İphone 7 , ios 14.0.1 güncellemesi çok kötü oldu. 14.1 e geçiş yapılır mı? |
Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2645. sayfa)

-
-
2-2,5 saat ekran süresi alabiliyordum sadece. AW5 bağlı olduğu için sürekli bluetooth açık. Bakalım, taktık bakacağız verime artık hevesliyiz. Bir sene daha üzmez bu cihaz inşallah.
-
düşünmeden güncelle cihaz serilelti takılmalar azaldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: blizdüşünmeden güncelle cihaz serilelti takılmalar azaldı
güncelleme yaptım. 14.0.1 e göre çok çok iyi olmuş. Daha seri ve akıcı
şarj durumu ilerleyen günlerde belli olur
Cihaz serileşti ama Takılmalar maalesef tamamen geçmemiş gün içinde kastığı oldu, ios13 inanılmaz akıcı cihaz 1 sürüm sonra bu kadar kasamaz, apple bu durumu geride bıraktı diyoduk ama maalesef devam ediyor. iphone 7 4. Yılında bir cihaz bu sürümü düzgün verecekti ve ios15’e güncellemeyecektik , ilk gün güncelledim 4.yılında takılmaz asla diye ama hoş olmadı cidden, valide de 6s pus var ios13’te ışık hızında resmen.
Şu da var ios14 boyunca cihaz takılacak belli oldu 14.1’den ümitliydim fakat bunda da olmayınca umudu kestim.
Nasıl takılır diyen arkadaşlar , kilitliyken home tuşuna basıp anında yukarı kaydırıp denetim merkezini açın cihaz kasılıyor ve bu tarz kasılmalar arası farklı şekilde olabiliyor.
Kesinlikle ios14’e geçmeyin şu an için, bu takılmalar x ve xs’de yok onları denedim işyerinde.
Ek olarak; ios14’ü sıfırlayarak macbook pro itunes üzerinden kurdum üzerine tüm uygulamalarımı ve 1 ay eşzamanlamalı mailimi kurdum, foto senkronizasyonu da açtım 4-5gb boş yer var, ilk fırsatta 14.1’i sıfırdan kurup telefon boşken deneyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthell -- 21 Ekim 2020; 22:19:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam her sene aynı sorun maalesef finalde mükemmel olan sürüme bakarak yeni gelen de iyi olur algısı oluşuyor ve sonuç hüsran. hayati bir özellik gelmediği sürece bu aylarda yeni sürüme geçmek mantıklı değil bence :)
-
14.1 sürümüne güncelledim ama şarjı resmen akıyor. İlk kez bu kadar kötü bir sürümle karşı karşıya kaldım. Sakın güncellemeyin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: losthell
Cihaz serileşti ama Takılmalar maalesef tamamen geçmemiş gün içinde kastığı oldu, ios13 inanılmaz akıcı cihaz 1 sürüm sonra bu kadar kasamaz, apple bu durumu geride bıraktı diyoduk ama maalesef devam ediyor. iphone 7 4. Yılında bir cihaz bu sürümü düzgün verecekti ve ios15’e güncellemeyecektik , ilk gün güncelledim 4.yılında takılmaz asla diye ama hoş olmadı cidden, valide de 6s pus var ios13’te ışık hızında resmen.
Şu da var ios14 boyunca cihaz takılacak belli oldu 14.1’den ümitliydim fakat bunda da olmayınca umudu kestim.
Nasıl takılır diyen arkadaşlar , kilitliyken home tuşuna basıp anında yukarı kaydırıp denetim merkezini açın cihaz kasılıyor ve bu tarz kasılmalar arası farklı şekilde olabiliyor.
Kesinlikle ios14’e geçmeyin şu an için, bu takılmalar x ve xs’de yok onları denedim işyerinde.
Ek olarak; ios14’ü sıfırlayarak macbook pro itunes üzerinden kurdum üzerine tüm uygulamalarımı ve 1 ay eşzamanlamalı mailimi kurdum, foto senkronizasyonu da açtım 4-5gb boş yer var, ilk fırsatta 14.1’i sıfırdan kurup telefon boşken deneyeceğim.İphone7, 14.1 e güncelledim. Dediğiniz gibi bir takılma yaşamadım. Yazdığınızı okuyunca denedim.
