Şimdi Ara

AÖF İşletme 4.sınıf. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
11.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GothikA13

quote:

Orijinalden alıntı: e34

quote:

arkadaslar merhaba.. bende 4 e gectim bu sene ve ders ekleme ekranında sadece asagıda verdiğim dersler cıkıyor.. silme yapmadan bunlarla devam edip güz döneminde bu dersleri göreceğim değilmi.. birde kredinin 30 olması gerekiyor denmişti benimkilerin toplamı 26 gözüküyor.. herhangibir sorun varmı acaba.. buarada alttan dersim yok

İŞL301U ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK................................. 5. Yarıyıl 4,0 6842 Sil
    TÜR201U TÜRK DİLİ 1 ..........................................................7. Yarıyıl 3,0 6838 Sil
    İŞL201U İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK ..........7. Yarıyıl 4,0 6817 Sil
    İŞL401U DENETİM ................................................................7. Yarıyıl 5,0 6790 Sil
    İŞL403U SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR ........7. Yarıyıl 5,0 6830 Sil
    İŞL405U STRATEJİK YÖNETİM 1 ............................................7. Yarıyıl 5,0 6831 Sil

hocam benim ekranda aynı hiç alttan dersim yoktu büte bile girmedim, ders seçimi yapamıyosun ki ekle sil diye birşey yok hiç dersimiz olmadığı için sanırım bu dersleri direk alacağız tıpkı birinci sınıfa başlayan birnin ders alma mantığıyla aynı olsa gerek

bu arada
    denetim diye ders var daha kitapları almadım bu ders muh.dent ve mali analiz dersi mi ?

bencede o ders.. zaten farkettiysen bi derste 3. sınıftan alıyoruz.. uluslar arası işletmecilik dersi 5. yarıyılın.. yanı 3 ün 1 i gibi düsün.. benim anlamadığım bişey vardı sadece o da 30 kredi muhabbetiydi cünkü bunların toplamı 26 yapıyo.. ama ders ekleyebileceğimiz birsey yok ne alttan kalmıs ne üstten alacak var..

Kardes arastırdım yıllık sıstemde 4.sınıfın dersıymıs 5.yarı yıl dersi. Sen kitapları aldın mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba bu ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK dersini Aof herkese eklemiş bu ders zor bir dersmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e34

quote:

arkadaslar merhaba.. bende 4 e gectim bu sene ve ders ekleme ekranında sadece asagıda verdiğim dersler cıkıyor.. silme yapmadan bunlarla devam edip güz döneminde bu dersleri göreceğim değilmi.. birde kredinin 30 olması gerekiyor denmişti benimkilerin toplamı 26 gözüküyor.. herhangibir sorun varmı acaba.. buarada alttan dersim yok

İŞL301U ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK................................. 5. Yarıyıl 4,0 6842 Sil
    TÜR201U TÜRK DİLİ 1 ..........................................................7. Yarıyıl 3,0 6838 Sil
    İŞL201U İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK ..........7. Yarıyıl 4,0 6817 Sil
    İŞL401U DENETİM ................................................................7. Yarıyıl 5,0 6790 Sil
    İŞL403U SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR ........7. Yarıyıl 5,0 6830 Sil
    İŞL405U STRATEJİK YÖNETİM 1 ............................................7. Yarıyıl 5,0 6831 Sil

hocam benim ekranda aynı hiç alttan dersim yoktu büte bile girmedim, ders seçimi yapamıyosun ki ekle sil diye birşey yok hiç dersimiz olmadığı için sanırım bu dersleri direk alacağız tıpkı birinci sınıfa başlayan birnin ders alma mantığıyla aynı olsa gerek

bu arada
    denetim diye ders var daha kitapları almadım bu ders muh.dent ve mali analiz dersi mi ?

bencede o ders.. zaten farkettiysen bi derste 3. sınıftan alıyoruz.. uluslar arası işletmecilik dersi 5. yarıyılın.. yanı 3 ün 1 i gibi düsün.. benim anlamadığım bişey vardı sadece o da 30 kredi muhabbetiydi cünkü bunların toplamı 26 yapıyo.. ama ders ekleyebileceğimiz birsey yok ne alttan kalmıs ne üstten alacak var..

Kardes arastırdım yıllık sıstemde 4.sınıfın dersıymıs 5.yarı yıl dersi. Sen kitapları aldın mı?

valla ben bu işe bugün el atabildim.. henüz ders secimi dısında hiçbirsey yapmadım.. malum para yatınca değişiklik yapılamıyomus.. oyüzden daha kayıtta yeniletmedim parada yatırmadım haliyle kitapta almadım.. sende durum ne?? ((buarada sendede alttan ders yok ve sende 4. sınıf işletmesin.. bizim durumlar aynı ve alacagımız derslerde bunlar değilmi?? baska secenegiizde yok sanırım.. doğrumudur??))

• quote:

valla ben bu işe bugün el atabildim.. henüz ders secimi dısında hiçbirsey yapmadım.. malum para yatınca değişiklik yapılamıyomus.. oyüzden daha kayıtta yeniletmedim parada yatırmadım haliyle kitapta almadım.. sende durum ne?? ((buarada sendede alttan ders yok ve sende 4. sınıf işletmesin.. bizim durumlar aynı ve alacagımız derslerde bunlar değilmi?? baska secenegiizde yok sanırım.. doğrumudur??))

nasıl yani 4.sınıfsın ve ders seçimi mi yaptın ? ben yapamıyorum 6 tane ders seçili durumda direk. bende alttan ders yok hocam, evet bende işletme bölümündeyim bende yatırmadım daha para yok :) malum bayram falan derken. kitabı şey için sordum ya konular fln nasıl derinleştirilmiş mi diye, alan bi arkadaş olursa bizi de bilgilendirsin bari.
  • Birisi şu kredili sistemden önce işletme 4.sınıfta alınan dersleri yazabilir mi?

