Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

quote:

quote:

quote:

iPhone 7 32 GB 3600 liradan aşağı gelmez. Gerçekçi olmak lazım. Dolar kurunu falan geçin. 160 dolara tanıttıkları kulaklık bile nerdeyse 800 liraya gelecek Türkiye'ye. Bence ucuz olacak diye fazla umut etmeyin. Daha sonra hayal kırıklığı yaşarsınız dostlar benden söylemesi...

Şöyle desek. Yurtdışında kulaklık 160 dolar. Burda 800. 800/160 : 5 yapar. İphone dışarda 650 dolar. 650x5 : 3250. Bence düşündüğünüz gibi pahalı gelmicek. Gelmemesi lazım.

Evet gelmemesi lazım ama bir de şöyle düşünün : iPhone 6S 16 GB ilk çıktığında 3200 ya da 3299 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi dahili bellek arttı. En az 150-200 lira ordan fiyat artar zaten. Bir de üstüne TRT bandrol vergisi geldi. Bence minimum 3600 lira olur fiyat.

Hocam almicam zaten. İsterse 5000 olsun :) ben ip 6 ile mutluyum. Bununla yaptıklarımı 7 ilede yapacam. Değişen ney ? 3 5 saniye snapchat e erken girmek mi ? Hangimiz 3500 veripte iphone u dibine kadar kullanıyoruz ki. %80 imiz sosyal ağ kullanıyor. Bunlar için iphone 5 bile yeter. Ama insanlar istiyor ki en yenisi olsun en iyisi olsun. Parası yok yinede istiyor. Allah akıl fikir versin.

Parası olmadan isteyen , zor durumlara düşerek almaya çalışan adama evet Allah akıl, fikir versin gerçekten. Ama parası olan adama da niye alıyorsun, ne gerek vardı diyemem :) Sonuçta herkesin kendine göre bütçesi ve hesabı var...

Yukarıda da bir arkadaş parası varsa diye yorum yapmış. Bende cevap verdim. Cevabım olarak onu okuyabilirsin :)

Tamamdır hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Size şunu söyleyebilirim bizzat arkadaşım vatandan 4200 liraya iphone aldı.Kendisi babadan trilyonerdir hiç uğraşamam dedi gitti aldı herkesten önce, sanırım Trye gelen ilk cihazlardı zamanının.O konuda problem yaşamazsınız ama mutlaka alıcıyı bulmanız lazım sonuçta mağaza değilsiniz. Yine TR fiyatı resmi olarak açıklandıktan sonra hesabınızı yapıp hareket ederseniz güzel sonuçlar alırsınız.

Evet haklısınız biz de bulursak artık öyle 1-2 kişi ,son olarak ne zaman Tr fiyatı acıklanır bir fikriniz var mı?

• Ya yine izleyemedim temiz linki olan varsa atabilir mi ?

bir de bu yeni kulaklıklar eski cihazlarla çalışabilecek mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titresim engelleme olayi go prolardaki gyro sensoru kadar iyimidir tek merak ettigim konu.

• Jet black çizilnce altı beyaz çıkıyor maalesef...

• Thomsson kullanıcısına yanıt
    Unutmadan şunu belirteyim Apple store Türkiyeye geldiğinden beri piyasa daha net oldu haliyle tüketici biraz daha bilinçlendi ve Türkiyeye geliş hızı arttı bunları göz önünde bulundurup hareket etmek lazım,iphone 6 9 eylülde tanıtıldı 26 eylülde geldi,6s 9 eylülde tanıtıldı 20 ekimde geldi diye hatırlıyorum.Buradan bir ortalama yapabilirsiniz arada büyük uçurum yok gibi görünüyor zaman olarak ama yine bir bakabilirsiniz çıkış tarihlerine fikir verecektir. Apple storenin tr fiyatını öğrenmek için ön siparişlerin açılmasını bekleyeceğiz buda en az 1 haftayı bulabilir gibi me geliyor tabii sürprizler de olabilir,tetikte olmak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Rami söylemeyi unuttular.

• İphone 7 32gb Black

para olsa alsak tabi yurtdısından
  • Şu an ingilteredeyim 7 2500-2600, 7 plus ise 3000 civarı bi fiyata cıkıyor burda, 2 haftaya gelicem 3 tane telle birlikte bu telefondan sonra :) kendime plas almayı dusunuyorum 2 tane de ek alıp satarım, satabilir miyim 3000'e 7'yi, 3500 e plusu? :)
  • hayırlı olsun iphone 7/7+ sahiplerine kulaklık kaybolduğunda 800 kağıt gömecekler buna waow denilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimoooooo -- 8 Eylül 2016; 2:08:21 >
  • Artık lumia 1520 ile ayrılma vakti geldi. İphone 7 plus 3700 gibi çıkarsa alacağım inşallah. 4200 gibi çıkarsa iphone 6s plus 32 gb 3023 tl olmuş fp ürünü durumunda onu alırım bakacağız artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: ReiSeM

Şu an ingilteredeyim 7 2500-2600, 7 plus ise 3000 civarı bi fiyata cıkıyor burda, 2 haftaya gelicem 3 tane telle birlikte bu telefondan sonra :) kendime plas almayı dusunuyorum 2 tane de ek alıp satarım, satabilir miyim 3000'e 7'yi, 3500 e plusu? :)

Satarsın. Elimde para olursa ip7 amsterdamdan veya ukraynadan alırım bende şubatta .
  • quote:

Şu an ingilteredeyim 7 2500-2600, 7 plus ise 3000 civarı bi fiyata cıkıyor burda, 2 haftaya gelicem 3 tane telle birlikte bu telefondan sonra :) kendime plas almayı dusunuyorum 2 tane de ek alıp satarım, satabilir miyim 3000'e 7'yi, 3500 e plusu? :)

Türkiye fiyatlarından sonra belli olur 3000 liraya satıp satamayacağınız. Eğer ki 3300 lira civarı satılırsa Türkiye de maalesef yurtdışı telefona kimse 3000 lira vermez. Çünkü bir de kayıt parası vercekler. Şuan 150 lira diye biliyorum kayıt parasını. Ama 3600 - 3700 lira falan olursa Türkiye fiyatı o zaman bir ihtimal satabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 8 Eylül 2016; 2:13:28 >
  • Anladıgım kadarıyla Türkiye'de iphone 7 32 gb 3500-3800 arası bi fiyata cıkacak yurtıdı fiyatlarını, gecmis yılları ve son eklenen vergiler göz önüne alınınca, aynı mantıkla 7 plus'ın da 4200-4500 arası raflarda olmasını bekliyorum Türkiye'de .
  • quote:

quote:

Türkiye fiyatlarından sonra belli olur 3000 liraya satıp satamayacağınız. Eğer ki 3300 lira civarı satılırsa Türkiye de maalesef yurtdışı telefona kimse 3000 lira vermez. Çünkü bir de kayıt parası vercekler. Şuan 150 lira diye biliyorum kayıt parasını. Ama 3600 - 3700 lira falan olursa Türkiye fiyatı o zaman bir ihtimal satabilirsiniz.

Anladım hocam bekleyip görücez artık, ama gelirken bi telefonu kaydettirip öyle satarım zaten :) 200 lira kar olsa yeter ;)

• kulaklık süper. gerçekten geleceği şekillendiren bi kaç firmadan biri apple.

2 sorum var.

o kablosuz kulaklık iphone7 kutusundan çıkacak mı?
    eğer çıkarsa tahmini değer 4000 i bulur. 64gb için.

saati beğendiniz mi
  • Yurtdışı 6S 64GB sahibiyim kaydettirmiştim,şimdi bir adet daha pasaportumuz var yukarıda bir arkadaş içimden geçenleri yazmış büyük umudum vardı küçük ekranında çözünürlüğünü 1080p yaparlar diye ama yine olmadı.Kasa/ekran oranı rezalet olan Plus'ı almak kullanmak işkence neden ufak ekranı alacak adam çift kameraya ve yüksek çözünürlüğe sahip olamasın tamamen saçmalık gerçekten.Renklere gelirsek 2 siyah renkte tarihin en karizma iPhone'ları olarak duruyor.

Ayrıca yine beklediğim ama duyurulmayan birşey daha var Jet Black diye özel versiyon bir telefon yapmışsın bari mühendisliğini konuştur ve orijinal kaliteli bir şeffaf kılıf yap bunu koskoca firmada 1 kişi düşünemiyormu anlamadım.
  • quote:

quote:

quote:

Anladım hocam bekleyip görücez artık, ama gelirken bi telefonu kaydettirip öyle satarım zaten :) 200 lira kar olsa yeter ;)

Eğer kayıt işini siz yaparsanız o zaman bir nebze kazanabilirsiniz. Bu arada eğer kayıt yaptırıp satacaksanız bana da bir plus siyah getirin alayım sizden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: küfrettin

kulaklık süper. gerçekten geleceği şekillendiren bi kaç firmadan biri apple.

2 sorum var.

o kablosuz kulaklık iphone7 kutusundan çıkacak mı?
    eğer çıkarsa tahmini değer 4000 i bulur. 64gb için.

saati beğendiniz mi

anladııgm kadarıyla kablosuz kulaklıklar kutuda olmayacak cunku ekimde satışa baslanıyor. zaten 100 küsür dolar dediği için kutuya koymazlar :)
  • Şimdi airpod çıktı ya, bunlar earpodu satmama kararı almasınlar?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.