Şimdi Ara

Mühendislikle çap mı yoksa psikolojiye yatay geçiş mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fikrinize ihtiyacım var, üniversiteye lise bitince direkt gittim iyi bi lisede değildim çalışkan değildim ama gittiğim yer beni mutlu etmedi boğaziçinde ya da odtüde psikoloji okuycam diye tutturdum üniversiteyi 2. Yılında mart ayında bıraktım ve mayısta sınava çalıştım 1-1.5 lık bir çalışmayla odtü sosyoloji geldi. Bölümü seviyorum mutluyum ama gelecek kaygıları ve psikoloji okuma isteği beni tetikliyor. Ortalamayı yüksek tutup kurum içi yatay geçiş yapılabilir psikoloji bölümüne. Ya da boğaziçine yatay geçiş yapılabilir. Bugün bir imkan daha öğrendim ki mühendisliklerle çap yapılabilirmiş. Akademisyen mi yoksa beyaz yakalı mı olmak istiyorum bilmiyorum. Sadece memur olmak istemediğimi biliyorum. Mühendislik okumak çok çok çok zor olacaktır ama sizce değer mi? Yapanlarla konuştum sosyoloji okuyup cidden yapılıyormuş şaşırsam da..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam psikoloji de akademisyen olmayacaksanız çok iyi seçenek değil yine iş olanakları konusunda, en azından lisansla pek bir şey yapılamayacağını söylemekte fayda var. Ben de hazırlıktayım şuanda ve psikoloji bölümündeyim. Bu arada kurum içi yatay geçiş aynı fakültede mi oluyor yoksa psikolojiden işletmeye falan da geçilebiliyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam bahsettiğiniz şeyler çok yüksek ortalama istiyor. Bence şu an bunu düşünmek yerine ders çalışın bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • puan odtü ye yetiyorsa sürekli sinava girmeye gerek yok demektir

merkezi yerleştirme ile yatay geçiş hakkınızı kullanabilirsiniz. geçmek istediğinz blöümü bulmanız yeterli.

merkezi yerleştirme ile yatay geçiş hakkınızı kullanabilirsiniz. geçmek istediğinz blöümü bulmanız yeterli.

bide kurum içi yatay geçiş yönetmeliği en az 3,90 larda ortalama istiyor bide bahsettiğiniz okul odtü. . kesin 4,00 olması şart.

bide kurum içi yatay geçiş yönetmeliği en az 3,90 larda ortalama istiyor bide bahsettiğiniz okul odtü. . kesin 4,00 olması şart.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yatay geçiş mi Erasmus mu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.