Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2642. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26402641264226432644
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: besiktasulan

Telefonum hiç açılmadı suya maruz kalmadı yere düşmedi. Youtube da video izlerken bir anda ekranın yarısında renkler birbirine girdi. Sanırım acmak için vida seti falan lazım. Ya da helal süt emmis bir tamirci. Son zamanlarda pil cok cabuk bitiyor günde 3/5 kere sarja taktığım oluyordu. Baskada sorunum yoktu 5 senedir kullanıyordum ciZik bile yok telefonumda
    Ekrandan önce pili yenilemelisiniz hocam. Benim 2 senelik pil bile pil sağlığı anlamında yüzde 83’e düştü sizinkini düşünemiyorum.

Çoğu sorunun sebebi pil olabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt
    Hocam iPhone 7 13.6.1 için checkra1n’in bir önceki 0.10.2 sürümü kullanılabilir durumda.

buradan windows sisteminize uygun dosyayı indirip flaşa “rufus” programı(aynı linkte mevcut) ile dosyaya yazdırın. Sitede belirtilen yönergeleri izleyin.

iDevice Slashyoutube
    Jailbreak iOS 13.6.1 (Windows // Checkra1n) - Full Tutorial
    https://www.youtube.com/watch?v=pjaJ8zFeX10&feature=youtu.be
    bu youtube linkinde 3utools yöntemi var. 03:11’inci dakikadan sonra 13.5 üzerindeki sürümlerde yapmanız gereken option/Allow untested ios versions seçeneğinin işaretlenmiş olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 17 Ekim 2020; 11:17:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam şu an onu yapıyorum sonuçları yazacağım Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] 

edit:bu arada 3u tools kullanırken rufus ve bootra1n e ihtiyaç yok benim anladığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonklavyebükücü -- 17 Ekim 2020; 12:16:7 >
    Şu an iOS 14.2’deyim. Ancak 13’teyken 3utools kullanmadım. Bootra1n kullandım hep. Bootra1n biraz daha zahmetli. Kolay gelsin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 17 Ekim 2020; 12:18:32 >
  • hocam çok zahmetsiz oldu gerçekten ancak cihazı restart etme konusunda biraz sıkıntım var.Telefonu kapalıyken şarj etmeyi seviyorum acaba önereceğiniz bir yol ya da tweak var mıdır bunun için , bir soru daha; telefonu kapatıp açamayacağımız söyleniyor eğer checkra1n varsa , ben şimdi telefonu kapatsam açmak istediğimde açılmayacak mı yoksa sadece jb mi gidecek anlayamadım

Maalesef JB istiyorsanız kapatmayacaksınız. Kapatırsanız telefonda sıkıntı olmaz ama JByi kullanamazsınız. Ayrıca JB izleri kaldığı için JB by-pass isteyen uygulamalar da (banka uygulamaları gibi) çalışmayabilir.

• Redmi note 8 pro dan iphone 7 ye geçeceğim iyi mı kötü mü olur iphone 7 kullananlar aydınlatabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cycIone

Redmi note 8 pro dan iphone 7 ye geçeceğim iyi mı kötü mü olur iphone 7 kullananlar aydınlatabilir mi?
    Bence çok gereksiz bir hareket olur. Yine de sen bilirsin.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Ne bakımdan hocam açık olabilirsiniz sıkıntı yok. İphone 7 nin 1-2 yıl rahat kullanilabileceğini düşünüyor musunuz batarya ve hafızayı saymassak idare edebilir mi?

• quote:

Ne bakımdan hocam açık olabilirsiniz sıkıntı yok. İphone 7 nin 1-2 yıl rahat kullanilabileceğini düşünüyor musunuz batarya ve hafızayı saymassak idare edebilir mi?
    7 plus deseniz neyse de note 8 pro daha çok güncel kalacak telefon 7’ye göre. Ekranı daha kaliteli, şarjı daha uzun gider, donanımsal anlamda daha iyi redmi note 8 pro. Kızılötesiydi, radyosuydu falan filan. 7 serileri ios 15 alacak sonra güncelleme bitecek çok yüksek ihtimal.

Note 8 deseniz olabilirdi ama pro güzel telefon.

