Şimdi Ara

HUKUK 1.SINIF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hukuk 1.sınıf bahsedilen gibi çok zor mu en son konuştuğum kişinin 1.90 ortalaması vardı..tekrar hazırlanmayı düşünüyorum mfyim zaten gözüm korktu bilgisi olan veya fikri olan var mı okulu dondurmak hariç?

• Hocam çoğu bölümde 1. ve 2. sınıflar genelde bölüme giriş dersleri olur ha zor değil mi bence 3. ve 4. sınıfa göre değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizde mi hukuk okuyorsunuz hocam

• Hocam tam tersi 1,2. Sınıf daha kolay diyor benim konuştuğum kişiler. 1.90 ortalama çok çok kötü normalde o ortalama ile mezun olamaz zaten.

• 1.sınıf dediklerinin aksine en kolay yıl.En kolay diyince de elini sallayıp geçemiyosun tabi gene düzeli çalışma istiyo.En zor 3.yılmış.

Ben de 1.sınıf okuyacağım Roma , Medeni ve Anayasa var sadece ana ders gözüken geri kalan dersler kolay.

3.sınıfta hepsi zor.
  • 1. Sınıf kadar kolay sınıf yok tek zorluğu medeni hukuk biraz uğraştıeıyor diğerleri zaten hukuka giriş anayasa falan

• arkadaş biraz fazla salmış galiba 1.90 için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp 1.sınıf nasil
    3 yıl önce açıldı
    ilkokul 1.sınıf
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • inşallah hazırlanabilirim o zaman sizin hangi üni hocam
  • burak335 kullanıcısına yanıt
    uğraştırma sebebi ezber falan mı hocam?sizce hazırlanma fikri ütopik değil o zaman ilk yıl?
  • Yok hocam ya zaten ders notları var alır çalışırsın ben okula bile gitmeden 3.10 gibi bir ortama yaptım. Devam zorunluluğu yok zaten sınav haftasından 1 hafta önce ders çalışmaya başlasan yetişir medeni hukuk ta pratikler var onlara çalışman gerekir o kadar okul Erzurum du benim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    hukukçuların abartılı laflarından sonra çok iyi geldi hocam ya..şu an peki önerdiğin bişey var mı yapsan sana faydası olur dediğin?
  • hukuk fakultesinin en kolay sinifidir 1.sinif. sinifta kalmak icin cok cabalamak gerek.

en zoru 3.siniftir. zaten hukuk fakultesl 3.sinifta baslar ilk iki sene bos

• sempatikinek kullanıcısına yanıt
    hocam bende mf ciyim bu sene hukuk u bıraktım diş hekimliğini kazandım 3. sınıf dersleri zor 1 2 bayağı kolay yani lise sınavlarından farkı yok bana kalırsa öyle aman aman bir şeyi yok önerim hangi üni yi kazanmış isen notlarını alman çalışman şuan erken ama ya bana kalırsa eğer hazırlanacağım diyorsan yine bu sene okula gitme diyeceğim de okul puanın kırılacak seneye nereyi yazmayı düşünüyorsunuz ki hocam
    hocam sen kaçıncı sınıfta kazandin ki diş hekimliğini?ben de diş istiyorum
    3 hocam

Akdeniz
    Hocam ilk 2 yıl olmadı mı yoksa denemediniz mi ? Nereyi düşündüğümu sormussunuz 18 binlik yer istediğim..bide notları nereden bulabilirim sakarya kazandım:(

• Yok hocam denemedim bu sene aralık ayı gibi başladım çalışmaya alt yapım vardı zaten kazandım dişi ha okula gitmedim bu sene sınavlara felan girmedim sadece sınava çalıştım. Hocam iyi düşün taşın 2 sene kaybın olacak gelecek sene puan kırılır bir sonraki sene kırılmaz bu sene okulla beraber alt yapını oluştur öbür sene de tam anlamı ile çalış okulla zor gider bu iş zorlu bir süreç çünkü. Sakarya üni hukuk fotokopicisi vardır elbet ordan bakarsın olmadı cenart hukuk var onları satın alabilirsin siteden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    2 sene kayıp neden hocam ? içim karardı valla :(
    Benim amacım çok para kazanmak değil okul bitse ne olacak ki sürekli iş peşinde koş hiç gerek yok zaten ölene kadar alabileceğim bi ev bi araba dahası yok benim için kısaca neyi seversen onu yap yıl önemli değil zevk almaya bak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.