Kayıt sayfasında çıkan derslerle karşılaştırma ve çözme açısından daha iyi olur
  • selam arkadaslar bende yeni uye oldum bu foruma ogrenci sayfanızda ders ekle secenegini goremezsininz kayıt yerinden hangi dersleriniz varsa onları gorebilirsiniz
  • arkadaslar internetten kayıt yaptıktan sonra bankaya parayı ne zaman içinde yatırmamız gerekiyor böyle bir zaman dilimi varmı yoksa son kayıt tarihine kadar yatırabiliyor muyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: canalanplt

arkadaslar internetten kayıt yaptıktan sonra bankaya parayı ne zaman içinde yatırmamız gerekiyor böyle bir zaman dilimi varmı yoksa son kayıt tarihine kadar yatırabiliyor muyuz

internetten kayıt yaptıktan sonra 2 gün süren var. 2 gün içerisinde yatırmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

arkadaslar internetten kayıt yaptıktan sonra bankaya parayı ne zaman içinde yatırmamız gerekiyor böyle bir zaman dilimi varmı yoksa son kayıt tarihine kadar yatırabiliyor muyuz

internetten kayıt yaptıktan sonra 2 gün süren var. 2 gün içerisinde yatırmalısın

bu bilgi kesin mi hocam link varmı ben emin olamıyorumda tam olarak
  • quote:

quote:

quote:

kayıt yenileme sayfasından dersleri seçtikten sonra 13 Kasıma kadar parayı bankaya yatırmak gerekiyor. 2 gün gibi bir süre söz konusu değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Arkadaşlar ilginç ama kaçıncı sınıfta olduğumu nasıl öğrenirim. 3. sınıfta 3 dersten kaldım ders seçimim şu şekilde 3. veya 4. sınıfmıyım ben ? bu sene mezun olabilirmiyim?

AÖF İşletme 4.sınıf.

Stratejik yönetim dersini de alabilseydiniz bu dönem, mezun olabilirdiniz bu sene.Ama şu anda maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emilll

Merhaba bu ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK dersini Aof herkese eklemiş bu ders zor bir dersmi ?

Ortalama üstü bir ders diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giuly

quote:

quote:

quote:

kayıt yenileme sayfasından dersleri seçtikten sonra 13 Kasıma kadar parayı bankaya yatırmak gerekiyor. 2 gün gibi bir süre söz konusu değildir.

Bir yeden okuduğuma eminim, ya bu forumdan ya da aöf den. Şimdi aöf ye kayıt yenileme klavuzuna baktım ama 2 gün diye bir ibare göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Barlak

quote:

Arkadaşlar ilginç ama kaçıncı sınıfta olduğumu nasıl öğrenirim. 3. sınıfta 3 dersten kaldım ders seçimim şu şekilde 3. veya 4. sınıfmıyım ben ? bu sene mezun olabilirmiyim?

AÖF İşletme 4.sınıf.

Stratejik yönetim dersini de alabilseydiniz bu dönem, mezun olabilirdiniz bu sene.Ama şu anda maalesef.

Hocam ekleyebildim o dersi çıktısını aldım o dersi alabiliyorum. Hepsini geçersem mezunum o zaman.

• Arkadaşlar ben işletme 4.sınıftayım
    Bi tek maliyet var alltan baska dersim yok.Durum resimdeki gibi.

2013-2014 Güz Dönemine Bıraktığınız Derslerde hiç bişi görünmüyor.Atladıgım veya unuttugum bi sey varmıdır
    kabul etmeden önce sorayım dedim.

AÖF İşletme 4.sınıf.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Barlak

quote:

AÖF İşletme 4.sınıf.

Hocam ekleyebildim o dersi çıktısını aldım o dersi alabiliyorum. Hepsini geçersem mezunum o zaman.

Sevindim adınıza :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

Arkadaşlar ben işletme 4.sınıftayım
    Bi tek maliyet var alltan baska dersim yok.Durum resimdeki gibi.

2013-2014 Güz Dönemine Bıraktığınız Derslerde hiç bişi görünmüyor.Atladıgım veya unuttugum bi sey varmıdır
    kabul etmeden önce sorayım dedim.

AÖF İşletme 4.sınıf.

Atladığınız veya unuttuğunuz bir ders yok merak etmeyin :) Onaylayabilirsiniz..

• arkadaslar ocaktaki vizelerde hangi ünitelerden sorumluyuz her dersin kacıncı ünitesine kadar calısacagız
  • yardımcı kitap alan var mı yoksa aöfden aldıgımız ktiaplardan mı calısıyorsunuz

geçmiş yılların cıkmıs sorularınada bakmalımıyız yine gelir mi tamamen mi değişik sorular gelir?
  • quote:

arkadaslar ocaktaki vizelerde hangi ünitelerden sorumluyuz her dersin kacıncı ünitesine kadar calısacagız

4.cü üniteye kadar çalısıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.