Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (667. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Resmi yüklendikten sonra sayfadân geri git resmi girmeyeceksiniz yinede sadece yazdığını gonder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda cihazı buldum :) kısmetse Salı günü öğleden sonra elimde olacak. Mat Siyah 7 Plus 32 GB yada 128 GB artık şansıma hangisi gelirse...

• quote:

Orijinalden alıntı: semihipekten

Arkadaşlar birşey sorcam. Bir kılıf buldum i7 plus için belki hosunuza gider diye buraya alttaraftan resim ekle diyorum , resimi ekliyor ama nereye gidiyor resim anlamadım forumda yoruma resim nasıl ekleniyor rica etsem anlatabilir misiniz ?

Masaüstü sürüm kullan ben öyle yapıyorum

• Arkadaşlar bu 32lerdeki depolama yavaşlıģı kafamı karıştırdı.Sizce ileriye yönelik kasmaması açısından 7plus32 mi 7 128 mi birinde depolama hız farkı diğerinde ram farkı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

An itibariyle durum ben de böyle

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Oyun olarak Rr 3 ve MC5 var yüksek boyutlu olan. Diğerlerini de toplasan 1 GB ancak eder. Spotify'den 60 müzik indirdim 1.6 gb tuttu ki 300'e kadar giderim. Geri kalanında anime, dizi falan var arada izlediğim. Yazın 128 gb sd almasam ya da telefonu değiştirmesem bu da yetmeyecek. Dediğim gibi multimedia içeriklere önem veriyorsan 64 gb ideal.

RR3 ve MC5 oyunlarının açılımını yazarmısın bende indirip deneyim?

ben sadece aphault 8 oyununu indirdim başka bilmiyom oyun pek.. En yüksek en kasma yapcak en performans gerektiren oyunları söylerseniz ona göre indirip telefonumu denemek istiyorum.

• semihipekten S kullanıcısına yanıt
    Kardeş resimi tikladiğinda ayri bi sayfa acilir resimleri yükle o sayfayi kapatip mesaj kismina mesajini yazip gönder otomatik cikicak zaten..

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    İyiki iPhone aldınız. Bende S7 edge ile arasında kaldım. Sonra yurt dışı iPhone 7 aldım. Tasarım olarak s7 edge daha iyi ama. Samsung un servisi davranışları ve yazılım desteğini okudum bunlar hayatta düzelmez. Note 4 kullanıyordum Yeni arayüz vermedi. Neyse dedim olabilir. Telefona güncelleme geldi arada kendini kapatıp açıyor yazılım kaynaklı çoğu note 4 kullanıcında oldu. Samsung tan ses seda yok. Yeni güncelleme gelir mi gelmez mi belli değil. Güncelleme verdi kilit sesi kısıldı. Telefon çalarken patlak ses vermeye başladı samsungtan ses yok. Ne zaman güncelleme verir belli değil.

Neyse dedim hadi eski cihaz

S7 edge baktım. Güncelleme vermiş hot piksel sorunu başlamış. Ne zaman düzeltir belli değil. Android 7 ne zaman gelir belli değil. Orta tuşu soyuluyor adi yapılmış kullanıcı hatası. Adam Hepsiburada.com dan almış cihaz arızalı servise verin demişler. Başka biri almış Hepsiburada.com dan telefon bariz kullanılmış lütfen servise verin demişler Samsung Türkiye aramışlar servise verin demişler.

Para veriyorsun değeri yok. Android güzel ama iPhone kullanınca kaliteyi hissediyorsunuz. Aos alım beğenmediniz mi koşulsuz iade değişim. Cihaz arızalımı çıktı Apple arayın durumu anlatın değişim olsun. Servislerin ağız kokusunu çekmeyin.

Güncelleme olaraktan kesin olarak. Bu telefon en az 4 yıl güncel ve en yeni özellikleri ve arayüzü alacak. Bu telefon 3 yıl sonrada satılacak. Ve hala değeri olan telefon olarak kalacak

S7 edge 2 iç yılını doldursun Samsung güncelleme veriyorum bakalım. Yada kimse hatırlıyor mu.

İnşallah kısmet olursa bundan sonra her telefonum iPhone olacak. 3GS aldım 5s aldım sonra note 4 kullanayım dedim yok arkadaş iPhone kalitesi hizmeti başka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Arkadaşlar bu 32lerdeki depolama yavaşlıģı kafamı karıştırdı.Sizce ileriye yönelik kasmaması açısından 7plus32 mi 7 128 mi birinde depolama hız farkı diğerinde ram farkı var.

