Şimdi Ara

AÖF İşletme 4.sınıf.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
11.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu sene 4.sınıfı okuyacagım ama bu ders olaylarını falan hiç takip etmedim bu sene hangi dersleri alacagız ve sistem nasıl olacak yani söyle anlatayım gecen seneden örnekle mesela Vergi sisteminden hem vizede hem finalde sorumluyduk
    Şimdi gene 8 ders olup ilk dönem ve ikinci dönemde aynı derslerdenmi girecegiz sınava bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

• muafiyet olacak hocam, aofe mail atip sordum kesin bilgi kayit yenilemede ogreneceksiniz diye sacma bi bilgi verdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e34

muafiyet olacak hocam, aofe mail atip sordum kesin bilgi kayit yenilemede ogreneceksiniz diye sacma bi bilgi verdiler

Bende geçenlerde gittim aöfye hanımı kayıt ettirirken daha belli degil kayıtta ögrenirsin gibi sacma bi cevp vermişlerdi.
  • arkadaslar merhaba bende dgs ile 3 sınıfa başladım alttan ders kalmadan geçtim şimdi ben ne ders alıcam. bide mesela 4.sınıf derslerinin arasında türk vergi sistemide görünmekte ancak ben onu 3.sınıfta vermiştim şimdi ben muafmı olacam bilen varsa yardımcı olabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirimkan

arkadaslar merhaba bende dgs ile 3 sınıfa başladım alttan ders kalmadan geçtim şimdi ben ne ders alıcam. bide mesela 4.sınıf derslerinin arasında türk vergi sistemide görünmekte ancak ben onu 3.sınıfta vermiştim şimdi ben muafmı olacam bilen varsa yardımcı olabilirmi

hocam google aöf kayıt yenileme yaz cıkan ilk sayfadan şifrenle gir ordan göreceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-dokuzyuz

quote:

arkadaslar merhaba bende dgs ile 3 sınıfa başladım alttan ders kalmadan geçtim şimdi ben ne ders alıcam. bide mesela 4.sınıf derslerinin arasında türk vergi sistemide görünmekte ancak ben onu 3.sınıfta vermiştim şimdi ben muafmı olacam bilen varsa yardımcı olabilirmi

hocam google aöf kayıt yenileme yaz cıkan ilk sayfadan şifrenle gir ordan göreceksin.

turk vergı sıstemı bende gozukmuyor:S
    ingilizce 3 te gözukmuyo tuhaf
  • 4. sınıf öğrencilerine müjdeeee :D
    Aöf sanırım son anda karar değiştirdi, İng 3 ve İng 4 bende gözükmüyor..Gerçi bu dönem İng 3 olacaktı İng 4 bir sonraki dönemindi.
    Ama ben geçişliydim..1.sınıftan beri Aöfte okuyanlar var ise onlara belki vardır bu ders bilemiyorum.
    Ama muaf olduğum dersler listesinde de göremedim İngilizceyi.Sanırım son anda karar değiştirdiler ve koymadılar İngilizceyi.
    Bizde Türk Vergi Sistemi dersi yok ama maalesef artık 3. sınıf dersi olan Uluslararası İşletmecilik dersini vermişler bize.
    Geçişliler zaten Türk Dili dersinden de muaflar.
    İlk dönem alacağım dersler şöyle;

İŞL401U DENETİM
    İŞL201U İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK
    İŞL403U SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR
    İŞL405U STRATEJİK YÖNETİM 1
    İŞL301U ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İŞL401U DENETİM

Bu dersleri alacaksınız ilk dönem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Barlak

4. sınıf öğrencilerine müjdeeee :D
    Aöf sanırım son anda karar değiştirdi, İng 3 ve İng 4 bende gözükmüyor..Gerçi bu dönem İng 3 olacaktı İng 4 bir sonraki dönemindi.
    Ama ben geçişliydim..1.sınıftan beri Aöfte okuyanlar var ise onlara belki vardır bu ders bilemiyorum.
    Ama muaf olduğum dersler listesinde de göremedim İngilizceyi.Sanırım son anda karar değiştirdiler ve koymadılar İngilizceyi.
    Bizde Türk Vergi Sistemi dersi yok ama maalesef artık 3. sınıf dersi olan Uluslararası İşletmecilik dersini vermişler bize.

İŞL401U DENETİM

Hocam bu dersler hakkında bilgin varmı senin sayısal olanı varmı yada içlerinde en zoru hangisidir.

