Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

Orijinalden alıntı: ReiSeM

quote:

quote:

Şu an ingilteredeyim 7 2500-2600, 7 plus ise 3000 civarı bi fiyata cıkıyor burda, 2 haftaya gelicem 3 tane telle birlikte bu telefondan sonra :) kendime plas almayı dusunuyorum 2 tane de ek alıp satarım, satabilir miyim 3000'e 7'yi, 3500 e plusu? :)

Türkiye fiyatlarından sonra belli olur 3000 liraya satıp satamayacağınız. Eğer ki 3300 lira civarı satılırsa Türkiye de maalesef yurtdışı telefona kimse 3000 lira vermez. Çünkü bir de kayıt parası vercekler. Şuan 150 lira diye biliyorum kayıt parasını. Ama 3600 - 3700 lira falan olursa Türkiye fiyatı o zaman bir ihtimal satabilirsiniz.

Anladım hocam bekleyip görücez artık, ama gelirken bi telefonu kaydettirip öyle satarım zaten :) 200 lira kar olsa yeter ;)

Eğer kayıt işini siz yaparsanız o zaman bir nebze kazanabilirsiniz. Bu arada eğer kayıt yaptırıp satacaksanız bana da bir plus siyah getirin alayım sizden :)

Gelmeden haberleşiriz hocam :) fiyata eklerim onu da haberin olsun :) saka bi yana ben hiç iphone kullanmadm htc manyagı olarak hepuzak durdum. ama bu sefer alıcam. fakat endişelerimden biri plus cok mu büyük olur , kafamı kurcalamıyor değil. 7 yi alma istemiyorum cunku plusun kamera özelliği asıl fark yaratan.

• Amerikadayım şuan 16 eylül de direk storedan alabilir miyim? Yoksa pre order vermem gerekir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şu an ingilteredeyim 7 2500-2600, 7 plus ise 3000 civarı bi fiyata cıkıyor burda, 2 haftaya gelicem 3 tane telle birlikte bu telefondan sonra :) kendime plas almayı dusunuyorum 2 tane de ek alıp satarım, satabilir miyim 3000'e 7'yi, 3500 e plusu? :)

Türkiye fiyatlarından sonra belli olur 3000 liraya satıp satamayacağınız. Eğer ki 3300 lira civarı satılırsa Türkiye de maalesef yurtdışı telefona kimse 3000 lira vermez. Çünkü bir de kayıt parası vercekler. Şuan 150 lira diye biliyorum kayıt parasını. Ama 3600 - 3700 lira falan olursa Türkiye fiyatı o zaman bir ihtimal satabilirsiniz.

Anladım hocam bekleyip görücez artık, ama gelirken bi telefonu kaydettirip öyle satarım zaten :) 200 lira kar olsa yeter ;)

Eğer kayıt işini siz yaparsanız o zaman bir nebze kazanabilirsiniz. Bu arada eğer kayıt yaptırıp satacaksanız bana da bir plus siyah getirin alayım sizden :)

Gelmeden haberleşiriz hocam :) fiyata eklerim onu da haberin olsun :) saka bi yana ben hiç iphone kullanmadm htc manyagı olarak hepuzak durdum. ama bu sefer alıcam. fakat endişelerimden biri plus cok mu büyük olur , kafamı kurcalamıyor değil. 7 yi alma istemiyorum cunku plusun kamera özelliği asıl fark yaratan.

Tamam haberleşelim hocam :)

Ekran kasa oranı berbat oluyor iPhone'ların :) onun için kasası normal 5.5 inç telefonlardan biraz daha uzun ve geniş ama ince oluyor. Şahsen taşırken ya da tek el ile kullanımda biraz zorlanıyorum ama ekranı büyük telefonu seviyorum. O yüzden ekran kasa oranına takılmadım. Siz nasıl karşılarsınız bu durumu bilemem. Bence satın almadan önce iyice bakım telefona ona göre karar verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle yapacagım anlasılan, yarın bi apple store a gidip 6s plusı kurcalayayım, ebat konusunda bi fikre varırım.
  • quote:

Aynen öyle yapacagım anlasılan, yarın bi apple store a gidip 6s plusı kurcalayayım, ebat konusunda bi fikre varırım.

En mantıklısı hocam

Ekran kullanımı daha geniş ve bataryası daha büyük Plus modellerinin. Bence en büyük artıları bu. Sırf bunlar için Plus kullanıyorum.

• Apple'ın kendi sitesindeki videodan ss aldım.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Plus modelinde 3 gb ram varmış, en yeni çipler vs vs..

Her şey göz boyamaca arkadaşlar. Aralarında 1 yıl fark var, 1 ios versiyonunu fazla alacak iphone 6s'ten.

Göze çarpan iki şey, tasarım ve su geçirmezlik.

Bluetooth kulaklık yaptınız, iyi hoş ama bunu isteğe bırakmalıydınız. Ben 300 liralık kulaklığımı takıp paşa paşa dinlemek istiyorum kardeşim senin kıytırık earpodsuna mı kaldım? Dönüştürücü falan uğraşmak istemiyorum iğrenç yapmışlar bunu.

Üstüne eklenebilecek bir şey yok. Eskiden ilk kez jiroskop falan çıktığında ağzımız açık kalıyordu. Nasıl yani telefonu eğerek araba kullanıyor gibi mi oyun oynayacağız diyorduk. Artık eklenecek bir şey kalmadı, varsa da yaratıcı değiller, değiliz. Neyin eksik olduğunu göremiyoruz.

