Şimdi Ara

AÖF Dikey Geçiş Sizce hangi Bölüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
20.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar önlisans mezunuyum bu yıl aöf'den aşağıdaki bölümlerden birisine kayıt yaptırıcam sizce hangisi kolay(biliyorum hepsi zor ama yani içinden elersek) yani yoğun temposu bir yandan da çok zor bir ders olmasını istemiyorum

• uluslarası ilişkiler diğerlerine göre daha kolaydır. zaten çan eğrisi var kalmak geçmekten daha zor
  • Sözel kafalıysan uluslarası ilişkiler Sayısaldan anlarım diyosan iktisat Benim sözel derslere kafam basmıyo Yoksa uluslarası ilişkilere gidecektim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben doğuştan sözel'im
  • Ben işletmeyi seçeçğim inşalah 30 eylül gelsin kayıtlara başlayalım. TAm olarak prosedür nasıl işliyor bileniniz varmı.
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    http://auzef.istanbul.edu.tr/
    atatürk üniversitesi
    Atatürk Üniversitesi
    http://www.atauni.edu.tr/#birimler=acik-ogretim-fakultesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

Arkadaşlar önlisans mezunuyum bu yıl aöf'den aşağıdaki bölümlerden birisine kayıt yaptırıcam sizce hangisi kolay(biliyorum hepsi zor ama yani içinden elersek) yani yoğun iş temposu bir yandan da çok zor bir ders olmasını istemiyorum

konaklama işletmeciliği zor olmasa gerek diye düşünüyorum(derslerine bakmadım ama bir iktisat kadar zor olacğaını sanmam sen bir bak derim derslere sözel ağırlıklıysa bence kolay olur). bunun haricinde işletme olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yatay geçiş mi Erasmus mu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    en kolay işletme ama herkes işletme okuyor. artık iktisatta kolay hem kpss den bürokrasi ile ilgili yerlere geçme sansı yüksek olur.bu bölümde. uluslararası ilişkiler en zor bölümdür.
  • Yeterince işletme mezunu var ama kamu yönetimi bölümü biraz daha kolay gibi yorumlar var.
    Aöf dikey geçiş bölümlerihttp://goo.gl/0NoZbW
  • Şimdi uluslararası ilişkiler kolaymı değilmi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.
  • ben önlisansı bitirip, lisans işletmeden devam ettim. sözel bilgim çoğunluktadır ki zaten liseden bu yana sözel okudum hep.. işletmede pek zorlandığım söylenemez.. seçim, tercih senin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • varmı başka önerisi olan ?
  • Merhaba @landscapee, öncelikle kararın hangi iş kolunda devam edeceğin ile çok ilgili. İşletme bir çok iş kolunda geçerli bir diplomadır. Ancak genel olarak işler hangi diplomaya sahipsen o işi yaparsın mantığıyla ilerlemez. fizik bitirip çağrı merkezinde çalışan, peyjaz okuyup bankada çalışan insanlar var. Artık iş hayatında önemli olan başvuru yaptığın iş kolunda yeterli misin? değil misin? işletme bitirip işinde yeterliliğin varsa açılmayacak kapı yok. Bunlar özel şirketlerde geçerli tabi. KPSS filan başka. Orada net karar vermen gerekiyor.

Umarım biraz yararı olmuştur.

Bu arada ne seçersen seç, ders çalışmanı kolaylaştıracak bir site önermek istiyorum.www.sinavadogru.net ile derslerine kolayca çalışabilirsin. Her AÖF lünün tam ihtiyacını karşılıyor. Videoyu izleyerek site tam olarak nasıl çalışır öğrenebilirsin. Açıklamalı sorular ve ünite özetleri bulunuyor. Her yerden erişim. Pc, tablet, akıllı telefon..

Sadece alternatif, bilgin olsun.

Sınavlarında ve iş hayatında başarılar.
    http://www.sinavadogru.net/blog/index.php/2013/10/03/aof-konu-ozeti-aciklamali-soru-sinava-dogru/

• Güncel diyelimki ben ve işine yarayacaklar için yeni yorumlar gelsin.
  • bana gore hangi amaçla okuyacagina bagli. gençsen ve sadece aof okuyarak bir yerlere gelmek istiyorsan en geçerli bolum olarak gözüken iktisati sec derim.

ustune yüksek lisans da yaparsin ozel sektörde bir yerlere gelebilirsin. ayrica kpssye girebilirsin iktisadi ve idari birimlerden mezun olanlar için fazla kadro

aciyorlar. ama aofu ciddiye almiyosan orgun öğretimde iyi bir okul ve bolumde okuyorsan aofte zevk alacagin bolumu sec. sadece askerlik için okuyanlar

ya da devlette faal olarak calisirken universite mezunu gözüküp fazla maas almak isteyenler ya da ev hanimlarinin nispeten daha kolay bolumleri seçmesinde yarar var.
  • Nispeten kolay olarak gördüğünüz bölüm hangisi/hangileridir acaba ? Turizm dışında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspento

Nispeten kolay olarak gördüğünüz bölüm hangisi/hangileridir acaba ? Turizm dışında.

Ben yukarda yazan bölümler için söyledim. Açıkçası net olarak hangisi kolay bilmiyorum. Sizi yanlış yönlendirmek istemem. Diğer arkadaşlar ben bu bölümde
    okuyorum kolay derlerse daha iyi yardımcı olurlar. Kendi adıma aöfte 2 yıllık işletme yönetimi bitirdikten sonra dikey geçişle iktisatı seçtim. İşletme yönetimi
    kolaydı genel kültürle şıkları eleyerek mantık yürüterek rahatlıkla bitirilir. Sınavdan önce 2-3 gün çalışarak bitti. Ama iktisat biraz daha zor ona 1 hafta çalışmak
    gerek diğer bölümleri net olarak bilmiyorum.

bu sitede program web siteleri yazan yere baktığınızda açıköğretim fakültesi işletme fakültesi ve iktisat fakültesindeki tüm bölümler hakkında bilgi edinebilirsiniz.
    biraz bakıp inceleyerek hangisi daha kolay siz karar verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sicco

quote:

Nispeten kolay olarak gördüğünüz bölüm hangisi/hangileridir acaba ? Turizm dışında.

Ben yukarda yazan bölümler için söyledim. Açıkçası net olarak hangisi kolay bilmiyorum. Sizi yanlış yönlendirmek istemem. Diğer arkadaşlar ben bu bölümde
    okuyorum kolay derlerse daha iyi yardımcı olurlar. Kendi adıma aöfte 2 yıllık işletme yönetimi bitirdikten sonra dikey geçişle iktisatı seçtim. İşletme yönetimi
    kolaydı genel kültürle şıkları eleyerek mantık yürüterek rahatlıkla bitirilir. Sınavdan önce 2-3 gün çalışarak bitti. Ama iktisat biraz daha zor ona 1 hafta çalışmak

bu sitede program web siteleri yazan yere baktığınızda açıköğretim fakültesi işletme fakültesi ve iktisat fakültesindeki tüm bölümler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Sağolun inceledim uluslararası ilişiler iyi gibi en çok ona yakınım, bakalım kısmet artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sicco

quote:

Sağolun inceledim uluslararası ilişiler iyi gibi en çok ona yakınım, bakalım kısmet artık

Rica ederim uluslararası ilişkiler zevkli bir bölüm gibi gerçekten iktisattan tarihten siyasetten dersler var hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.