Şimdi Ara

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (756. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.132
Cevap
233
Favori
1.041.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim cevap için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    Selamlar dostun senin mesajin üstüne vatana baktımda ip128 için takas desteği dahil 22 küsür teklif ediyor acaba geri kalan 11 bin kusuru taksit yaparlar mı.? Bilgin varmıdır.?
    Benim cihazında pil bir yılda 88’e düştü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    Taksit yok fiba kredisi kullan hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    Baktım hocamda vakıfkarta 10 bine kadar 3 taksit olayı varmış olmadı bin kusuru elden verip 10 bini taksit yaptırırım tabi oluyorsa

• Dediğim gibi 8 saatte falan yüzde 12 şarj kaybı oluyor pil kullanıma baktım hava durumu 1 dk arka planda yazıyor ama %41 diyor bu neyin nesi acaba bundan kaynaklı pilim mi gidiyor herşeyi kapalı aslında hava durumunun

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]

• 12 mini kullanıyorum hiç hızlı şarj kullanmadım pilim %85, gece takiyorum sabah alıyorum.

• delimavii67 kullanıcısına yanıt
    Telefonunuz kaç yıllık acaba?

• kinemania K kullanıcısına yanıt
    Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]

• 4 ay sonra 4 yılı bitecek, çıkan her güncellemeyi yaptım. Suan son sürümdeyim, gece takip sabah alıyorum ve gün boyu yetiyor, kutudan çıkan kabloyu kullanmadım, eski telefonumun kutudan çıkan adaptörü ve kablosunu kullandım, hiç hızlı şarj etmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimavii67 -- 28 Aralık 2024; 23:20:54 >
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    Maşallah diyelim o zaman 🍀🧿Yavaş şarjın pil sağlığına olumlu katkısı bir kez daha kanıtlanmış oldu.👏Teşekkürler 🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 28 Aralık 2024; 23:23:24 >
  • kinemania K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Zaten bilgiyi bu amaçla paylaştım, hız olarakta çok güzel en ufak kasma donma yok, telefonumu seviyorum ❤️

• Selamun aleyküm cümleten Vatan PC’den %88 pilli olan iPhone 12 cihazımı 22.100 tl karşılığında iPhone 16 128 ile değişmiş bulunmaktayım darısı bekleyenlerin başına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güle güle kullanın cihazınızı. 22100 tl mi saydılar cihazı yoksa üzerine eklediğiniz kısım mı ücret?

• genelpatron G kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam benim ip12 yi 22.100 TL ye saydılar üstüne 37.740 TL ödeme yaptım.! Telde nokta çizik yoktu pil %88 seviyesindeydi.!

sitesinde 19.600 TL + 3500 TL takas desteği teklifi yapıyordu ama mağazada değişebiliyor dediler

• Alalı daha 1 yıl olmadı ama iPhone 12 cihazın pil sağlığı yüzde 88 lere düştü. 2024 Şubat gibi almıştım. Yapılabilecek en mantıklı hamle ne olur bundan sonrası için? Ben Xs Max de kullanırım o da güzel bana göre. Ama daha üste çıkacaksam en mantıklısı ne olur?

• yapılabilecek en mantıklı şey pil sağlığı denen zımbırtıyı ciddiye almamak olur.

• hayloft H kullanıcısına yanıt

Hocam nası ya, kulllanım süresi düşüyor gün içinde etkisi oluyor.

• pil sağlığını bu kadar takacaksanız iPhone kullanmamanızı öneririm android kullanın azından göremediğiniz için psikolojiniz bozulmaz. 16 Pro max de alsanız pil sağlığı bir müddet sonra düşmeye başlayacak. pil böyle bir materyal arkadaşlar.

• hayloft H kullanıcısına yanıt

Takmıyorum da düştüğünü görmek kötü oluyor.

• 
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.