Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyse şu 6s fiyati düşsünde alalım bare :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6s'in 128 gb son fiyatı Amerika'daki sitede 649 dolar. Yani 7'nin giriş fiyatı.

TR'deki fiyatına baktığınızda 3149 lira.
    http://www.apple.com/tr/shop/buy-iphone/iphone6s/4.7-inç-ekran-128gb-uzay-grisi#00,12,21

Bu demek oluyor ki iPhone 7 32 Gb 3149 liradan ülkemizde satılmaya başlanacak👍🏻 Yine de TR'den alınmaz😏📱

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goyus -- 8 Eylül 2016; 7:09:16 >

• arkadaşlar 7 plus 128 gb almayı düşünüyorum. ay sonunda arnavutluğa gideceğim bir ihtimal hırvatistanda olabilir. özellikle arnavutluktan bu telefonu uygun alabilirmiyim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Saygılar
  • NedenAllahım kullanıcısına yanıt
    Eklenecek şeyler çok yok ama iyileştirilmesi gereken bir dünya şey var hala.

Bunlardan biri ekran kasa oranı.

Tasarım
    ve mobilite. Telefon hala büyük. Note 7 baksana ne kadar güzel.

Bence bundan sonra eklenebilir en güzel özellik te bükülebilme olacak samsung tan bekliyorum ama pil konusu korkutuyor malum patlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

hala su ekrandaki cozunurluk elestirisi beni mahdediyor. Amoled kullanin de hizli sarj ekleyin de ama ekran cozunurlugune o 80ppi 90ppi a sahip monitorlerinizden laf atmayin artik kardesim. Rakam fetisinizi doyurmak icin zaten vasat olan pil daha da vasat hale gelecek.

Bana hd ekranlı 7 yi savunma. Değerlerin kağıt üstünde olduğunu çok iyi biliyorum ancak bi samsung telefon ile bi iphone u yanyana koyup ekrana baktığında sonuç ortada. Veya ip 6 ile ip6 plus ı yanyana koyup baktığında sonuç ortada.

kesin 5 inç üzerinde hd ile fhd farkı anlıyosundur ya

• bu yontulmamış kazık firmasına 4000-5000 tl verecek olupta armut phone 7 almayı düşünen şahıslara, insanlara biraz mantıklı olun derim
  • Bu kadar para yerine uygun bi telefon alıp üstünü löseve bağışlayın

• Cumartesi ABD'ye gidiyorum 20 Eylül'de dönücem almak isteyenlere belli bir ücret karşılığında getirebilirim pasaporta karışmam.
    Mesaj atabilirsiniz

• Arkadaslar iPhone 7 Plus 128 GB ne kadar olur? Silver ya da Jet Black dusunuyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7 Plusun ram konusunda net bir bilgi varmı arkadaşlar ?

• Adamlar fetoyu kullanarak ülkede darbe yapmaya kalktı bu ABD firmalarının hiçbir malını almamak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulturkusu -- 8 Eylül 2016; 8:22:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • goyus kullanıcısına yanıt
    Hayatta olmaz hocam keşke olsa ama, ben 3700 den başlayacağını düşünüyorum.

• Arkadaşlar apple'in sitesinde simsiyah model için arkası çizilebilir kılıfla kullanın diye uyarıda bulunmuşlar. Alacaklar buna dikkat etmeli. Arkasının çizilecek bir kaplaması var demek ki.
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLKovY -- 8 Eylül 2016; 8:38:49 >
  • Bütün kazlar yolunmak icin siraya girmis. Simdiden kaziginizla mutluluklar

• Ulan bi bildirim ışığı koymak bu kadarmı zor.

Telefon 7plus jetblack ve masada yüz üstü duruyor mesajınız var mac deki gibi arkadaki logo loş bi beyaz mavi karışımı yanıp sonuyor ne tatlı olur du,be

• quote:

Orijinalden alıntı: Mark_Mamzark

6s Plus için mantıklı dediğiniz gibi ama 7 Plus 4000 lirayı geçmez ise mantıklı olabilir diye düşünüyorum. 1-2 güne ortaya çıkar zaten net fiyatları. Ayrıca beats kampanyaları devam ediyormu bir bilginiz var mı o konuda?

Maalesef dostum herhangi bir bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

Dalgınlıkla yanlış okumuşum kusura bakmayın Yerinizde olsam 2GB Ram'e sahip 6S'i tercih ederdim. 'S' serileri genelde güncellemelerin çok avantajını görüyor..

3D dokunma özelliğini aktif kullanmam gibime geliyor Yada bir şeyler cizmediğim için baskıyı algılaması filan fazla bana.

İnsan ihtiyaclarını bilip ona göre almalı diye düşünüyorum.

İlginiz için teşekkür ederim ama büyük büyük ihtimal 6+ alacağım.

Arada fiyat farkı 200-300 tl olursa 6s+ alabilirim ama sanmıyorum o kadar az olsun.

Dubai den alacağım bakalım orada varmıymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: marjinal7140

7 Plusun ram konusunda net bir bilgi varmı arkadaşlar ?

plus 3gb ram'le geliyor hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saydam kullanıcısına yanıt
    Ben türkiyeye yansıyan fiyatlarına bakıyorum.
    iphone 7 de 2 aydan önce TR gelmesi zor.

Ben en iyisi dubai den 6+ alıyım var ise :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Eklenecek şeyler çok yok ama iyileştirilmesi gereken bir dünya şey var hala.

Bunlardan biri ekran kasa oranı.

Tasarım
    ve mobilite. Telefon hala büyük. Note 7 baksana ne kadar güzel.

Bence bundan sonra eklenebilir en güzel özellik te bükülebilme olacak samsung tan bekliyorum ama pil konusu korkutuyor malum patlıyor

iphone'ların ekran kasa oranı çok kötü gerçekten. note 7 tasarım harikası. bizim note 7 de bomba pimi bile var. zor durumda kalırsan pimi çekip patlatıyosun.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.