fotoğrafı açarsam yükleniyor. Ve de spotify da yaklaşık 250 şarkılık playlistim yüksek seviyede inmiş durumda, standar twitter instagram vb zaten var telefonumdaki boş alan şuan 9GB. Daha yoğun kullanmayacaksınız 400₺ fazla vermeyi iyice düşünün derim

16 gb olsa kesinlikle almazdim ama
    32 gb yeterli 400 lira fazla vermeye bence gerek gormedim
    Sadece plusmu aldam diye git gel yasadim ama buyuk geldi bana vazgectim ciddi fark var arada

• Arkadaslar Iphone 7'ye kaliteli kirilmaz ekran jelatini olarak ne onerirsiniz?

• zinedya Z kullanıcısına yanıt
    Android sevmek oldukça normal bir durum sonuçta kişisel zevkler bunlar ancak mesele at gözlüğü takmamak bakın şu yukarıya atılan mesajlara 'o parayı vereceğinize android alın ehehe android alsanıza bu telefonu alanlar cahildir bu telefonu alanlar kafede hava atıyordur başka alınacak hiç bir tarafı yok' e bu cihaz senin en büyük donanımlara sahip olan cihazını ağlatmış o halde nedir bu ağlaşmalar niye bu konuyu sabote etme hevesi değil mi ?
    Ne android fan boyuyum ne de apple ama ios dünyanın en mükemmeli şeklinde yazıp android kullananları aşağılaman hiç hoş değil. Herkesin telefon kullanırken ki öncelikleri farklıdır. Benim için özgür bir ortam öncelikli iken senin için sabit stabil bir deneyim önceliklidir. Burada kesinlikle kazık yemişsiniz vs diyen arkadaşları savunmuyorum. Ama sizin de tüm android kullanan kişileri bu şekilde itham etmeniz ayıp. Umarım dediklerimi yanlış anlamazsınız. İyi forumlar.

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Hocam peki şöyle sorayım uygulama ve oyunlarda fark olurmu ve bu olay 6s 16 ve 64-128 arasında var mıydı?

• onuryeşildağ kullanıcısına yanıt
    1150 Euro'ya aldim. Aslinda hiss'leme konusu gunluk hayatta sorun yaratmiyor. Duymuyorum bile. Tek sorun video cektigimde arkada asiri rahatsiz edici gurultu cikiyor muhtemelen bu hiss'leme sesinden kaynakli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusthingTr

iPhone 7 plus a uygun ekran jelatini nerde taktırabilirim hep 6s/6 var

GSM bayiilerine sorun yardımcı olabilirler. Ben i7 plusla i7 kırılmaz camı Turkcellden taktırmıştım.
  • Hadi ya ne zaman gelecek i7 plus 128 jet black.
    Bu hafta içi gelsin bari yeterli 1 ay beklemeyelim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Arkadaşlar bu 32lerdeki depolama yavaşlıģı kafamı karıştırdı.Sizce ileriye yönelik kasmaması açısından 7plus32 mi 7 128 mi birinde depolama hız farkı diğerinde ram farkı var.

Sıkıntı yaratmaz. 128 GB tım var. 6 gb uygulama yükledim. Kalan 110 gb ı napsam diye düşünüyorum..........
  • quote:

Hocam peki şöyle sorayım uygulama ve oyunlarda fark olurmu ve bu olay 6s 16 ve 64-128 arasında var mıydı?

Bende bunu merak ediyorum oyunların açılmasında yüklenmesinde 32 ile 128 arasında hız farkı olurmu??

Sonuçta şöyle birşey var oyunu oynuyoruz örneğin bir bölümü geçiyoruz daha sonra o bölümü geçince telefona kaydediyor hafızaya yazıyor geçtiğimiz bölümleri... 128 in yazma hızı daha hızlı olduğu için daha çabuk yazıp hemen bizi 2. bölüme geçirmezmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gondikçi

quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

Arkadaşlar bu 32lerdeki depolama yavaşlıģı kafamı karıştırdı.Sizce ileriye yönelik kasmaması açısından 7plus32 mi 7 128 mi birinde depolama hız farkı diğerinde ram farkı var.

Bu konu çok yanlış anlaşıldı. Kasma diye bir durum söz konusu değil. 32 GB ve 128 GB aynı işlemci ve Ram'i kullanıyor. Burdaki olay hafızanın yüksek olmasından dolayı 4K işlemede daha hızlı olan 128 GB'tır bu kadar. Tabi bu da sentetik testlere göre. Günlük kullanımda çok bir fark yaratmayacaktır. Aklınızı karıştırmayın. Kasma masma söz konusu bile değil... Kullanımıza göre alacağınız dahili hafıza seçeneğini belirleyin...

Mesela örneğin facebookta bir video açıcaz veya bir oyunu açıcaz 128 gb olan dahamı hızlı açar yükler oyunu?

Veya oyundaki performansı 128 in daha mı iyi olur?

Hayır performans farkı olmaz,ikiside aynı sürede açar.

• quote:

Hayır öyle bir fark kesinlikle olmaz. Bakın aynı işlemci,aynı Ram ve aynı işletim sistemi var 7 Plus'larda. Öyle bir ayrım olması imkansız.

• 
Sayfa: önceki 666667668669670
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.