Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2646. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26442645264626472648
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaz nedir? Beta 3’te vardı sorun, umarım beta 4’te düzeltilmiştir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • losthell kullanıcısına yanıt

yorumlara bakılırsa 14e geçmeyi tavsiye eden yok. 7 plus 13.7 sürümündeyim uzun bir süre kalmalıyım anlaşılan   bu arada gerçekten dediğiniz gibi plus’lar hala günümüz teknolojisinde yeterli bir tek face id beni meraklandırıyor x ve sonrası için ama günün çoğunda maskeli olduğumuz için onun da bir esprisi kalmıyor :) gerçekten çok şaşırttı bu cihaz beni. 2.5 seneden beri şunu yapamadı dediğim olmadı. gittiği yere kadar devam kendisiyle. pili bittiği yerde deji baseus neyse takar telefon kapandığı yere kadar kullanırım artık  

eskiden çok sık cihaz değiştiren biriydim 4 ay 6s ardından 3 ay iphone 7 kullandım. ama artık sürekli değiştirmek bir haz vermiyor insana. ben, çıktığından beri 6s 7 kullanan insanlara aşırı özeniyorum ve gelişen teknolojiye kapitalizme kapılmadan elindekini kullanan bilinçli biri diye düşünüyorum. bu yüzden ben de bir sorun çıkmadığı sürece değiştirmeyi düşünmüyorum :)

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 21:12:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allaturca89 kullanıcısına yanıt
    ip7

• Arkadaşlar dfu moddda güncellemeyi yeniden atacağım bir etkisi olurmu bilmiyorum ama wifideyken youtuba ilk girdiğimde görüntülere ait resimler biraz geç geliyor . Telefon kapalı iken lighting kabnlosunu takıp ses kapama tuşuna basılı tutarak kabloyu taktım . Itunes açıktı ve direk restore moduna geçti . Buralardan güncelemeyi yeniden yapmayı düşünüyorum . Hatalıysam konu ile ilgili bilgi verecek arkadaşa teşekkür ederim .

• Gece ben de beta 4’e geçtim evet azalma var ama tamamen giderilmiş değil. Zaman zaman yine takılarak geliyor ana menü, çok anlamsız bir sorun direkt eskitme politikası bence, yoksa bu problemi çözememeleri mümkün değil. Umudumuz sonraki güncellemeler.

• 13.3.1 den 14.1 e geçmeye gerek var mı sizce?

iOS14 ile iPhone 7’nin iOS 9 almış iPhone 4S’e döneceğini düşünmüyorum aslında :)))

• Mortuuus kullanıcısına yanıt
    Bence yok, ben pişmanım. Sadece takılmalar değil, ana ekranı sağa doğru çekince sol tarafta favori aramalarımın kısayolu vardı ios 13’te, ama bu özellik ios 14’te yok, eşimi aramak için arama kısmına girmek zorunda kalıyorum ve bu zaman kaybı.

• Ben de öyle düşünmüyorum ama bu sorun gerçekten anlamsız, telefonun genel performansında hiçbir sorun yok ama işte ara sıra ana ekranın takılarak gelmesi inanılmaz sinir bozucu, cihazdan soğutur insanı. Eminim binlerce feedback aldıklarına ama düzeltmediler hala.

Bu sürümde somut olarak denk gelmedim. Sadece oldu mu olmadı mı gibisinden bir şeyler hissetim. Net olarak görürsem/kanıt toplarsam bu hafta da bi “feedback” çekerim.

Ben bunun için apple watch’ta kestirme komplikasyonunu kullanıyorum maalesef. Telefonun bu işlevini kullanılmaz hale getirmişler saatten medet umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 22 Ekim 2020; 12:5:25 >

Aynı işlevi sola çekerek yapabilmek için sol sayfaya en başa Siri öneriler widget yerleştirebilirsiniz. Kestirmeler ve arşiv gibi iOS 14 te çok kalaylıklar var. Sürüm gittikçe iyileşecektir ve 7 plus bu sürümlerle daha yıllarca kullanılır diye düşünüyorum

• zinedya Z kullanıcısına yanıt
    Kestirmeler kısmından ailem için arama kestirmesi oluşturdum ve bunları ayrı bir klasörde topladım sonra da ekranı sola çekince gelen kısma kestirmeler widget’ını ekleyip oluşturduğum klasörü seçtim, eskisinden daha şık oldu çok teşekkürler. 🙏

• Arkadaşlar şubat ayında fotoparça'da pil değişimi yaptırmıştım. FP PRO adını verdikleri pil. Bir süredir şarjım hiç gitmemeye başladı. 2-3 saat sonra ekran yarısında kapalı dahi olsa şarj bitip kapanıyor. 37 dakikada şarj 100'den 45'e nasıl gelebilir. Telefonda hiç oyun da oynamaM. Bu problem pilden mi kaynaklıdır yoksa şarj entegresi mi? Telefonu bugüne kadar hep orjinal adaptör ve kablosu ile şarj ettim. (iOS 13.5)

• blind pilot kullanıcısına yanıt

hocam ya pil sıkıntılı ya da telefonun yazılımsal olarak sayacı sıkıntılı.Benim cihaz haziran başında alınma , bazen kapatıp açtığımda şarjı yüzde 3 5 artmış şekilde açılıyor bu tabi ki hata payı dahilinde sayaç arızası demek doğru olmaz ancak sizinki sayaç arızasından ziyade pil arızası gibi.Pilin sağlığı ne kadar kötü olursa olsun 3 saat kullanım ile biteceğini düşünmüyorum.Hele ki ekran bu 3 saatin hepsinde de ekran açık değilken pek mümkün gelmiyor bana.DFU modda temiz kurulum deneyin derdim ancak güncellemeniz gerekir , onun yerine telefonu telefon ayarlarından bir kez sıfırlayıp bi deneyin nasıl gittiğini.Eğer bunu yaptınız ve sonuç aynıysa fotoparçaya gidin.6 ay garanti verseler de 7 8 ay olmuş cihazı da kapıdan döndürmezler bence müşteri memnuniyeti açısından.Şarj entegresi dediğiniz lightning portu ise ve telefon bilgisayara doğru bağlanıyorsa ve şarj olmasında sıkıntı yoksa eğer port arızası değildir pille ilgilidir diye düşünüyorum  

• blind pilot kullanıcısına yanıt
    fp proya yazın belli ki pil sıkıntılı

• iphone7, ios 14.1 e güncelledik pişman olduk. 13.7 ye dönmek istiyorum, nasıl olabilir?

• OzBuBa O kullanıcısına yanıt
    Maalesef dönüş olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ruuuuud

Maalesef dönüş olmuyor

Hiç bir yolu yok mu? :(

• 
Sayfa: önceki 26442645264626472648
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.