Telefondan (apple veya başka telefonlar) daha fazlsını beklemeyin. 4 milyar verip whatsapptan mesaj yollayacaksınız sadece. Gerçekleri konuşalım.

Gereksiz pahalı, bu sefer de yapamadılar. Ama sorun onlarda değil, eklenecek bir şey bulamıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu simsiyah modele bittim ama onda bile sınırlama getirmiş adnlar 128 gb alacan diyor 32 gb koymuyor ne kurnazlar bunlar böyle peki bu simsiyah plus 128 gb modeli ne kadar olur 3800 lira diye tahmin ediyorum sizlerin tahminleri neler malum bu telefondaki en önemli yenilik simsiyah rengi

• quote:

Orijinalden alıntı: mckanrap

Bu simsiyah modele bittim ama onda bile sınırlama getirmiş adnlar 128 gb alacan diyor 32 gb koymuyor ne kurnazlar bunlar böyle peki bu simsiyah plus 128 gb modeli ne kadar olur 3800 lira diye tahmin ediyorum sizlerin tahminleri neler malum bu telefondaki en önemli yenilik simsiyah rengi

4000 olur.

• Kablosuz kulaklık samsung
    Çift kamera-blur efekti huawei+leica
    Su geçirmezlik sony-samsung

Apple'ın ''yeni'' teknolojileri

6/6s ne kadar alınabilir cihazlarsa 7 bir o kadar marka satmaya geliyor . Bari kablosuz şarj falan ekleselermiş.
    Siyah renk ve yeni hafıza miktarları
    3,5mm jack kaldırdın ok ama ben neden şarj ederken müzik dinlemek için 700 tl vereyim .

Edit:stereo olayının kralını htc yapmamış mıydı zaten .

Evet bunlar toplanınca iyi özellikler ama bunları piyasada ilk biz yaptık gibi oldu uyuz oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flight Of Icarus -- 8 Eylül 2016; 2:58:26 >
  • Arkadaş sizi niye geriyor onu da anlamıyorum. Millet beğeniyor alıyor siz böyle konuşunca bir şey olmayacak. Ben şahsen beğendim.
  • Haha burda bok atmaya çalışırken bile en az 3 markadan karma yapıp karşısına i7 yazabiliyorsunuz.. ben de senelerdir android kullaniyorum halen s7 var elimde. Ama iphone kesinlikle premium ve bu sefer kamera da hem ön hem arka adamlar çıtayı yükseltti. Tam 8 ay note 7 yi bekledim.. ön kamerada bir tık iyileştirme yapamadı adamlar. Bi selfi yapıyoriz suratlar kireç gibi.. aaa pardon kamera icin huweai taşimam lazimdi dimi pardon.. falan filan zortttt.. yapın abi yapın adam gibi yapın alalım. Mesele para degil marka takıntısı hiç değil.. v20 yi de bekliyordum ama bataryası soru isareti.. çünkü android
    .bu meretin ne halt oldugunu iyi biliyoruz artik. Ama sıktı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harbyteam -- 8 Eylül 2016; 3:37:37 >
  • Ekleyin 6s+ satıp geliyom ama ikinci elde fiyatını öldürürlerse de satmam pedere veririm kullansın

• Şu cihazda 3,5 mm jack kalkmasaydı alırdım jet black'i çok beğendim.Apple iPhone 7ste 3,5 mm jacki geri getirmesi dileğiyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7Plus dusunuyorum.
    32gb yeterli ama Parlak siyah da guzel gibi.
    Mat suyah da elit duruyor ama parlak olan sanki Iphone 5c gibi olmamis mi plastik gibi.
    Hangi renk sizce.
    Kafamda deli sorular.

• Erıs kullanıcısına yanıt
    bir şeyde öncü olma çabasında çığır açmışsın tebrik ediyorum bari pre-order başlasadı en azından daha imza hazırlamamışsın :)
  • 6S 64 GB var satıp üzerine borç ve kredi çekip evi de ipotek ettirip 7 Plus alacağım yatacak yerim yok ama iphone abi değer

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mat siyah 7+ çok güzel görünüyor. note 7 hayal kırıklığından sonra geçiş yapılacak tek telefon gibi duruyor 7+.
  • piano black acayip hoşuma gitti. ip4lerdeki siyah hoşuma giderdi, neyse ki geri dönmüş.
    üzücü olan bu fiyatlarla bu telefonlar artık alınmaz hale geldi. ip6'yı satsam üstüne 1500 koymam gerekecek.
    fiyatlar rekor düzeylere geldi diyecek birşey yok. depolama kapasitesi yüksek olan modeller asgari ücretle 3 maaşa denk geliyor neredeyse. bizim millet yine de alacak.

bu yeni kulaklık tasarım açısından skandal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: küfrettin

kulaklık süper. gerçekten geleceği şekillendiren bi kaç firmadan biri apple.

2 sorum var.

o kablosuz kulaklık iphone7 kutusundan çıkacak mı?
    eğer çıkarsa tahmini değer 4000 i bulur. 64gb için.

saati beğendiniz mi

https://www.youtube.com/watch?v=YhZnToYbp5o
    Daha ucuz
    Daha iyi
    Daha önce çıktı
    Ama apple geleceği şekillendiriyor

• Şuan xperia z kullanıyorum telefon da artık ufak ufak takılmalar başladı artık ios a geçme vaktidir iphone 7 jet black alıp kırılmaz film yapıştırsak arkaya öne yeterli olmazmı acaba?
    Birde tüekiye için garanti kapsamında ki ürün ne zaman belli olur

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.