• Uluslar arasi isletmecilik nerden cikti ben 2 yilliktan gecis yaptim isletmeye ama 3sinif ta boyle bir ders yoktu 4 te mi alacam simdi mecburmuyuz bu dersi secmeye

• bende bu dersler cıkıyor arkadaslar 4. sınıf ıktısat
    İKT401U AVRUPA BİRLİĞİ
    İKT405U FİNANSAL EKONOMİ
    İKT403U İKTİSADİ KALKINMA
    TÜR201U TÜRK DİLİ 1
    HUK401U VERGİ HUKUKU

Muafiyeti Yapılan Dersler
    İŞL104U YÖNETİM VE ORGANİZASYON 2 SORUMLU DEĞİL
    HUK210U İDARE HUKUKU 4 SORUMLU DEĞİL
    İKT303U MATEMATİKSEL İKTİSAT 5 SORUMLU DEĞİL
    İNG401U İNGİLİZCE 3 7 SORUMLU DEĞİL
    İNG402U İNGİLİZCE 4 8 SORUMLU DEĞİL

Kayıt yenileme işlemi için ekle çıkar filan demişler ama ben sisteme girince herhangi bir şeçenek çıkmıyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

bende bu dersler cıkıyor arkadaslar 4. sınıf ıktısat
    İKT401U AVRUPA BİRLİĞİ
    İKT405U FİNANSAL EKONOMİ
    TÜR201U TÜRK DİLİ 1
    HUK401U VERGİ HUKUKU

Kayıt yenileme işlemi için ekle çıkar filan demişler ama ben sisteme girince herhangi bir şeçenek çıkmıyor :S

bende de bu dersler cıkıyo 4.sınıf ıktısat
    Avrupa bırlıgı
    fınansal ekonomı
    ıktısadı kalkınma
    vergı hukuku ılk 4ders dogru

turk dılınden muafım fakat sen 1-2-3-4 sınıfları okuyarak geldın.. ben ıntıbak olarak okudugumdan ıngılızce turk dılınden muaf sayıldık

genel muhasebe1
    anayasa hukuku intibak derslerınden kaldıgım dersler

bende de hukuka gırıs dersı hukukun temel kavramı olarak atanması gerekıyo fakat anayasa hukuku atanmıs

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnsnl

quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

bende bu dersler cıkıyor arkadaslar 4. sınıf ıktısat
    İKT401U AVRUPA BİRLİĞİ
    İKT405U FİNANSAL EKONOMİ
    TÜR201U TÜRK DİLİ 1
    HUK401U VERGİ HUKUKU

bende de bu dersler cıkıyo 4.sınıf ıktısat
    Avrupa bırlıgı
    fınansal ekonomı
    ıktısadı kalkınma
    vergı hukuku ılk 4ders dogru

turk dılınden muafım fakat sen 1-2-3-4 sınıfları okuyarak geldın.. ben ıntıbak olarak okudugumdan ıngılızce turk dılınden muaf sayıldık

genel muhasebe1
    anayasa hukuku intibak derslerınden kaldıgım dersler

bende de hukuka gırıs dersı hukukun temel kavramı olarak atanması gerekıyo fakat anayasa hukuku atanmıs

cevap için teşekkür ederim şimdi benim alttan dersim olmadığı için aof bu dersleri otamatik mi atadı benim yapmam gereken herhangi bir işlem varmı yoksa direk gidip parayı yatırabilirmiyim?
    EDİT :kayıt yenileme diye ayrı sayfa varmış ben direk sisteme girmiştim kayıt yenileme sayfasında ekle sil oluyor ama sadece bu 5 dersde oynama yapılıyor başka ders yok.Ben 7 ders olucak sanıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 22 Ekim 2012; 14:23:50 >

• teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-dokuzyuz

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Barlak

4. sınıf öğrencilerine müjdeeee :D

İŞL401U DENETİM

Hocam bu dersler hakkında bilgin varmı senin sayısal olanı varmı yada içlerinde en zoru hangisidir.

İşletmelerde Sosyal Sorumluluk ve Etik dersi kek bi ders.
    Denetim ve SPK dersi biraz daha ağır bir ders gibi diğerlerine nazaran.
    Denetimde ilginç sorular var göz attığımda fark ettiğim.Yorum yeteneği olan insanların çok daha rahat geçebileceği bir ders.

