Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam randevun yoksa alamazsin bende ayni cihazi almaya cakisiyorum fakat randevu almadan satmiyorlarmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar konu dışı olacak ama;
    genç kartın kredi kart limiti 400 lira. ben üstüne atıyorum 4000 lira yatırıp bunları tek işlemde kullanabilir miyim? limit kalkar mı üstüne +para yatırsam? yada direk böyle bir olay var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mqarslan

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Bir telefona bu kadar para veriyorsunuz, yeni modeli çıkınca yenisini de alıyorsunuz.

Hayır uzun ömürlü olan şey neydi onu anlayamadım ben?

Artık bu telefona bu kada para mı verilir öadem ömrü uzun neden değiştiriyorsunuz gibi yanıtları lütfen bırakın can sıkmayın. İphone 5 4 yıl önce çıktı ve hala kullananlar var ve satsa 1000 tl ediyor nerdeyse. Ki iphone 4 ü bile hala kullananlar var. O zamanlar ne vardı bde samsung s3 s4 kimde var şimdi kimde görüyorsunuz varsa da satsa kaç para eder 400-600. Ayrıca hersene telefon yenilemek hem teknolojiden mahrum kalmamak hemde trlefonun piyasası ölmeden satıp üstüne 300-500 koyup yenisini alıyor mantıklı da yani. Millet aylık 400-500 tl sigaraya ğipara veriyo brakn millet faydalı gördüğü heveslendiği şeyi alsın. Neredeyse laptop ile yapılan işler artk telfonla heryerde yapılıyor. Buda hız piş ömrü dayanıklılık kamera ses gbi kaliteli donanımla gayet terch edilir duruma geliyo. Gopro kameraya da para vermeyelim o zsman bi kamera foto video çekio die 2000 tl. Adamlar dünyaya milyonlara satıolar sizin gibilerin ettiği lafa bak.

baba hersey tamam, mantikli konusmussun. ozellikle degeri dusmeden satip yenisini almak bana da mantikki geliyor. ancak katilmadigim nokta laptopla yapilan hangi is telefonlarfa yapiliyor onu anlamadim? mail okumak mi? belge acmak mi? bu mudur laptopla isi gucu olan adamin yaptiklari yalnizca?

excel?
    matlab?
    SAP?
    autocad?
    idecad?
    access?
    catia?
    ansys?
    proteus?
    3ds max?

hangi telefonda kullaniliyor da, laptopa gerek kalmadi bunlarala diyorsun? ben 5000 liraya aldigim ortalama bir businnes laptopla bunlari yapabilirken..

yapma allasen, bir seyi savunurken baska seyler hakkinda sacmalamak ben dahil herkesin zayif noktasi olmakta gitgide.

• quote:

Orijinalden alıntı: hegomanya48

arkadaşlar konu dışı olacak ama;
    genç kartın kredi kart limiti 400 lira. ben üstüne atıyorum 4000 lira yatırıp bunları tek işlemde kullanabilir miyim? limit kalkar mı üstüne +para yatırsam? yada direk böyle bir olay var mı?

olur. Limit dahili totalde kullanılabilir içinde alacağın cihazın ücreti kadar para olması lazım. 400TL limit 4000TL'de sen yatırıp 4400TL'lik cihaz alabilirsin.
  • Benim randevum 5tede acaba 1 gibi gitsem telefonu verirler mi bilgisi olan var mı?

• 6 Plus ve 6S Plus kullanan dostlar çok zengin değilseniz 7 Plus'a geçmeyin, çok fark yok. Pişman olursunuz. (Alan arkadaşımın telefonunu inceliyorum,çok da gerekli değilmiş diyor*6 Plus'tan 7 Plus'a geçti)
  • Dun Turkcellden aradılar gidip teslim aldım ben de sonunda
    Bu mesaja eklenen görseller:

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• Arkadaşlar dün itibariyle ıphone 7 32 gb gold ile arazına katılmış bulunuyorum, telefona değinmeden önce bir kaç satın alma mevzusundaki saçmalıkları yazmak istiyorum...

Bizim ülkemizde bu telefonu satacak ne kadar firma varsa, kan emici durumunda müşterilerini bekliyor. Ben Bursa'da yaşıyorum ve altımda araba olacağı için belirli avm leri gözüme kestirdim, bunlara sorup bakacaktım ve yoksa sipariş verecektim.

