Şimdi Ara

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (759. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.197
Cevap
224
Favori
1.055.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 756757758759760
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Net cevap alana kadar tüm iphone forumlarına soracağız.

ios 10’lu home tuşu bozuk 5s var whatsapp geçmişini almak için ios 12’ye güncellememiz lazım ios 10 sonrası kaydırma iptal olup home tuşuna basmak zorunlu olduğu için asistive touch ile bu işi halletmiştik fakat ios 12’ye güncelleme sonrası asistive touch otomatik olarak kapanır mı yoksa açık mı kalır?

(Çünkü zamanında bozulma sonrası sola kaydırdığımızda şansa en son ayarlara girildiği için oradan asistive touch’ı etkin edebilmiştik)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • papadoc. kullanıcısına yanıt
    ben de 16 pro ya geçtim alıştım ama hala 12 mini evde duruyor arada oyuncak gibi oynuyorum

• ahmetay74 A kullanıcısına yanıt
    Çok kompakt ve hafif cihazmış. Pil ve ısınması harici çok memnundum.mini serisinde 120 hz ekranlı ve güzel bir batarya mah mini üretilirse direk geçerim.

• Iphone 12 telefonumda kulaklığımı kullanabilmek için type c donusturucusune ihtiyacım var. Donusturucu öneriniz varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihaz halen akıcı mı? 25den assagı temizi yok
    16e ıkıncı el 38e kadar bulunabılıyor kafam karıstı(hedıye alacagım)

• Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Temizini bulursan kacirma garantili falan ise. Yenilenmis adi altinda 27-28 e satiyorlar. Benim butun beta guncellemeleri yapmama ragmen en ufak donma kasma bataryada bir sikayetim yok

• akıcı ama batarya yetersiz. ekran süren düşükse alınır.

yine de f/p olarak 13 daha iyi seçim olur bence zaten yakın fiyatları 128gb olunca
    64gb de yetmiyor artık tavsiye etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamos Bien -- 14 Nisan 2025; 9:31:19 >
  • srkngncy S kullanıcısına yanıt
    Evet cihaz akıcı bayağı, bende beta sürümlerdeyim daima

• ShinQda kullanıcısına yanıt
    Hocam ben memnunum 1 sene oldu alali daha bataryam bile /100 tek sarj ile gunu cok rahat cikariyorum kameralari desen gayet iyi ( on kamera haric) akici isinmiyor vs ben memnunum

• Hakan.. kullanıcısına yanıt

Yaklaşık 2 yıl 12 mini kullandım bir kaç ay öncede satıp 13 aldım onu da iade edip 16e ye geçtim. 12/13 olan modellerin ömrü yavaştan dolmaya başladı. Bu modellerde ısınma problemli başlı başına bir dert ikinci elde temizini bulsan bile en iyi ihtimal %80/85 pil ömrü bulursun oda görünenden hızlı düşmeye başlar. 16e bu cihazların özellik olarak hepsini tokatlıyor. Geniş açı kamera arkadaşın için vazgeçilmez değilse düşünmeye bile gerek yok derim.

• Pil kapasitesinin düşük olması dışında performansta şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadığım bir cihaz. Düzgün çalışan bir iOS sürümünde kış aylarında ısınma da olmuyor. Yaz ortasında ya da sonunda pil yenileyip güncellemeleri geriden yaparak kullanmaya devam edeceğim. 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 14 Nisan 2025; 13:58:41 >
  • papadoc. kullanıcısına yanıt
    titanyum olayına biraz şeydim 15 ten dolayı ama harbiden cihaz hafiflemiş 12 miniden sonra boyut dışında bişey hissettirmedi mükemmel olmuş diyebilirim

• Merhaba. Sararmayan şeffaf kılıf duyan gören bilen var mı acaba normal 12 için?

• Eski iPhone 12 kılıflarım Ankara’da olan var ise verebilirim

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]

• Herkese selamlar, birkaç aydır Gmail denizbank vb bazı uygulamalardan bildirim alamıyorum. Bir süre WhatsApp tan da alamıyordum ama bir güncelleme sonrası düzeldiğini düşünüyorum. Bildirimler sorunsuz gelirken herhangi bir ayar değişikliği yapmadım.

• tyln_izmir kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bildirim ayarlarınız aktif olmasına karşın sorun varsa telefonunuzu tamamen kapatıp 2-3 dakika sonra tekrar açmayı deneyin isterseniz.

• bu tarz , sararma yapmayacak bir kılıf önerir misiniz

internette denk gelemedim. spigen den aldığım bile sapsarı oldu

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]
  • kinemania K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için. Bu ve başka sebeplerden dolayı birçok kez kapattım telefonu ama nafile. S3'e custom rom atma işlerinden beri telefon sıfırlama, yeniden kurulum vs işleri zulüm geliyor bana ama mecbur kalacağım gibi.

• ShinQda kullanıcısına yanıt

Sararmayan sadece apple şeffaf kiliflari var diye biliyorum belki yanlari sararma yapar ama arkasi vs yapmiyor herhalde apple sorman lazim

• 
Sayfa: önceki 756757758759760
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.