Ben 32 gb aldım ama pişmanım 128 gb almadığıma.. 400 tl çok para gib igözüküyor ama bu telefonu nerden baksak en az 2 sene kullansak 400 / 24 aydan ay başına 16 lira fazlalık geliyor.. Bence çok fazla bir rakam değil..

Şimdiki aklım olsa 128 gb alırdım.. Hem hafıza konusunda kafam rahat ederdi hemde 32 gb yavaşmı değilmi diye kendimi kasmazdım rahat olurdum.. Ayrıca telefon çok şık aşık oldum resmen gold rengine.. Uzun yıllar kullanasım var satmadan şimdiki aklım olsa kesinlikle 128 alırdım.
  • Elimdeki 64 gb iphone plus'ı 2 senedir kullanıyorum.ilk günkü gibi memnunum.Miladını daha doldurmadı,doldursun en az 128gb lık alacağım,artık iphone 7 mi 7s mi 8 mi olur orası belli değil.

Sırf hemen sahip olmak beklememek adına,iphone 7 nin özellikle Plus ın yüksek hafıza kapasiteli versiyonlarının stokta az sayıda olması, tabiri caizse karaborsada olması nedeni ile, 32gb satın alan bazı arkadaşlar sahib olduğu 32 gb ı kendi imkanları dahilinde yeterliliğini niye savunma gereği duyuyor anlamıyorum.

Dün renk konusunda bugün hafıza konusunda imkanları dahilinde sahib olabildikleri iphone 7 yi Başkaları nezlinde Kendilerine kabul ettirme çabası başka birşey değil.

Yok Jetblack çok çiziliyormuş,yok parmak izi bırakıyormuş,Yok efendim 32 gb yeterliymiş.

Sana göre öyle!

Sadece 32gb bulabildim, Mat black bulabildim,32gb olan versiyona göre kendimi ayarlıyabildim demiyorda. İstisna olan kişiler hariç!!! Mat black olmasaydı Jetblack stokda rahat bulunabilir olsaydı jet black mi alıyordun yoksa başka renkmi alıyordun Allah bilir.

Birçoğu bu forumda kendine bile dürüst davranmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 16 Ekim 2016; 11:28:25 >

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun abi :) Nerden buldun ankamall teknosaya gidelim mi yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairfight94 -- 16 Ekim 2016; 12:18:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar bu 32lerdeki depolama yavaşlıģı kafamı karıştırdı.Sizce ileriye yönelik kasmaması açısından 7plus32 mi 7 128 mi birinde depolama hız farkı diğerinde ram farkı var.

Bu konu çok yanlış anlaşıldı. Kasma diye bir durum söz konusu değil. 32 GB ve 128 GB aynı işlemci ve Ram'i kullanıyor. Burdaki olay hafızanın yüksek olmasından dolayı 4K işlemede daha hızlı olan 128 GB'tır bu kadar. Tabi bu da sentetik testlere göre. Günlük kullanımda çok bir fark yaratmayacaktır. Aklınızı karıştırmayın. Kasma masma söz konusu bile değil... Kullanımıza göre alacağınız dahili hafıza seçeneğini belirleyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 16 Ekim 2016; 12:19:39 >
  • Sanırım vatan computer daki son mat siyah 32 liği benim kardeş aldı, İstanbul da olmak bu tarz konularda şans işte. :D

• Düzeltme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 16 Ekim 2016; 12:20:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairfight94

Hayırlı uğurlu olsun abi :) Nerden buldun ankamall teknosaya gidelim mi yine

Aman Allah göstermesin bir daha oraya yolum düşmez kardeşim... Telefoncu bir arkadaşım var Kızılay'da sağolsun o getirtiyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

Bu konu çok yanlış anlaşıldı. Kasma diye bir durum söz konusu değil. 32 GB ve 128 GB aynı işlemci ve Ram'i kullanıyor. Burdaki olay hafızanın yüksek olmasından dolayı 4K işlemede daha hızlı olan 128 GB'tır bu kadar. Tabi bu da sentetik testlere göre. Günlük kullanımda çok bir fark yaratmayacaktır. Aklınızı karıştırmayın. Kasma masma söz konusu bile değil... Kullanımıza göre alacağınız dahili hafıza seçeneğini belirleyin...

Mesela örneğin facebookta bir video açıcaz veya bir oyunu açıcaz 128 gb olan dahamı hızlı açar yükler oyunu?

Veya oyundaki performansı 128 in daha mı iyi olur?

