Beyler bilgisi olan varmı şimdi buseneki kitaplar 8 ünite ve biz vizelere 4 üniteden girecegiz demeye calıstıgım şu mesela bu sene denetimden vizeye girecegimiz üniteler şunlar: 1.ünite: Denetime Giriş ve Denetim standardı 2.ünite denetimde Önemlilik ris kanıt kavramları ve calısma kagıtları 3.ünite:Denetim süreci ve iç kontol 4,ünite iç denetim
Bu dersler gecen senenin kitapalrında kacıncı üniteydi? Gecen seneki muhasebe deneitmi sorularına baktım hemen hemen bu seneki gördügümüz konular ile aynı eger konular ve üniteler aynı ise mecburen aynı soruları soracaklar tekrar bozuna kitaptaki üniteleri calımaya gerek yok cıkmıs sorulaar ilede gecebiliriz
Demek istedigim anlasılmıstır heralde buna dikat edip gecen seneki kitaplar ile bu seneki kitaplar arasında fark ne kadar Karsılastıran oldumu hiç.
bu işi o kadar zorlaştırdılarki oxford'ta okuyan bizim kadar zorlanmıyordur ama gel görki iş konusuna geldiğinde örgün okuyanların arkasında kalıyoruz... adalet istiyorum
konuyu canlı tutmak istedim aöf sınav arifesinde... :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme