Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ABD'den alacağım. Türkiye'de garanti olması icin hangi modeli olmalı?

İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacak arkadaşlar güle güle kullansın bende 8 çıkınca alayım 6s beni 2 yıl rahat götürür

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Hayatta olmaz hocam keşke olsa ama, ben 3700 den başlayacağını düşünüyorum.

Düz Iphone 7 3700 tlden başlarsa Türkiye'de Apple çok küfür yer bizden. Sebebi ise Iphone 6s fiyatları düştü ve yerini Iphone 7 aldı. 6Sin eski fiyatı 649 dolar idi şimdi ise Iphone 7'nin fiyatı 649 dolar. Vergilerle filan Türkiye'de 3100 tl olması gerekiyor(Düz model için). Plus modeli ise 6S Plus ile aynı fiyata alındı yani 769 dolar. Onunda fiyatı Türkiye'de 3650 tl olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLKovY -- 8 Eylül 2016; 8:45:15 >
  • Apple (United Arab Emirates)
    iPhone
    http://www.apple.com/ae/shop/buy-iphone/iphone6s

Birleşik Arap Emirlikleri'nde 2599AED fiyat etiketine sahip. Bu da yaklaşık 2000TL civarına geliyor

• Kameraya ve hafızaya birkaç rütuş,gerisi boş
    İphone 7 olmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Eklenecek şeyler çok yok ama iyileştirilmesi gereken bir dünya şey var hala.

Bunlardan biri ekran kasa oranı.

Tasarım
    ve mobilite. Telefon hala büyük. Note 7 baksana ne kadar güzel.

Bence bundan sonra eklenebilir en güzel özellik te bükülebilme olacak samsung tan bekliyorum ama pil konusu korkutuyor malum patlıyor

iphone'ların ekran kasa oranı çok kötü gerçekten. note 7 tasarım harikası. bizim note 7 de bomba pimi bile var. zor durumda kalırsan pimi çekip patlatıyosun.

Bomba pimi gülerken çayı püskürdüm :D

• WoLKovY kullanıcısına yanıt
    JetBlack çizilmesin diye kılıf almak zorundaysam o ince işçilik kılıf içinde görünmeyecek ki zaten. Hadi ille de göreyim dedim, plastik şeffaf kılıf takınca da ucuz android telefondan ne farkı kalacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

quote:

quote:

Tasarım

Bence bundan sonra eklenebilir en güzel özellik te bükülebilme olacak samsung tan bekliyorum ama pil konusu korkutuyor malum patlıyor

iphone'ların ekran kasa oranı çok kötü gerçekten. note 7 tasarım harikası. bizim note 7 de bomba pimi bile var. zor durumda kalırsan pimi çekip patlatıyosun.

Zuhaahahahaha bende yoruma güldüm ağzımdaki yumurtayı püskürttüm

• Bazı memnuniyetsiz düşünce yapısına sahip arkadaşlar saçmalamış 6s ile hiçbi farkı yok ufak tefek şeyleri değiştirmişler vb. diye.. Ya siz android fanımısınız ? geldiniz burayımı trollemeye çalışıyorsunuz ? hiçmi açıp bakmadınız telefonun yeni sunduğu özelliklere ? Galaxy S7 ile S6 arasında çokmu fark vardı ? Ama ip 7 ile 6S arasında çok fark var.. Açın tekrar bakın özelliklere, tekrar kıyaslayın bir ton yeni şey geldi telefona.

Ayrıca geçtiğimiz haftalarda yeni gelen Note 7 yi alanlara üzüldüm en çok.. İp7+ ı görünce Evlat acısı gibi oturmuştur şimdi içlerine Neyse üzülmesinler samsung çok yakında note 8 yada galaxy s8 filan çıkartır ztn yada başka bir galaxy.. Haftada bir yeni galaxy telefon çıkarttıkları için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 8 Eylül 2016; 8:55:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SalimAydogdu

quote:

Orijinalden alıntı: küfrettin

kulaklık süper. gerçekten geleceği şekillendiren bi kaç firmadan biri apple.

2 sorum var.

o kablosuz kulaklık iphone7 kutusundan çıkacak mı?
    eğer çıkarsa tahmini değer 4000 i bulur. 64gb için.

saati beğendiniz mi

https://www.youtube.com/watch?v=YhZnToYbp5o
    Daha ucuz
    Daha iyi
    Daha önce çıktı
    Ama apple geleceği şekillendiriyor

Samsung'tan çalmışlar. :) Zaman zaman iki firmada birbirinden kopya çekiyor.

• technical death metal kullanıcısına yanıt
    7+ da 3099

450 lira fark ile 7 almak istermisiniz :D

tam kapitalist sistem.

Buradan yola çıkarsan 6+ da 1500 TL civarında olmalı :)
    İyisi mi ben gezi programımı ayarlayıp bir dubaiye gideyim
  • Türkiye yansıyan fiyatlar şu an satılan iPhone ile hafıza olarak denk gelen cihazlarda yüzde iki yüzde üçten fazla olmayacağını düşünüyorum Çünkü dediğim gibi her zaman en az 100 dolar farklı fiyatlar çıkıyordum Ama bu kez öyle olması ayrıca iPhone 7 Eylül sonunda Türkiye'de

• 2500-2600 tl civarı bir şey olursa 1 ay sonra almanya'dan alırım bakalım. 3.5 senelik i5 ömrünü doldurdu artık

edit: 770 € gözüküyor o da 2540 lira gibi bir şey. 6S alacaktım bari bunu alırım iyi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 8 Eylül 2016; 9:06:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

quote:

quote:

Tasarım

Çekikler onu bile düşünmüşler.

Ama şaka bir yana Note 7 çok daha şekil bir cihaz. Yeni seri cihazlarda 2-3 haftaya geliyormuş. Benim cihazda hiç bir sorun yok ama yine de yeni telefon ile değiştiririm.

• Ben kesinlikle şuan için almam 6S'ten memnunum. 7S'i çıkarsa alırım. S modeller kusursuz oluyor.
  • 6S'den erken sıkılınca S7'ye geçmiştim ve çok memnundum. Note7 almaya gittiğimde toplatıldığını duydum (Vodafone bayii) ve şok oldum. Gel gör ki iphone 7'deki kulaklık mevzusu da hiç hoşuma gitmedi. Bu sene telefona para vermekten kurtulduk el mecbur S7 ile devam, iphone 7S'i de beklemeye devam tabi
  • Normalde İngiltere ve Amerika fiyatları arasında max 200 tl oynardı, şuan 550 tl civarı oynuyor
    7 plus 32 gb olarak hesaplarsak Amerikada 769 dolar yani 2260 tl
    7 plus 32 gb İngilterede ise 719 pound yani 2816 tl
    Arada 556 tl fark var
    Amerikada 7 plus 128 gb bile 2554 TL'ye geliyor
    Amerika fiyat açısından rakipsiz
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    4000 bandından girerse her halikürda satarsın ip5slerim kaderi nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

Home tuşu artık eskisi gibi değil demi arkadaşlar içine gitmiyor ama basma hissiyatını algılıyor yanlış mı anladım yoksa doğru mu bilen var mı

İçine göçüyor hocam. Ama basınca göre çalışıyor

hocam dediğim gibiymiş home tuşunda fiziksel çökme olayı yokmuş... süper olmuş inşallah istediğimiz hareketi ekleme özelliği vardır geri dönme için tek tıkla süper olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkbey -- 8 Eylül 2016; 9:19:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

JetBlack çizilmesin diye kılıf almak zorundaysam o ince işçilik kılıf içinde görünmeyecek ki zaten. Hadi ille de göreyim dedim, plastik şeffaf kılıf takınca da ucuz android telefondan ne farkı kalacak?

Fazlasıyla haklısınız. Sırf bu yüzden jetblack rengini almaktan vazgeçtim. Telefona o kadar para verecez bide çizilmesin diye 3.5 atacaz, saçmalık...

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.