• Dün attığım mesaj nedense silinmiş :D arkadaşlar tekrar belirtmek istiyorum konuya musallat olan androidçilerin kuyruk acıları bu videoda saklı videoyu izleyin lütfen android dünyasının en yüksek donanımlı telefonu var karşınızda 6 GB ram var telefonda iphone 7 plusda ise sadece ama sadece 3 gb var androidçiler diyordu ya hani 'yiaaa 3gb ram var ehehe bizde daha yüksek bu telefona bu para verilmez' diye meğer tüm kıskançlıklarının nedeni 3gb ram'e sahip telefonun en güçlü andriod cihazını bile ezip darmadağın etmesi imiş 10 uygulamadan sonra ikinci tura geçtiğinizde adeta telefon alev alacak hale geliyor yazılım çöplüğü olması böyle bir şey demek ki :) android pişmanlıktır cihazını android fanboylarının mesajlarını görmezden gelerek güle güle kullanın o kıskanan uzanamadığı ciğere mundar diyen kitlede bir zaman sonra bu başlığa girmeyi bırakacak ve başlık isminde yazdığı gibi kullanıcı kulübü olacak :)

Bakın bu da samsungcuların amiral gemisi olan Note7 o ise çok daha felaket bir noktada ikinci turda nerdeyse telefon patlayacak konuma gelmiş :D

ALLAH SABIR VERSİN SİZE ANDROİD KULLANAN KARDEŞLERİM. ŞİMDİ NEDEN KONUYA BU KADAR GEREKSİZ YERE MUSALLAT OLUP KONUNUN AKIŞINI SÜREKLİ BOZDUĞUNUZU ANLAYABİLİYORUM. ZOR TABİ. ZOR.

Allah her işletim sistemine İOS stabilliği ve güvenirliği versin. Rabbim android kullanan kardeşlerimin de milyonlarca virüs dolu olan bir mağaza yerine İOS gibi sadece onaydan geçen uygulamaların eklendiği güvenli bir mağaza versin Aminn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuxAeternaFB -- 16 Ekim 2016; 12:27:22 >

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Şimdiden güle güle kullan abi Haberlerini bekliyoruz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 7 plus 128 gb siyah model ile aranızdayım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LuxAeternaFB

Dün attığım mesaj nedense silinmiş :D arkadaşlar tekrar belirtmek istiyorum konuya musallat olan androidçilerin kuyruk acıları bu videoda saklı videoyu izleyin lütfen android dünyasının en yüksek donanımlı telefonu var karşınızda 6 GB ram var telefonda iphone 7 plusda ise sadece ama sadece 3 gb var androidçiler diyordu ya hani 'yiaaa 3gb ram var ehehe bizde daha yüksek bu telefona bu para verilmez' diye meğer tüm kıskançlıklarının nedeni 3gb ram'e sahip telefonun en güçlü andriod cihazını bile ezip darmadağın etmesi imiş 10 uygulamadan sonra ikinci tura geçtiğinizde adeta telefon alev alacak hale geliyor yazılım çöplüğü olması böyle bir şey demek ki :) android pişmanlıktır cihazını android fanboylarının mesajlarını görmezden gelerek güle güle kullanın o kıskanan uzanamadığı ciğere mundar diyen kitlede bir zaman sonra bu başlığa girmeyi bırakacak ve başlık isminde yazdığı gibi kullanıcı kulübü olacak :)

Bakın bu da samsungcuların amiral gemisi olan Note7 o ise çok daha felaket bir noktada ikinci turda nerdeyse telefon patlayacak konuma gelmiş :D

ALLAH SABIR VERSİN SİZE ANDROİD KULLANAN KARDEŞLERİM. ŞİMDİ NEDEN KONUYA BU KADAR GEREKSİZ YERE MUSALLAT OLUP KONUNUN AKIŞINI SÜREKLİ BOZDUĞUNUZU ANLAYABİLİYORUM. ZOR TABİ. ZOR.

Allah her işletim sistemine İOS stabilliği ve güvenirliği versin. Rabbim android kullanan kardeşlerimin de milyonlarca virüs dolu olan bir mağaza yerine İOS gibi sadece onaydan geçen uygulamaların eklendiği güvenli bir mağaza versin Aminn

Selam usta. Benim telefonum plus değil düz iphone 7. Benimkide geçer mi note 7 yi yoksa sadece plus mu geçiyo?

• Arkadaşlar selamlar, aos da sipriş görüntüle dediğim zaman çok yoğun sonra deneyin yazıyor acaba havaleler onaylanfı da onlar mı güncelleniyor (havale ile alanlar olarak bekliyoruz)

• 
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.