Neyse Korupark bana çok yakın olduğu için oraya gittim, ilk girdiğim mağaza Turkcell e sordum elinizde var mı ? Var dediler ve peşin alacağım dedim kontratlı dışında satmıyoruz dedi :) diğer mağaza Türk telekom'a girdim aynı şekilde sordum var fakat bizde kasko yapmazsanız telefonu peşin satmıyoruz dedi :) Yaptıracağım varsa da yaptırmam zaten :) Oradan Pupa adında apple bayisi vardı, orada daha ellerinde olmadığını ve çoğu mağazaya kasım ortasında geleceğini söyledi :) Korupark içinde son olarak bimeks e girdim orada da sadece rose gold vardı ve bakmadan çıktım....

Oradan anatolium a gittim ve ilk durağım media markt oldu, adamlar deli stok yapmış. İçeri girip sordum başta silver alacaktım fakat ellerinde 32gb silver yoktu gold a yönlendim. Plus olsun, normal versiyonu olsun fazlaca telefon vardı. Bursa'da yaşayan arkadaşlar varsa gidebilir. Fakat orada da çalışanlar fazlaca havasız ortamda kalmanın tuhaflığı ile takılıyorlar...

İçeri girdim dedim ki iphone 7 alacağım telefonu biraz olsun incelemek renklerine göz atmak istiyorum, bitane demo telefon vardı ve siyahtı dedim ben farklı renkler varsa bakmak istiyorum. Bir tane çalışan aynısının farklı renkler olduğu düşün dedi, mağazayı üstüne yıkacaktım sesimi yükseltip '' adam gibi cevap ver adam gibi işini yap bedavaya ürün almıyoruz dedim '' oradan şefleri atladı, kusura bakmayın ben yardımcı olayım dedi, bütün renklerde demoları olan standına gittik hepsini kurcaladım ve sonunda gold rengi seçip aldım.

Sonuç olarak bizim ülkemizde tuhaf bir düzen var, paranla rezil olmak gibi salakça bir durum söz konusu...Telefonu zaten bu ülke standartlarının çok üstünde alıyoruz, birde saçmalıklarla uğraşıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Akca

http://www.vatanbilgisayar.com/iphone-6s-plus-16-gb-akilli-telefon-gold.html

bu ne ya 7 plusı bu fiyata aldım
  • KBD kullanıcısına yanıt
    Alabilirsin diyen de var alamazsin diyende :/ cikip bosuna gitmiyim simdi

• iDenis kullanıcısına yanıt
    Hocam vatanda calisiyorum. Web fiyatlari suan yanlis. 16gb stoklarda kalmadi zaten.

• Hocam hayırlı olsun öncelikle. Kanyon tesliim mi aldınız acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogolag90

quote:

Orijinalden alıntı: mqarslan

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Bir telefona bu kadar para veriyorsunuz, yeni modeli çıkınca yenisini de alıyorsunuz.

Hayır uzun ömürlü olan şey neydi onu anlayamadım ben?

Artık bu telefona bu kada para mı verilir öadem ömrü uzun neden değiştiriyorsunuz gibi yanıtları lütfen bırakın can sıkmayın. İphone 5 4 yıl önce çıktı ve hala kullananlar var ve satsa 1000 tl ediyor nerdeyse. Ki iphone 4 ü bile hala kullananlar var. O zamanlar ne vardı bde samsung s3 s4 kimde var şimdi kimde görüyorsunuz varsa da satsa kaç para eder 400-600. Ayrıca hersene telefon yenilemek hem teknolojiden mahrum kalmamak hemde trlefonun piyasası ölmeden satıp üstüne 300-500 koyup yenisini alıyor mantıklı da yani. Millet aylık 400-500 tl sigaraya ğipara veriyo brakn millet faydalı gördüğü heveslendiği şeyi alsın. Neredeyse laptop ile yapılan işler artk telfonla heryerde yapılıyor. Buda hız piş ömrü dayanıklılık kamera ses gbi kaliteli donanımla gayet terch edilir duruma geliyo. Gopro kameraya da para vermeyelim o zsman bi kamera foto video çekio die 2000 tl. Adamlar dünyaya milyonlara satıolar sizin gibilerin ettiği lafa bak.

baba hersey tamam, mantikli konusmussun. ozellikle degeri dusmeden satip yenisini almak bana da mantikki geliyor. ancak katilmadigim nokta laptopla yapilan hangi is telefonlarfa yapiliyor onu anlamadim? mail okumak mi? belge acmak mi? bu mudur laptopla isi gucu olan adamin yaptiklari yalnizca?

excel?
    matlab?
    SAP?
    autocad?
    idecad?
    access?
    catia?
    ansys?
    proteus?
    3ds max?

hangi telefonda kullaniliyor da, laptopa gerek kalmadi bunlarala diyorsun? ben 5000 liraya aldigim ortalama bir businnes laptopla bunlari yapabilirken..

yapma allasen, bir seyi savunurken baska seyler hakkinda sacmalamak ben dahil herkesin zayif noktasi olmakta gitgide.

