Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (669. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 667668669670671
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 32GB Silver ve Gold rengini Bursa'da arayan varsa Carrefour'a gitsin 2 dakika önce sordurttum stoklarda varmış ama sadece 32GB Gold ve Silver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

Sonunda cihazı buldum :) kısmetse Salı günü öğleden sonra elimde olacak. Mat Siyah 7 Plus 32 GB yada 128 GB artık şansıma hangisi gelirse...

Hocam hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

Sonunda cihazı buldum :) kısmetse Salı günü öğleden sonra elimde olacak. Mat Siyah 7 Plus 32 GB yada 128 GB artık şansıma hangisi gelirse...

Hocam hayırlı olsun

Sağol hocam ya :) Zor oldu ama oldu sonunda :))

• Büyük telefon kullanmamış yada daha önce eline plus almamış arkadaşlar bugün telefon sürekli kot cebimin içindeydi aynı zamanda çakmaklık bölümünde de çakmak vardı ama telefon oturur kalkarken bir rahatsızlık vermedi bilemiyorum belki cebim büyüktür ama boyut olarak şuana kadar hiçbir rahatsızlığım Yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Mark_Mamzark

Büyük telefon kullanmamış yada daha önce eline plus almamış arkadaşlar bugün telefon sürekli kot cebimin içindeydi aynı zamanda çakmaklık bölümünde de çakmak vardı ama telefon oturur kalkarken bir rahatsızlık vermedi bilemiyorum belki cebim büyüktür ama boyut olarak şuana kadar hiçbir rahatsızlığım Yok

Alışmışsın usta sen büyüğe ondan rahatsızlık vermemiştir ondan hissetmemişsindir sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kortizon1

32GB Silver ve Gold rengini Bursa'da arayan varsa Carrefour'a gitsin 2 dakika önce sordurttum stoklarda varmış ama sadece 32GB Gold ve Silver.

Bursa da olsam silver almıştım 😔

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

quote:

Orijinalden alıntı: Kortizon1

32GB Silver ve Gold rengini Bursa'da arayan varsa Carrefour'a gitsin 2 dakika önce sordurttum stoklarda varmış ama sadece 32GB Gold ve Silver.

Bursa da olsam silver almıştım 😔

Silver çok donuk renk cansız duruyor bana göre. Gold çok şekil ve zengin gösteriyor elde.
  • Amerikadan iphone 7 mate black 128gb getirdim fakat aklım plus da kaldığı için bunu satıyorum ilgilenen varsa mesaj atsın garantili model
  • Ankara vatan da telefonla aradım 128 7plus mat siyah istanbuldan getirtebileceklerini söylediler hemen

• Yarın iPhone 7 128gb alacağım ve renk konusunda acaip kararsızım gönlüm jet black diyor ama aklım mat siyah diyor.Jet black çizilmesinden dolayı korkuyorum.Jet black kullanan varsa aydınlatabilir mi acaba? acaip kafam karışık
  • Evin önünden bir kare
    Bu mesaja eklenen görseller:

Portre değil normal mod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hegomanya48 -- 16 Ekim 2016; 13:17:54 >

• LuxAeternaFB kullanıcısına yanıt
    Bu tip troll hesapların, körü körüne androide bağlı insanların konuyu çöp haline getirmesine sizin bizim gibi telefonu kullanan, fanatik olmayan ve bilgili kişilerin yorumlarına devam etmesi ve fikirlerini söylemesiyle engel olabiiriz. Sizlerin bu hesapların çabaları karşısında forumdan soğuyup yorum yazmamaya başlamaları konuyu tamamen çöp haline getirecektir.

Bir de fikrimizi söyleyince ios taraftarı, fanatiği ilan eden insanlar var. Hiçbir zaman malımı savunma derdinde olmadım ya da satın aldığım için körü körüne bağlanmadım. Yıllarca android telefonum ile ipadi birlikte kullanmam buna örnek verilebilir. Kullanım deneyimleri, kanıtlanmış olan ios sisteminin çok daha stabil olması gerçeği ile fikirlerimizi pekiştirip buraya yazmak, ios mu android mi arasında karar veremeyen insanlara bu bağlamda yardımcı olmaya çalışmak kesinlikle fanatiklik olarak adlandırılamaz. Böyle düşünen insanlar bloklayabilirler beni.Galaxy S2 ilk çıktığından beri S3, Note 2, Note 3 ve Note 5 kullandım. Note 2 den beri de Ipad ile birlikte kullanıyorum. Sonunda artık telefonu da ios yapmaya karar verdim ve çok daha mutluyum. Apple fanatiği olsam ilk iphone telefonum 7 serisi olmazdı diye düşünüyorum. İnsanlar ithamda bulunurken biraz düşünüp yazmalı, konuşmalılar.

• 7 almayi dusunenler varsa dmden ulasabilir bana. Suan magaza stogunda siyah gold rose gold olarak stok var

• Arkadaşlar watsapta ses kaydı attığımda ve dinlediğimde ses kısıktan yükseğe çıkıyor neden öyle hopörlerdemi sıkıntı var

• quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Ankara vatan da telefonla aradım 128 7plus mat siyah istanbuldan getirtebileceklerini söylediler hemen

Hangi vatan hocam?

• momenty kullanıcısına yanıt
    Bahcesehir stoguna guvenmesinler onlara oyle soyle :D 7tane toplu satis var

• RedManetics kullanıcısına yanıt
    Kardeşş acik ve net söylim sana jetblack alicaksin kullanmaya kiyarsin ama darbeye karşi düşmelere karşi cizilmeye karşi daha nazik olup jelatin +kilif ile cihazi giydireceksin ve korkulu günler yaşiyacaksin:))mat al gitsin gönlün rahat olsun sonuçda jetblack kilifla kullanicağin için arkasini görmiyeceksin yada cizildi telaşi olmiyacak..!!

• Ve bir kare daha diğer mesaja eklemeyi beceremedim

Bu mesaja eklenen görseller:

• SlimShay kullanıcısına yanıt
    Bende dün capitol avm deki turkcell den taktırdım takan kişi gerçekten çok temiz taktı özenerek fiyatı 60 tl idi. Genpa nın ürünü dedi

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Getirtebiliriz diyen umitkoy vatan nereden getirtiyor istanbuldan bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 667668669670671
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.