Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2644. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.368.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26422643264426452646
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    14.1 Golden Master sürüm 6gün önce yayınlandı yarın gelmesi lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Nasıl tespit ettiniz?

Bu apple servislerine özel bir durum değil tüm servislerin böyle durumları olur çünkü markalar yetkili servislere para yerine yedek parça verirler. Servislerde bu nedenle para kazanmanın yollarını bulmak zorundalar. Servis işleten tanıdıklarım vardı zamanında. Yetkili servis diye çokts güvenmeyin. Zaten çevrenizde de vardır orjinal batarya aldım 1 sene geçmeden bi daha bozuldu diyenler. Taaa 20 yıl önce bile vardı orjinal sahte batarya şimdi mi olmayacak. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xiaomi mi 5s'ten iphone 7'ye geçmek mantıklı mı?

• 14.1 final sürüm geldi arkadaşlar.

• 14.1 yükledim cihaz daha hızlı ve stabil çalışmaya başladı donmalar takılmalar gitti yüklemeyen yüklesin

• strand kullanıcısına yanıt

sıfır alınmaz ama makul takas olabilir

• 14.1 ile cihaz daha seri çalışıyor gerçekten ve takılmalar azalmış, sadece nadiren kilit ekranından ana ekrana geçerken takılma okuyor o da 10 defa da 1 kere belki.

• İphone 7 bu sabah 14.1 kurdum . Sanki 13.7 göre daha akıcı. Batarya nasıl gider bilmiyorum ama benim için fark etmez batarya hep yanımda 😊

• 3 yılın sonunda iphone 7 den p20 pro ya geçtim. Gerek forum olsun gerek telefon olsun uzun süre kullandım. Fiyatlar malum iyi bri androide geçeyim dedim ve 10 gün geri de kaldı yaklaşık. Öncelikle ios tan geçiş biraz üzmüştü ama gerek pil ömrü gerek büyük amoled ekran açığı kapattı. İphone 7 oldukça performanslı evet ve size yetiyor ama şunu farkettim, güncel telefonlar her işinize yeten telefonunuzun yaptığı işi yapsa da minik artılar sunuyor ve daima güncel kalmanın önemli yanı bu bence. Telefonda en fazla ne yapılabilir diyoruz ama en basiti iphone 7 de çok iyi bir touch id varken yüz tanıma gelince p20 proda da touch ID olmasına rağmen yüzüne bakmıyorsunuz. Bu arada çok eskiden kullanmıştım Androidi. O eski hantal şarj içen takılan Android devri kapanmış (6 yıldır iostayım). Herkese bu güne kadar yardımları için teşekkürler. Geçmeyi düşünen arkadaşlara bir nebze faydası olur diye yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaybolanpena

Yetkili servis diye o kampanyayla güzelim fabrika çıkışı batarya gitti. Şimdi Deji 3410mAh sipariş verdim. iOS 14.1 de gelince verimli bir kullanım bekliyorum. İnşallah boşa çıkmaz.

Ben 7-8 aydır 3410 luk dejiyi kullanıyorum 7 plus cihazımda . Canavar gibi batarya 1 günü çok rahat çıkartıyorum. Seneye bir kere daha değişip 5 yılı tamamladıktan sonra artık bu cihazı da 3 evetle uğurlarız. Çok güzel hizmet etti. Yıllardır bir kere bile arıza çıkarmadı. Apple ı bu cihazı yaptığı için tebrik ediyorum

• İos 14.1 pil ömrünü azaltıyor dün 14.0.1i sıfırdan yükledim bi takılma vs yok bende o yüzden geçesim yok ip7p kullanıcıları ne der bu konuda?

• kızıl ay K kullanıcısına yanıt
    24 saat olmadı 14.1 çıkalı kahinmisin pil ömrünü azaltıyor diyorsun

• Arkadaşlar Sizin de arka plandaki uygulamaya dönünce yeniden başlatıyor mu ayarlardan da açık ama nedense 2-3 uygulama arasında gezerken 20 sen sonra diğerine geçince baştan açıyor

• Arkadaşlar şubat ayında fotoparça'da pil değişimi yaptırmıştım. FP PRO adını verdikleri pil. Bir süredir şarjım hiç gitmemeye başladı. 2-3 saat sonra ekran yarısında kapalı dahi olsa şarj bitip kapanıyor. 37 dakikada şarj 100'den 45'e nasıl gelebilir. Telefonda hiç oyun da oynamaM. Bu problem pilden mi kaynaklıdır yoksa şarj entegresi mi? Telefonu bugüne kadar hep orjinal adaptör ve kablosu ile şarj ettim. (iOS 13.5)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blind pilot -- 21 Ekim 2020; 15:40:16 >
  • Bugün Deji 3410mAh batarya taktım. Deneyimlerimi süreç içinde paylaşacağım. Şarj rutini hangi yüzdeler arasında olmalı en verimli sonucu almak için?

• kaybolanpena kullanıcısına yanıt

20-80 arası diyolar genelde

• sushi. S kullanıcısına yanıt
    Fullemeyelim mi yani?

• radko kullanıcısına yanıt

14.1 normal kullanıcılar için yeni çıktı ama geliştiriciler için birkaç haftadır final sürümü açık millet defalarca test etmiş youtubea yazıp görebilirsin aşağıya bi tane bıraktım video millete laf atacağım diye saçma sapan konuşmayı ne çok seviyor bizim millet keşke birazcık edep öğrenebilse. Boş kafalar boş sesler.

• Ip7 kullaniyorum hala wifide sorun var .

• Arkadaşlar 7 Plus fiyatında yakın zamanda düşüş olur mu? Geçen yaz da zamlanıp 5700 TL olmuştu Eylülde yeni modeller çıkınca tekrar 4200 TL'ye düşmüştü. Şimdi yine aynısı olur mu sizce biraz daha beklemek mi lazım.

• 
Sayfa: önceki 26422643264426452646
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.