14.0.1 de takılmalar vardı, 14.1 de şuan için yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzBuBa -- 21 Ekim 2020; 22:54:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
haklısınız hocam 2007'den beri iphone 2009'dan bu zamana macbook pro kullanıcısıyım , ios 1.1.4 sürümü jailbreak yaptığım günleri hatırlıyorum ben bile gafil avlandım
aslında sebebi 7 plus'ın 4. yılında kasması mümkün değil diyordum ve özellikle 6s'e ios13 o kadar hızlı geldi ki 7 içinde bu sürüm güzel olur dedim ama fena patladık.
neyse 6s'i anneye vermiştim onu ios 13 ile elden çıkartıp 7'yi vericez artık.
12'ler gelsin bakalım kararımı vericem, şunu da belirtmek isterim 7 için bu durum biraz erken gelmesinin sebebi 7 kullanıcısı özellikle plus ise asla 10-11-12'y geçmez çünkü çok kaliteli bir kamera, bozulmayan hometuşu , touchid , 5.5 ekran, incecik kasa , stereo müthiş hoparlör gibi harika özellikleri olan bir telefon 3400'lük deji batarya ile 2 gün çıkartıyor cihaz , daha ne olsun cidden.
bu arada kasılmalar sürekli değil arasıra olmakta fakat iş gereği sürekli yüksek boyutlu pdf içren mail , konuşma , whatsapp derken takılmalar da arttı yoksa ana ekrana geçişte 10'da 1 takılıyor o da 1-2 saniye sürüyor sürekliliği yok , yani ios14 ile de çok rahat devam edilir normal kullanıcı için.
-
Wifide hala problem mevcut , bu sıkıntıyı aşan var mı ? Yada güncellemeden sonra düzel di diyen .
-
Takılma konusu “uygulama kütüphanesi” ve “widget” kaynaklı olabilir. Tamamen düzelmesi zor gibi. Önbellek her temizlendiğinde aynı sorunla karşılaşma ihtimalimiz olabilir.
var hocam maalesef çok daha seyrek ama mevcut yine de , bakalım sıfırdan kurup hiçbirşey kurmadan deneyeceğim.
-
şarj biraz daha iyileştirilmiş sanki yada bana öyle geldi
hocam sırf takılmalar yüzünden cihazı satıp 8 plus almayı düşünüyorum 8 plus deneyiminiz varmı
Bende de sorun var, telefonum ip7. Aslında tek sorunum kiliti açtıktan sonra ana ekran simgeleri takılarak geliyor bazen, o an kilitleyip tekrar açınca düzeliyor. Garip.
şirkette 8 plus yok maalesef , x ve sonrası var, x ile 8 aynı zaten o yüzden takılmaz.
x'i çok uzun deneyimlemedim elemanlardan aldım bakım 4-5dk hiç takılma olmadı.
7 plus çöp oldu resmen , hiç değiştirme planım yoktu fakat bu takılmayı herkes biliyor sanırım hep aynı yerde takılıyor çünkü , soğudum cihazdan.
-
bende aynı şekil hocam haziranda para biriktirip büyük hevesle aldım 13de akıyodu meraktan 14 yükleyelim dedik mahfoldu cihaz bayağı takılmalar var normal bir kullanıcı göz ardı edebilir fakat bizim gibi kullanıcıların gözüne çok batıyor
Valla öylesi daha iyi diyolar hocam, ben de dikkat etmiyorum şahsen pek. Doğruluk payı olabilir, telefon da 80e gelince pil yeteri kadar doldu diyor mesela.
aynen sorun tam olarak bu hocam , bunu da 14.1'de çözmedilerse daha da beklememek lazım.
-
Bu takılma olayına 14.2 beta 4’te halen rastlamadım. Şimdilik iyi gibi, umarım bu şekil sürer.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X