Edit 1-2 sene değil, 3-4 sene de gider. Güncelleme almadan iphone telefonları 3 sene ekstra götürüyor sonra uygulamalara güncelleme alamıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 17 Ekim 2020; 16:4:56 >
    Doğrudur hocam 7 plus kullanıyorsunuz bilirsiniz 7 plus olsa hiç düşünmeden geçerdim ama i7 olunca düşünüyorum gönlümde ios e geçme yönünde. Note 8 Pro da daha güncel teknoloji var daha güncel kalacak benim düşüncemde i7 ios 14 aldı 15 de alacak 2 yıl güncelliğini koruyacak diye düşünüyorum ama performansı nasıl olur bilmiyorum çevremde 5s 6s 7 7 plus kullananları gördükçe geçesim geliyo 7 plusı elime aldım hala çok akıcı ama 7 de 2 gb ram var nasil olur acaba benim için önemli olan kamera ve akıcılık gerisini pek takmıyorum

• quote:

Doğrudur hocam 7 plus kullanıyorsunuz bilirsiniz 7 plus olsa hiç düşünmeden geçerdim ama i7 olunca düşünüyorum gönlümde ios e geçme yönünde. Note 8 Pro da daha güncel teknoloji var daha güncel kalacak benim düşüncemde i7 ios 14 aldı 15 de alacak 2 yıl güncelliğini koruyacak diye düşünüyorum ama performansı nasıl olur bilmiyorum çevremde 5s 6s 7 7 plus kullananları gördükçe geçesim geliyo 7 plusı elime aldım hala çok akıcı ama 7 de 2 gb ram var nasil olur acaba benim için önemli olan kamera ve akıcılık gerisini pek takmıyorum
    Forumda 7 serisi kullanıp telefonunun hantallaştığını söyleyen arkadaşlar var. 2-3 sayfa geride vardır muhtemelen. Onları bulursanız isterseniz pm’den sorun, sonra pişman olmayın. Tabi onların telefonunda da sorun olabilir her 7 kullanıcısı problem yaşamıyor ama 7 plus en sorunsuz çalışanı. Alabiliyorsanız dediğim gibi 7 plus alın, 3 sene en az kafanız rahat olur eğer ios 15’ten sonra güncelleme almayı problem etmezseniz...

• hangi uygulamayı sileceğimi şaşırdım uygulama kullanırken telefon bir anda siyah ekranla kapanıyor sonra kilit ekranını açıyor tüm uygulamalar sekmesini kapatmış olarak yardımcı olabilecek var mı? güncelleme de yapmıyorum artık daha fazla donmasın diye

misal ben, plus 3-4 sene kafanız rahat kullanırsınız, sonra sorunlar boy gösterir

• egeandra kullanıcısına yanıt
    al bende de aynı sorun, siyah ekranla atıyor ve çok kısa bir süre sonra kilit ekranını açıyor, plus, orijinal yerinden aldım 3-4 yılllık falandır

Güncelleme konusu benim için sorun değil. Bi kaç haftadır takip ettiğim bir konu sürekli i7 ios 14 kasma takılma muhabbeti dönüyor güncelleme ile düzelir mi acep. Keşke i7 plus olabilse direkt alabilirdim ama o kadar çıkamıyacağım malum ekonomi 3 sene önce sıfır iphone 7 plusı 3600 TL ye alan vatandaşımız şimdi yine 3500 TL ye ikinci el olarak satabiliyo yatırım aracına döndü.

Edit: iphone 7 alırsam ikinci el olarak alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycIone -- 17 Ekim 2020; 16:23:36 >
  • kajmer_55 kullanıcısına yanıt
    hocam yeni güncellemeler 7’lerde dediğiniz gibi kasma sorunlarını çıkarabilir, 7+ kullandığım ve 13 güncellemeye sahip olduğum halde uygulamalar kullanırken sıkıntılar yaşıyorum siz düşünün

• Arkadaşlar merhaba, Amerika’dan alınma 4 yıllık bir iPhone 7im var. Bazen Operatörün yazdığı yerde aranıyor yazıyor, bazen de iPhone hücresel güncellenmeme yapamadı. Arama yapamıyorum, interneti kullanamıyorum. Bu problemi daha önce yaşayıp çözebilen oldu mu? Tamirciye sordum modem problemi dedi tamir ederim ama düzelmeyebilir yurtdışı cihazlarında oluyor böyle dedi. Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carlsén kullanıcısına yanıt

evet galeriden fotoğraf seçip wp den atma sırasında geçişler çok yavaşlıyor fps düşüşü oluyor belirgin. 7 plus 13.7 benim de. ama öteki uygulamalarda sıkıntı yok gayet akıcı. kafam karıştı açıkcası niye böyle oluyor acaba Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]  geçen hafta böyle bir sıkıntı yoktu muhtemelen wp güncellemesinden kaynaklı

• Carlsén kullanıcısına yanıt
    sanırım bir ayağı çukurda telefonun, halbuki çok temiz kullanırım ve telefonu yorabilecek işler yapmıyorum. zaten genelde tableti kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 26402641264226432644
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.