• arkadaslar merhaba.. bende 4 e gectim bu sene ve ders ekleme ekranında sadece asagıda verdiğim dersler cıkıyor.. silme yapmadan bunlarla devam edip güz döneminde bu dersleri göreceğim değilmi.. birde kredinin 30 olması gerekiyor denmişti benimkilerin toplamı 26 gözüküyor.. herhangibir sorun varmı acaba.. buarada alttan dersim yok

İŞL301U ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK................................. 5. Yarıyıl 4,0 6842 Sil
    TÜR201U TÜRK DİLİ 1 ..........................................................7. Yarıyıl 3,0 6838 Sil
    İŞL201U İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK ..........7. Yarıyıl 4,0 6817 Sil
    İŞL401U DENETİM ................................................................7. Yarıyıl 5,0 6790 Sil
    İŞL403U SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR ........7. Yarıyıl 5,0 6830 Sil
    İŞL405U STRATEJİK YÖNETİM 1 ............................................7. Yarıyıl 5,0 6831 Sil
  • quote:

Orijinalden alıntı: GothikA13

arkadaslar merhaba.. bende 4 e gectim bu sene ve ders ekleme ekranında sadece asagıda verdiğim dersler cıkıyor.. silme yapmadan bunlarla devam edip güz döneminde bu dersleri göreceğim değilmi.. birde kredinin 30 olması gerekiyor denmişti benimkilerin toplamı 26 gözüküyor.. herhangibir sorun varmı acaba.. buarada alttan dersim yok

İŞL301U ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK................................. 5. Yarıyıl 4,0 6842 Sil
    TÜR201U TÜRK DİLİ 1 ..........................................................7. Yarıyıl 3,0 6838 Sil
    İŞL201U İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK ..........7. Yarıyıl 4,0 6817 Sil
    İŞL401U DENETİM ................................................................7. Yarıyıl 5,0 6790 Sil
    İŞL405U STRATEJİK YÖNETİM 1 ............................................7. Yarıyıl 5,0 6831 Sil

hocam benim ekranda aynı hiç alttan dersim yoktu büte bile girmedim, ders seçimi yapamıyosun ki ekle sil diye birşey yok hiç dersimiz olmadığı için sanırım bu dersleri direk alacağız tıpkı birinci sınıfa başlayan birnin ders alma mantığıyla aynı olsa gerek

bu arada
    denetim diye ders var daha kitapları almadım bu ders muh.dent ve mali analiz dersi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: e34

quote:

Orijinalden alıntı: GothikA13

arkadaslar merhaba.. bende 4 e gectim bu sene ve ders ekleme ekranında sadece asagıda verdiğim dersler cıkıyor.. silme yapmadan bunlarla devam edip güz döneminde bu dersleri göreceğim değilmi.. birde kredinin 30 olması gerekiyor denmişti benimkilerin toplamı 26 gözüküyor.. herhangibir sorun varmı acaba.. buarada alttan dersim yok

hocam benim ekranda aynı hiç alttan dersim yoktu büte bile girmedim, ders seçimi yapamıyosun ki ekle sil diye birşey yok hiç dersimiz olmadığı için sanırım bu dersleri direk alacağız tıpkı birinci sınıfa başlayan birnin ders alma mantığıyla aynı olsa gerek

bu arada
    denetim diye ders var daha kitapları almadım bu ders muh.dent ve mali analiz dersi mi ?

bencede o ders.. zaten farkettiysen bi derste 3. sınıftan alıyoruz.. uluslar arası işletmecilik dersi 5. yarıyılın.. yanı 3 ün 1 i gibi düsün.. benim anlamadığım bişey vardı sadece o da 30 kredi muhabbetiydi cünkü bunların toplamı 26 yapıyo.. ama ders ekleyebileceğimiz birsey yok ne alttan kalmıs ne üstten alacak var..

• Bende İşletme 4.sınıftayım Arkadaşlar, şuan bu dersler gözüküyor bende.Alttan 2 dersim vardı, hiçbirşey anlamadım.(Mal.Muh. ve İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku
    Şimdi ilk sınavda bu kadar derse girersek işimiz var.

İŞL405U STRATEJİK YÖNETİM 1 5,00 - - 0,00
    İŞL301U ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 4,00 - - 0,00
    TÜR201U TÜRK DİLİ 1 3,00 - - 0,00
    İŞL201U İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK 4,00 - - 0,00
    İŞL403U SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR 5,00 - - 0,00
    MUH301U MALİYET MUHASEBESİ 4,00 - - 0,00
    İŞL401U DENETİM 5,00 - - 0,00
  • Arkadaşlar ilginç ama kaçıncı sınıfta olduğumu nasıl öğrenirim. 3. sınıfta 3 dersten kaldım ders seçimim şu şekilde 3. veya 4. sınıfmıyım ben ? bu sene mezun olabilirmiyim?

AÖF İşletme 4.sınıf.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.