Laptop kalmadı demedik günlük yasantımızda biçok bilgisayarla yaptığmz işi telfonla halledebilioz dedik. Sende laptop a 5000 tl vermişsn demeeki verilebilio konuyu saptrma. Ayrca excell autocad verileri telefonda açabiliodın yani

• Herkese selam dün sabah 07.00 'de verdiğim iphone 7 128 gb jetblack cihazım apple store online sitesi tarafından bu sabah işyerime UPS kargo tarafından teslim edildi . Apple Store online sitesi müthiş hızlı çalışarak beni gene hiç yanıltmadı .
    Herkese hayırlısı olsun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meriç Egemen

Herkese selam dün sabah 07.00 'de verdiğim iphone 7 128 gb jetblack cihazım apple store online sitesi tarafından bu sabah işyerime UPS kargo tarafından teslim edildi . Apple Store online sitesi müthiş hızlı çalışarak beni gene hiç yanıltmadı .

Kredi kartıyla mı havale olarak mı verdiniz hocam?

Havaleyle siparş verenler ne durumda?

• Amerikadan gelen iphone 7 128 jet black icin fiyat ne vermek lazim en fazla?

• quote:

Orijinalden alıntı: Meriç Egemen

Herkese selam dün sabah 07.00 'de verdiğim iphone 7 128 gb jetblack cihazım apple store online sitesi tarafından bu sabah işyerime UPS kargo tarafından teslim edildi . Apple Store online sitesi müthiş hızlı çalışarak beni gene hiç yanıltmadı .

affedersiniz
    Telefon sipariş aşamasında teslim tarihi olarak kaç hafta gösteriyordu acaba
    ben sipariş vereyim diyorum mat siyah bile 3-4 hafta gösteriyor
  • 208. sayfaya kadar gittim ama aradığım sorunun cevabını bulamadım. Amerika'dan 7 plus gelecek ama Türkiye'de garantinin geçerli olması için hangi model ve hangi firmadan (verizon, t-mobile vs) alınması gerekiyor ? Şimdiden teşekkürler.
  • KHeto kullanıcısına yanıt
    Havale&EFT ile alanlar hala ödeme onayı bekliyor. (uz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Akca

İlk baştan, 24 ay taksit ile alacaktım fakat baktım ki 1.050 TL Fark ödeyeceğim, 12 ay kontratlı almayı tercih ettim 12 ay taksit ile alırsam 4600 TL'ye geliyor.
    Eğer ikinci sipariş verdiğim Türkcell bayisi'de çürük çıkarsa, Havale,Kredi kartı veya kredi çekerek Apple'ın sitesinden alacağım. Şuraya bak telefon almak için bin bir türlü şekillere giriyoruz. Hayır şunu anlamıyorum yinede imkanı olanda olmayanda her türlü alıyor sen kredi kartına taksit yasağını getirmişsin getirmemişsin ne fark eder sadece örnek olarak istanbuldan ankaraya düz gideceğimize istanbuldan bursaya geçip ankaraya gidiyoruz yolu dolandırıyoruz yani

Cok sey fark eder . Sen yogunlugu talebi gormedin mi ? insanlar geceden gunduze telefonu alabilmek icin siralara girdi . Devlette bu cilginligi gordugunden vergi ustune vergi koyuyor alanlar nasilsa herturlu aliyor , para bana direk nakit olarak gelsin diyor . Bu kadar yuksek fiyatli vergili urunde nakit talebi fazlasiyla var iken devlet neden taksit getirsin ki ? Devlet halki degil kendini dusunuyor , halk kendini dusunmuyor ise bu devlet halki neden dusunsun ? :) Burada her sene telefon degistiren telefon bagimlisi arkadaslar diyor ya para benim sizene her sene degistirirm vs . , boyle insanlar yuzunden sizin gibi halkimizdaki insanlarimiz magdur oluyor , bu kisiler bunlari goremiyor . Bunu bu hale getiren maalesef boyle telefon bagimlisi insanlar , boyle kisilerin bu hareketleri degismedikce vergiler giderek dahada artar hatta yeni yilda bu telefonlara zam da gelir , taksit olayi uzun bir sure kalkmaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MambaVino -- 15 Ekim 2016; 10:52:54 >

• 
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.